reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

żyję- jakoś. Odzywam się, żebyście się nie zastanawiały co ze mną ;-)

Agulalula, nic bym nie napisała bo mam teraz numer tylko do Maggie - znowu zmiana telefonu i mi Twój nr również wcięło(więc możesz mi podesłać) :|:|:|
Szuszu, to prawda z ciążą chyba ok, ale humor do d..

A maggie wyszła w piątek, bo mi się chwaliła że czeka na wypis.
Więc pewnie ogarnia nową sytuację.

O Muszysko jesteś:-D
Nie wiesz, że my jesteśmy najlepsze na poprawę humoru;-)

Ach ta Maggie...niech tu foty wstawia a nie się opie...ala:-D

U mnie po CC jest się w szpitalu max 3 doby, dlatego się zastanawiałam;-)

reklama
cześć kochane:)

Ja tylko n chwile bo zaraz sister przyjeżdza. Widzę,że chyba nie nadrobię całego tygodnia....

My wyszłyśmy w piątek. Lenka jest przekochana i oczywiście najpiękniejsza na świecie:-)

Pisałam wczoraj z Oli, u niej też wszystko ok tylko brak czasu..

sagaa jak tam? Trzymam kciuki!!!

A muszka się nie odzywała bo strasznie tęskniła za mną i nie mogła sobie z tym poradzić:-D prawda??

Jutro jak mi się uda to Was nadrobię.

Ściskam Was mocno!!!

Hej :-)

O rajku....Sagaa - trzymam mocno kciuki,za Ciebie,za dzidzię,za szybkie rozwiązanie!!!!aaaaaaaa.... normalnie jak czytam te wiadomości od sierpnióweczek to się wzruszam....
Maggie - witamy w domu i pozdrawiamy całą szczęśliwą rodzinkę :-)
Tonya - może to Ty będziesz pierwszą rozpakowaną sierpnióweczką?
No i gdzie Nadzieja i Malinowa??
Susumali - Mąż wybrał super odkurzacz... jesteśmy bardzo zadowoleni :-D oto on :
http://c745.r45.cf2.rackcdn.com/img/2009/hoover_henry.jpg

Mnie dzisiaj obudziły bóle okresowe... już w sumie mam je codziennie...no i brzuch mi opadł,no ale na Nas jeszcze czas... chciałabym urodzić gdzieś w połowie sierpnia :-D
Dzisiaj farbuję sobie włoski, później kościółek i jakoś dzionek minie.... buziaki!

witam się po nie udanej nocy :-( widząc że jest coś nowego na wątku INFORMACJE, WIADOMOŚĆI I SMSY.........
wiedziałam że będzie coś o sagaa :tak: Trzymam kciuki!! czekamy na dobre wieści :happy2: po tej wczorajszej akcji brzusio tak mnie boli że nie mam siły na nic, nawet się ubrać :eek:

no wreszcie sie ogarnełam i ja :)

maggie- witamy w domu :)

Jak moje bóle- brzuch twardniał cały czas regularnie ale ze nie bolało zasnełam normalnie. Po 5-tej obudził mnie sms os saggi- z wrazenia nie mogłam zasnac przez godzine i przez ten czas tez czułam bruszke co 10 min :/ Ale teraz z rana juz spokojniej choc tak mnie boli krzyż (jak nigdy) i cała miednica i biodra-jakbym na kamieniach spała :/ I podbrzusze bardziej okresowo...wiec Mikołajku powoi czekamy możesz sie zbierac na świat :)

Co do sagii- bidulka bardzo sie meczy i cos czuje ze zakoczy sie cc bo rozwarcia caly czas brak. Praktycznie co godzine dostaje od niej smska i zaraz Wam je wrzyce na "info". Tak czy siak Wiktorek bedzie dzis napewno na świecie wiec miejsce dla pierwszego sierpniowego dzieciaczka wciąż wolne :)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry