reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witam :-)
Szuszu, powodzenia, jeszcze raz :-)
Dominic, przykro mi :-( ale moze to lepiej, ze tak dokładnie zbadają maluszka, bedziesz miała pewność, ze jest wsio ok, a dwa dni szybko miną.
A ja chyba umówie sie do lekarza, niech mi tam pogrzebie, moze coś zobaczy? np. głowke :-D na dziś mam termin a tu nic :-(

Bishopka powodzenia ! oby coś sie ruszyło , ja po wizycie załamana - 3700 już mała waży i jest jeszcze bardzo wysoko więc kazała przyjść za tydzień po zwolnienie a w piatek na ktg , urodzę w grudniu !?!?

agulalula, mi gin nie chce dać juz zwolnienia, tylko urlop a ja nie chce, bo mi szkoda i nie wiem co robić. Też coś czuję, że młody mój jest wysoko.

hej!

Agula, nie martw się. U mnie też nic się nie dzieje. Co pójdę do kibla, to wypatruję czy mi przypadkiem wody nie ciekną. Dziś nawet zobaczyłam kolor zielony w upławach, hehehehe... Fantazję mam nie ma co. Skurcze mi przeszły, mała się dupą przytula do żołądka, w szyjkę mi nic nie ładuję. Jest tylko spokojniejsza w ruchach i taką zmianę zaobserwowałam.

Ale wiesz jak to jest. Dziś nic, a jutro wielki dzień ni z gruchy ni z pietruchy. Ja mam termin na niedzielę wg OM, a wg usg tydzień później (21) i tego się moja lekarka trzyma.

Szuszu, czekamy na wieści. Powodzenia!!!!!
Dominic, 2 dni szybko miną. W tym tyg. na bank będziecie już w domu i tego się trzymaj.
Bishopka, u ciebie widzę też desperacja. a z usg tez ci na dziś wychodziło? Co do zwolnienia, jak gin nie chce ci dać (swoją drogą ciekawe czemu) to idź do internisty.

Hejka :-)

Dominic - oby te 2 dn minęły jak z bata trzasnął!
Susumali - super,że mama Ciebie odwiedzi... :-) sama chciałabym zobaczyć moją mamkę :-)
Pflaume - gratulacje !!!!!!!!!

U mnie w porządku oprócz spania. Budzę się centralnie co godzinę żeby iść siusiu :wściekła/y::wściekła/y: czasami pobolewa mnie kręgosłup,a czasami podbrzusze,ale to ciągle wszystko mało regularne,więc trzeba czekać dalej....

Pozdrawiam !

asiaciur, z usg miałam za każdym razem inny termin, a że ciążę mam w 100 % planowaną (jeden numer w dni płodne i ciąża :-D) to wszystko liczy sie według OM, tak przynajmniej tłumaczył mi gin. Co do zwolnienia, to on mówi, ze go Zus będzie ścigał (nie wiem dlaczego), a o interniscie myslałam, ale wtedy bedę miała chyba płatne 80 % tylko, tak ??

reklama
bishopka weź sie z nim tam powykłócaj bo co mu zależy? a Tobie nawet pare dni robi różnicę zapewne. jak ja nie czaje takich ludzi jak taki lekarz - co mu szkodzi wystawić Ci zwolnienie?

Do góry