reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dziewczyny a trzeba miec skierowanie do szpitala na porod? Bo bylam dzisiaj na wizycie (prywatnie) i powiedział mi, że po prostu mam sie w piatek (jak nie urodze do tego czasu) zjawic w szpitalu na wywolanie.... I tak sie teraz zastanawiam...

reklama
Ja chciałabym urodzić chodzby za chwile... mam termin na 23, ale te ostatnie tygodnie ciągną mi się najbardziej :/

Mój mąż ma służbe w srode, której nie udało mu sie zamienić i nie śmiałabym sie wcale gdyby maluszkowi własnie wtedy zachciało sie wyjsc na swiat :-(

Petunia, u mnie w szpitalu nie trzeba, nie wiem jak w innych. Choc chyba gdzieś czytałam, że teraz bez skierowania jedziesz do jakiego chcesz szpitala.

Bishopka współczuje tych kopniaków w żebra bo też mnie tak kopał przez dłuższy okres czasu- narazie się uspokoił, ale za to parcie na pęcherz maksymalne :/ z resztą jest już od dłuższego czasu ułożony główką w dół i brzuch mi się opuścił ze dwa tyg temu więc mam wrażenie, że szybciej się rozpakuje niż termin wskazuje, a z drugiej strony to brałam całą ciąże leki na podtrzymanie więc może z tym być różnie

reklama
Do góry