reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Jestem w szoku...oglądam właśnie TVN24 i kurde nie mogę uwierzyć...:szok: Żal mi człowieka..

Moja koleżanka ma taki sprzęt do odkurzacza i też go poleca, a dzieciaki same chcą w ten sposób gluty odciągać.

Poznajcie zdesperowaną Muchę. Wsiadam w samochód i jadę 30km w jedną stronę po ten KATAREK do nosa. Jak się nie sprawdzi, to potem jadę do Krakowa, wyrwać nogi z d... Maggie :-D

Tomek mówi, żebyśmy wzięli od razu torbę do szpitala... Jak on wykracze, że ja w weekend urodzę, to pożałuje. (Z Li równo w nocy z 36,6 na 37tc. jechałam na poród i dla nas ten dzień jest trochę 'przełomowy' :-D)

U mnie duchota taka, że nie ma czym oddychać. Byłam połazic, zgodnie z zaleceniami susmali i teraz będę czekała na bóle :-D A w ogóle to chyba zaraz pójde spać. O!

BISHOPKA dobrze ze lazisz, ale o spaniu w dzien nie bylo mowy, po chodzeniu kapiel, po kapieli sex, chyba sie nie zrozumialysmy?;-)

SAGAA witaj z powrotem!

A85 dobrze ze zabek ma sie lepiej!

z tym Lepperem to prawda? (nie mam polskiej tv)

Poznajcie zdesperowaną Muchę. Wsiadam w samochód i jadę 30km w jedną stronę po ten KATAREK do nosa. Jak się nie sprawdzi, to potem jadę do Krakowa, wyrwać nogi z d... Maggie :-D

Tomek mówi, żebyśmy wzięli od razu torbę do szpitala... Jak on wykracze, że ja w weekend urodzę, to pożałuje. (Z Li równo w nocy z 36,6 na 37tc. jechałam na poród i dla nas ten dzień jest trochę 'przełomowy' :-D)

Mucha, błagam nie rodź przede mną:-D

Susumali, prawda. Powiesił się w siedzibie swojej partii.

reklama
Witam:)Mam pytanie moje drogie......Czy jest to możliwe żebym w 38 tyg. ciąży nosiła dzidzi co waży już 3850 g??byłam dzisiaj na wizycie i tak stwierdził lekarz, a ja włąsnym uszom nie wierzę, bo gdy byłam w 36 tyg. to wychodziło średnio 2800.... co Wy na ten temat mozecie powiedzieć...:) Ja mam 176 cm wzrostu....ale czy ta wga z USG jest wiarygodna....

Do góry