reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

hej hej nasza SAGAA na porodowce...........trzymamy wielkie kciuki kochana!!!!!!!
p.s.dzieki DEVI za informacje!

no SZUSZU jestem ciekawa czy MALINOWA albo NADZIEJA cos Ci odpisza, bo sie martwic zaczynam o nie..

TAYCIA ale fajowy odkurzacz!!!

o witaj MAGGIE, nadrabiaj szybko i pisz co u WAS!

MUCHA ech te humorki, ja mialam wczoraj okropny...jak sie pisze to pomaga, wiem po sobie..

BETI moze Ty bedziesz nastepna? zbieraj sily!

reklama
hejka
sie dzieje widze
saga jestesmy z Toba, trzymamy kciuki
devi ja teraz mam tez czeste twardnienia ktore dlugo trzymaja i juz wiem ze pojde szybciej do gina na wizyte, nie bede sie stresowac przynajmniej
taycia extra Henry hihi, no to rodzimy razem bo ja tez chce tak jakos w polowie sierpnia :-)

czesc mucha ;-)

Sagaa, trzymam kciuki :-)
Miejsce dla sierpniowego dzidziusia wolne, ale jak chyba załapie sie na wrzesniowego, co dzień to ja sie lepiej czuje :szok: prócz kości dowcipnych, nic mi nie dolega. Wczoraj posiedziałam ze znajomymi, ale chyba sie starzeje, bo mnie to jakoś nie kreci, Małżon wypił trzy drinki, to sie bawiłam i go wkrecałam, że chyba juz się zaczęło, szkoda, ze nie widziałyście jego miny :-D:-D Bidulek chciał nawet biec na CPN po alkomat :-D w końcu odpusciłam, a on? zasnął jak niemowlę. :-D
Maggie, super, ze juz w domku :-)

karola- mnie naszczesie dlugo to twardnienie nie trzyma takie 30 sekundowe sa. Ale nie bede szla z tym do gina bo co mi powie- pewnie ze to normalne bo wszystko sie szykuje do porodu a az tak lekarzy nie lubie zeby ich odwiedzac z takimi blahostkami..no moze gdyby zrobiła mi usg czy ktg ale na to wiem ze nie ma szans u niego :(

BETI moze Ty bedziesz nastepna? zbieraj sily!

szczerze powiedziawszy chciałabym urodzić już w tym tygodniu :tak:
może być z poniedziałku na wtorek :-D :-D

mój brzusio już jest tak napięty że nawet jak tylko dotknę pępek to mnie boli. a mała jeszcze teraz tak się odwróciła że nóżki ma po prawej stronie a pupcie właśnie w okolicach pępka i jak się prostuje czy coś to ból masakryczny:-( już tyle razy łzy mi leciały że nie jestem w stanie ich zliczyć :no2:
chciała bym jakoś to przyśpieszyć ale moje zdanie jest takie że to Agatka ma być gotowa do wyjścia i to jest ważniejsze od tego co ja chce.

czesc dziewczyny. wczoraj wrocilismy do domku, 1 doba byla troche ciezka napweno ze wgz na nowa sytuacje. Ja po cc czuje sie dobrze gorzej z samopoczuciem malutki w szpitalu byl grzeczny a w domku pokazuje "rozki" ja do konca cycki nie umiem dac wiec sciagam pokarm i z butelki karmie. pozniej wpadne na bb pozdrwaim wszytskie

a jaka u Was pogoda??
wczoraj częstowałam Was ciachem ze śliweczka a wieczorem ze znajomymi rozpoczleimsy konsumpcje torcika bzowo-orzechowego z kremem czekoladowym i malinami...macie ochote??
Na pochmurne niebo nad Wrocławiem takie ciacho jest idealna:

Uploaded with ImageShack.us

devi mnie niepokoja jeszcze inne rzeczy wiec mysle ze powinien mnie przebadac, spr to i tamto
bo wizyta dopiero 9 sierpnia nie wytrzymam w takiej niepr\ewnosci
matko ale pysznosci.... az mi slinka leci
beti ja mam tez bardzo wrazliwa okolice pepka- wczoraj myslalam ze mala chce tamtedy sie wydostac- bolalo strasznie, musialam jakis czas polezec i ledwo lapalam oddech....

reklama
Do góry