reklama
Sagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wreszcie ruszyło , ciekawe czy mąż jest z nią czy on dziś czy jutro miał iść do pracy?? oby już Mały był już z nimi na świecie i miała łatwy ten poród!
ale też ciekawe jak nadzieja i malinowa ....
Saga no wreszcie.....kciuki zaciśnięte.....
U mnie w nocy spokojnie, nic nie czułam że twardnieje brzuch więc cisza.....rozeszło się po kościach.....
A u ciebie Devi ?
Idę pod prysznic bo dziś KTG u gina na oddziale....
U mnie w nocy spokojnie, nic nie czułam że twardnieje brzuch więc cisza.....rozeszło się po kościach.....
A u ciebie Devi ?
Saga no wreszcie.....kciuki zaciśnięte.....
A u ciebie Devi ?
Też miałam wczoraj regularne twardnienia brzucha, dość mocne (miałam problem ze złapaniem oddechu), ale też się rozeszło po kościach..
Sagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wreszcie ruszyło , ciekawe czy mąż jest z nią czy on dziś czy jutro miał iść do pracy?? oby już Mały był już z nimi na świecie i miała łatwy ten poród!
Mąż chyba dzisiaj jest z Sagąą:-)
Napiszę dzisiaj smsy do dziewczyn, nie chciałam wcześniej, bo pewnie mają swoje powody, że się nie odzywają, ale za długo to już trwa..
Maggie wczoraj miała wyjsc a mucha by napisała jakby cos sie dzialo, czasem ma takie przerwy
Kurde, ale jak na Muchę to chyba już dość długa przerwa. Wiem, że by napisała jeśli coś działoby się z ciążą, ale chyba ma marny humor, a tego już nie powie..
A Maggie wydawało mi się, że w czwartek miała wyjść, coś pomieszałam widocznie..
Jeju.a ja mam spotkanie...w niedzielę..wczoraj też miałam, cały weekend popsuty..
reklama
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
żyję- jakoś. Odzywam się, żebyście się nie zastanawiały co ze mną ;-)
Agulalula, nic bym nie napisała bo mam teraz numer tylko do Maggie - znowu zmiana telefonu i mi Twój nr również wcięło(więc możesz mi podesłać) :|:|:|
Szuszu, to prawda z ciążą chyba ok, ale humor do d..
A maggie wyszła w piątek, bo mi się chwaliła że czeka na wypis.
Więc pewnie ogarnia nową sytuację.
Agulalula, nic bym nie napisała bo mam teraz numer tylko do Maggie - znowu zmiana telefonu i mi Twój nr również wcięło(więc możesz mi podesłać) :|:|:|
Szuszu, to prawda z ciążą chyba ok, ale humor do d..
A maggie wyszła w piątek, bo mi się chwaliła że czeka na wypis.
Więc pewnie ogarnia nową sytuację.