reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

malgo ok czekam na wiesci....a moze juz zostaniesz sie rozpakowac...
akutan -do arbuzowej sałatki ja uwielbiam szpinak swiezy...

ja biore sie za szorowanie prysznica...

Ostatnia edycja:
reklama
akutan, to milej wizyty. Oby sprzatanie pomoglo, mi niestety nic nie dalo :-( A jak twoje mdlosci, przeszly troche?

Ja wczoraj robilam paste z makreli wg przepisu Devi i wyszla super a dzisiaj na tapecie kluski leniwe, takie na slodko z maselkiem :-). Ewentualnie racuszki z bialym serem. Cos mnie na twarog wzielo! A jutro ciasto jogurtowe z borowkami. Nie wiem tylko czy ustoje w kuchni, najwyzej wezme sobie krzeselko :tak:

dali zamierzam rodzic w Wejherowie, jesli dam rade tam dojechac ( z Gdyni Chylonii), no i jesli bede miala czym... bo mam teraz problem z autem( kolezanka miala mnie wiezc a ma auto w naprawie, inna kolezanka nie jest dostepna non stop- praca, itp, ciekawe ile mnie wyniesie taxi hmm)
malgo kurcze ja mam wlasnie takie mocne bole spojenia lonowego, prosze mnie nie straszyc ze tak moze byc po porodzie, jakby za bardzo sie rozchodzilo....

Hej kochane nadrobila kilka stron tylko,...;/
juz garctsa w nas zostala do rozpakowania ehh jak ten czas leci :szok:
DOminic niech maly szybko wychodzi;-)
Szuszu 3 mam kicuki fajna data :D
Malgoo mega Ci wspolczuje bolu...
lecem karmic mojego bobasa poznije zajrze buziaki dla Was;-)
AKutan Ty to dzialasz hehe

akutan, to milej wizyty. Oby sprzatanie pomoglo, mi niestety nic nie dalo :-( A jak twoje mdlosci, przeszly troche?
Dziękuję, mdłości są ale nie wymiotowałam jakoś ostatnio.:)
Sagaa- a co już mi nic nie grozi, prócz niedowładu nóg od bólu pleców. Właśnie chwilkę próbuję odsapnąć. Plan mam tak napięty, że może nie podołam:) Bo jeszcze krem z pieczarek muszę zrobić:D

KArolap-słyszałam że też można karetke wezwać ale wtedy wiozą do najbliższego szpitala czyli u Ciebie napewno Redłowo.Koleżanki moje wszytskie bardzo zadowolone z Wejherowa...dobrych opini nigdy za dużo.;)

łazienka lśni...wow niezła jestem...teraz odsapka i kuchnia.

dali dokladnie dlatego u mnie karetka nie wchodzi w gre...
bo nie chce do Redłowa
a tak w ogole to mam jakies bole....
najpierw byl w krzyzu teraz podbrzusze, ale mala sie wypina wiec nie wiem co sadzic....
kurde ja dziwna jestem bo nie potrafie okreslic czy to skurcz czy nie...

DOMINIC ojejku, no ale uzbroj sie w cierpliwosc, lepiej zeby zbadali wszystko i te 2 dni szybko mina...

BISHOPKA TY jeszcze na posterunku?

TAYCIA wspolczuje wstawania co godzine w nocy, ale ja ostatnio tez czesciej wstaje na siusiu ale na szczescie na polspiaco he he

AKUTAN Ty mi tu mowisz ze nie wszystko musi byc idealne, a Ty taki pracus....salatka brzmi pysznie, babeczki z jagodamiiiiiiii mniaaaaaaaaaaaam
ja sprzatam jak glupia, za to nie mam ochoty ani pomyslu znowu na obiadek...

byla u mnie polozna tak na rozmowe wstepna, ile razy bedzie przychodzic po porodzie itd, no i spontanicznie umowilysmy sie na wizyte domowa 19.08 (jeden dzien przed terminem) coby zobaczyla ile tak naprawde ma moja szyjka, jak duze okresla dziecko przez dotyk itd (kurde moglam takie wizyty wczesniej miec bo kasa chorych za to placi, ale jakos nigdy sie nie zglosilam). ale jestem ciekawa czy dojdzie to tej wizyty he he...

a no i polecala mi inny szpital niz ten do ktorego sie wybieram (ten inny nie ma oddzialu neonatologicznego, dlatego tam nie zamierzalam nigdy isc) i teraz patrze w internecie czy coby sie spontanicznie do tego innego nie wybrac...:confused:

Pomyłam po raz setny w przeciagu tygodnia podłogi i nic :szok:
Do ZUS-u nie moge sie dodzwonic, do lekarza tez nie, nic nie rozumiem i zaczynam sobie mysleć, czy to nie jest jakis znak, może mnie co w nocy weźmie :-D Szuszu to juz chyba po ?
Susumali, ja chyba ostatnia stąd odejde :-)
Malgo00, ze spojeniem to do ortopedy najlepiej, ja cierpie na nie juz od 18 TC i ortopeda powiedział, żeby obserwowąc, a gin mówił, że to normalne :confused:

reklama
susumali ja rozmawialam kiedys z poloza o tych wizytach jeszcze przed porodem i u nas nie praktykuje sie tego - mimo ze niby mi sie naleza

hmm
nadal mi jakos dziwnie, brzuch mi staje, mala sie wypina...

Do góry