reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Szuszu już trzyma Tomeczka w objęciach. Info na odpowiednim wątku :tak:
Beti, ja też mam wrażenie, że nigdy nie urodzę. Szlag mnie już trafia.
Cookies a TY miałaś taki sam termin porodu jak ja i co? Zostawiłaś mnie samą ;-) Dobrze, że jesteście już w domku i chyba nieźle się czujesz po cc skoro włączył ci się motorek do sprzątania.
Marcelina, co gotujesz? Może coś zgapię od ciebie.
Malgoo współczuję dolegliwości z tym spojeniem.
A Karolinkaz gdzie? Rodzisz?
O Flower nie ma żadnych wieści. :confused:

no fakt asiacur miałam taki sam termin porodu co ty, troche sprzątnęłam po swojemu ale już opadam z sił, forma do bani ale cóż więcej wymagać po cc, ide się położyć

beti karetka przyjedzie jak powiesz z enie masz samochodu i nie masz jak sie dostac do szpitala, ale zawiezie do najblizszego szpitala ( mnie to nie dotyczy)
wiele razy tak mialam - wrazenie ze mala chce wyjsc przez pepek, a pieta( stopa) czesto laduje po prawej stroniez boku, dosc daleko gdzies w lini pachy!- co to za bol masakra!
susumali widzisz ja nie mialam takiego szczescia co do poloznej, a od mojego lekarza to prawie nic sie nie dowiaduje nigdy, ostatnio jak wymusilam badanie to powiedizalz e szyjka nieco skrocila sie ale ile ma itd nic nie raczyyl powiedziec...

Coraz więcej babeczek się rozpakowuje i coraz mniejszy ruch na BB.
Ale ja im zazdroszczę.

Miałam dziś prasować, ale mam tak masakratycznie spuchnięte dłonie, że nie utrzymam żelazka, a stopy, że nie ustoję przy desce. Ja chcę rodzić, najlepiej szybko i bezboleśnie. :-D

Karolap, na jakiegoś beznadziejnego gina trafiłaś. współczuję.

Asiacur, ja się nie rozpakuję nigdy chyba... Lenia mam i nie chciało mi się pisać tylko wchodziłam i podczytywałam sobie, no ale skoro się tak martwisz to już coś naskrobię:-D

Cały czas mam ochotę jeść a nie wiem co:no:

Cokies odpoczywaj, odpoczywaj masz prawo:tak: I nie zamęczaj się sprzątaniem:sorry2:

Karolinkaz właśnie czytałam jakiś tam artykuł o objawach porodu i wyczytałam że taki nagły głód lub też odwrotnie niechęć do jedzenia że to jeden z objawów :confused:

Karolinkaz właśnie czytałam jakiś tam artykuł o objawach porodu i wyczytałam że taki nagły głód lub też odwrotnie niechęć do jedzenia że to jeden z objawów :confused:
Tylko, że ja taki 'nagły głód' mam już od kilku dni, dzisiaj może trochę bardziej nasilony. Swoją drogą coś mnie brzuch dzisiaj pobolewa:baffled:

Tez mam taki głód i nawet sama sie smiałam, ze to wygląda jakbym chciała się najeść na zapas :-) Faktycznie malo nas zostało i ruch mniejszy :-) ja umówiłam sie na jutro na 14:30 :baffled: do gina, chciałam wczesniej ale nie ma miejsc, a dzwoniąc od rana, dodzwoniłam się dopiero teraz :szok: Jeszcze mówi, że jak w nocy urodze, to nie przyjde :-p ale ma facet poczucie humoru :-D Mnie nie boli nic, prócz kości dowcipnych

reklama
karolinkaz widzę że zostało nam tyle samo :-) mnie też dzisiaj brzuch tak dziwnie bolał i był taki twardy jak skała. mała troszkę mniej się rusza ale na pewno więcej niż 10 razy.

Do góry