reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

hej hej nasza SAGAA na porodowce...........trzymamy wielkie kciuki kochana!!!!!!!
p.s.dzieki DEVI za informacje!

no SZUSZU jestem ciekawa czy MALINOWA albo NADZIEJA cos Ci odpisza, bo sie martwic zaczynam o nie..

TAYCIA ale fajowy odkurzacz!!!

o witaj MAGGIE, nadrabiaj szybko i pisz co u WAS!

MUCHA ech te humorki, ja mialam wczoraj okropny...jak sie pisze to pomaga, wiem po sobie..

BETI moze Ty bedziesz nastepna? zbieraj sily!

reklama
hejka
sie dzieje widze
saga jestesmy z Toba, trzymamy kciuki
devi ja teraz mam tez czeste twardnienia ktore dlugo trzymaja i juz wiem ze pojde szybciej do gina na wizyte, nie bede sie stresowac przynajmniej
taycia extra Henry hihi, no to rodzimy razem bo ja tez chce tak jakos w polowie sierpnia :-)

czesc mucha ;-)

Sagaa, trzymam kciuki :-)
Miejsce dla sierpniowego dzidziusia wolne, ale jak chyba załapie sie na wrzesniowego, co dzień to ja sie lepiej czuje :szok: prócz kości dowcipnych, nic mi nie dolega. Wczoraj posiedziałam ze znajomymi, ale chyba sie starzeje, bo mnie to jakoś nie kreci, Małżon wypił trzy drinki, to sie bawiłam i go wkrecałam, że chyba juz się zaczęło, szkoda, ze nie widziałyście jego miny :-D:-D Bidulek chciał nawet biec na CPN po alkomat :-D w końcu odpusciłam, a on? zasnął jak niemowlę. :-D
Maggie, super, ze juz w domku :-)

karola- mnie naszczesie dlugo to twardnienie nie trzyma takie 30 sekundowe sa. Ale nie bede szla z tym do gina bo co mi powie- pewnie ze to normalne bo wszystko sie szykuje do porodu a az tak lekarzy nie lubie zeby ich odwiedzac z takimi blahostkami..no moze gdyby zrobiła mi usg czy ktg ale na to wiem ze nie ma szans u niego :(

BETI moze Ty bedziesz nastepna? zbieraj sily!

szczerze powiedziawszy chciałabym urodzić już w tym tygodniu :tak:
może być z poniedziałku na wtorek :-D :-D

mój brzusio już jest tak napięty że nawet jak tylko dotknę pępek to mnie boli. a mała jeszcze teraz tak się odwróciła że nóżki ma po prawej stronie a pupcie właśnie w okolicach pępka i jak się prostuje czy coś to ból masakryczny:-( już tyle razy łzy mi leciały że nie jestem w stanie ich zliczyć :no2:
chciała bym jakoś to przyśpieszyć ale moje zdanie jest takie że to Agatka ma być gotowa do wyjścia i to jest ważniejsze od tego co ja chce.

czesc dziewczyny. wczoraj wrocilismy do domku, 1 doba byla troche ciezka napweno ze wgz na nowa sytuacje. Ja po cc czuje sie dobrze gorzej z samopoczuciem malutki w szpitalu byl grzeczny a w domku pokazuje "rozki" ja do konca cycki nie umiem dac wiec sciagam pokarm i z butelki karmie. pozniej wpadne na bb pozdrwaim wszytskie

a jaka u Was pogoda??
wczoraj częstowałam Was ciachem ze śliweczka a wieczorem ze znajomymi rozpoczleimsy konsumpcje torcika bzowo-orzechowego z kremem czekoladowym i malinami...macie ochote??
Na pochmurne niebo nad Wrocławiem takie ciacho jest idealna:

Uploaded with ImageShack.us

devi mnie niepokoja jeszcze inne rzeczy wiec mysle ze powinien mnie przebadac, spr to i tamto
bo wizyta dopiero 9 sierpnia nie wytrzymam w takiej niepr\ewnosci
matko ale pysznosci.... az mi slinka leci
beti ja mam tez bardzo wrazliwa okolice pepka- wczoraj myslalam ze mala chce tamtedy sie wydostac- bolalo strasznie, musialam jakis czas polezec i ledwo lapalam oddech....

reklama
Do góry