reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Eeee brzuch mnie boli.ale nie tak na dole tylko może bardziej przy zoladku,trochę plecy, i na dwujeczke latam bo to własnie trochę taki ból ....o losie.

Gratulacje dla nowego chlopczyka i dla dzielnej mamy.
Na początku przy rozpoznawaniu tez wiecej chlopczykow było....dziewczynki po angielsku spóźnione .

Oo teraz chyba na dole tez boli.bbbuuuu.i jak zaboli mocniej to niedobrze mi. A ja sama.

Jak ja Wam dziewczyny współczuję!! Tych opuchlizn, sikania co chwilę, problemów ze wstawaniem, bólem
brzucha, niepewności czy to już czy jeszcze nie.... Tak się cieszę ,że już jestem po... Oczywiście na coś zawsze mogłabym ponarzekać le to jest nic w porównaniu z Waszymi dolegliwościami. Jedyne co mi się w tej chwili marzy to zasnąć w samej koszuli nocnej bez stanika i majtek z podpską:-D

agula, cokies gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mucha anie lepiej kupić tą fridę do odkurzacza skoro i tak to robisz na siłę?

saga miło Cię 'widzieć':-)

<zdyszałam się jak pies - wyciągałam smary :-D>

Bishopka, jak jej nie wyciągnę, to się męczy
Szuszu, prześlij
karolap, nic mi nie mów. Nie mam alternatywy.
maggie, przeraża mnie ten ciągutek. Ale jak się nagimnastykuję, to zaczynam o tym myśleć.. Chociaż w nocy sobie tego np. nie wyobrażam.

agula, cokies - gratulacje!

reklama
Do góry