reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Sagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wreszcie ruszyło , ciekawe czy mąż jest z nią czy on dziś czy jutro miał iść do pracy?? oby już Mały był już z nimi na świecie i miała łatwy ten poród!
ale też ciekawe jak nadzieja i malinowa ....

Saga no wreszcie.....kciuki zaciśnięte.....

U mnie w nocy spokojnie, nic nie czułam że twardnieje brzuch więc cisza.....rozeszło się po kościach.....

A u ciebie Devi ?

Idę pod prysznic bo dziś KTG u gina na oddziale....

Saga no wreszcie.....kciuki zaciśnięte.....

U mnie w nocy spokojnie, nic nie czułam że twardnieje brzuch więc cisza.....rozeszło się po kościach.....

A u ciebie Devi ?

Idę pod prysznic bo dziś KTG u gina na oddziale....

Też miałam wczoraj regularne twardnienia brzucha, dość mocne (miałam problem ze złapaniem oddechu), ale też się rozeszło po kościach..

Sagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wreszcie ruszyło , ciekawe czy mąż jest z nią czy on dziś czy jutro miał iść do pracy?? oby już Mały był już z nimi na świecie i miała łatwy ten poród!
ale też ciekawe jak nadzieja i malinowa ....

Mąż chyba dzisiaj jest z Sagąą:-)
Napiszę dzisiaj smsy do dziewczyn, nie chciałam wcześniej, bo pewnie mają swoje powody, że się nie odzywają, ale za długo to już trwa..

Maggie wczoraj miała wyjsc a mucha by napisała jakby cos sie dzialo, czasem ma takie przerwy :-p

Kurde, ale jak na Muchę to chyba już dość długa przerwa. Wiem, że by napisała jeśli coś działoby się z ciążą, ale chyba ma marny humor, a tego już nie powie..
A Maggie wydawało mi się, że w czwartek miała wyjść, coś pomieszałam widocznie..

Jeju.a ja mam spotkanie...w niedzielę..wczoraj też miałam, cały weekend popsuty..

reklama
żyję- jakoś. Odzywam się, żebyście się nie zastanawiały co ze mną ;-)

Agulalula, nic bym nie napisała bo mam teraz numer tylko do Maggie - znowu zmiana telefonu i mi Twój nr również wcięło(więc możesz mi podesłać) :|:|:|
Szuszu, to prawda z ciążą chyba ok, ale humor do d..

A maggie wyszła w piątek, bo mi się chwaliła że czeka na wypis.
Więc pewnie ogarnia nową sytuację.

Do góry