reklama
To wszystko wyjaśnia a już miałam powiedzieć że minęłaś się z powołaniem w kwestii pracy...;-)
A że się minęłam to fakt, moim marzeniem było (jest) zostać lekarzem..ale na to chyba już troszkę za późno niestety..:-(
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
witam wieczorkiem, he he temat czopow i seksu dominuje! gratki dla wszystkim ktorym czop odpada! no i tym co sie seksuja he he
DEVI daj kawalek ciata!
MYSZKA dzieli nas tylko jeden dzien, ja jutro koncze 37 tydzien...
no i freszty nie pamietam...
DEVI daj kawalek ciata!
MYSZKA dzieli nas tylko jeden dzien, ja jutro koncze 37 tydzien...
no i freszty nie pamietam...
myszka1987
Mama Mikołaja:)
Na pewne rzeczy nigdy nie jest za pózno ja np. w liceum miałam w klasie dwóch panów po 50 tce zdających maturę ale fakt że medycyna i takie studia są czasochłonne, kasochłonne i najlepiej zacząć je za świeżej pamięci kiedy nie ma się jeszcze całego domu na głowie i 1001 problemów... Masz dopiero dwadzieściakilka lat a wiesz że lekarze pracują łoooo prawie do starości to nie policja (kryminalna) że 40 lat i emeryturka;-)
myszka1987
susumali więc zobaczymy któremu z dzieciaczków bardziej się spieszyło. Dla mnie 39 tydz byłby ok;-)
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
susumali więc zobaczymy któremu z dzieciaczków bardziej się spieszyło. Dla mnie 39 tydz byłby ok;-)
no dla mnie tez w porzadku...albo najlepiej w 40.tygodniu, miedzy 16 a 19.08 (15.08 nie, bo swieto, we wtorek rodzilam wiec lubie, a 20.08 to juz weekend, to tez nie chce)..ale koncert zyczen, co?
myszka1987
susumali no to ja bym wolała w środku tyg w godz między 5 a 7 rano żebym była wyspana i żeby na weekend już być w domu
A czy w szpitalach są jakieś dni w których nie wypisują?? Np święta czy niedziele??
A czy w szpitalach są jakieś dni w których nie wypisują?? Np święta czy niedziele??
cokies
Fanka BB :)
witam sie pierwsza:-)
myszka chyba wypisują też w święta i weekendy (mnie z Julką wypisali w Boże Narodzenie)
ja dzisiaj spałam cudnie (tylko spacerki do wc były), wczoraj u znajomycch byliśmy na dużej imprezie i śmiechu co nie miara ale się na mnie wszyscy patrzyli czy z tego śmiechu nie zaczne rodzić
ledwo wróciliśmy..
a od pół nocy cały czas czułam wilgotno między nogami i teraz nie wiem czy to wody delikatnie się sączą czy zwiększona wydzielina (przez cała ciąże miałam sucho) a z drugiej strony się pocieszam że mi jeszcze nie chlusło jak z wiadra ( z JUlką tak miałam) i mam nadziej eprzetrzymać do poniedziałku
u nas piździ jak kieleckim brrr..
devi-tona pewno czop jeśli mówisz że galaretowate, u mnie też tak wyglądał bez zabarwienia i też po seksie
sagaa-wiesz to moje pierwsze takie dzieło i nie myślałam o sprzedaży ale może kiedyś? jak u ciebie? dzieje się coś? bo czekam na wieści nie cierpliwie
myszka chyba wypisują też w święta i weekendy (mnie z Julką wypisali w Boże Narodzenie)
ja dzisiaj spałam cudnie (tylko spacerki do wc były), wczoraj u znajomycch byliśmy na dużej imprezie i śmiechu co nie miara ale się na mnie wszyscy patrzyli czy z tego śmiechu nie zaczne rodzić
ledwo wróciliśmy..
a od pół nocy cały czas czułam wilgotno między nogami i teraz nie wiem czy to wody delikatnie się sączą czy zwiększona wydzielina (przez cała ciąże miałam sucho) a z drugiej strony się pocieszam że mi jeszcze nie chlusło jak z wiadra ( z JUlką tak miałam) i mam nadziej eprzetrzymać do poniedziałku
u nas piździ jak kieleckim brrr..
devi-tona pewno czop jeśli mówisz że galaretowate, u mnie też tak wyglądał bez zabarwienia i też po seksie
sagaa-wiesz to moje pierwsze takie dzieło i nie myślałam o sprzedaży ale może kiedyś? jak u ciebie? dzieje się coś? bo czekam na wieści nie cierpliwie
Ostatnia edycja:
reklama
sagaa31
Fanka BB :)
Witam Was kochaane humor mam podly zero skurczy zero wszytskigo nastawiam sie na szpital ;-( i na to ze rodze sama a nie z mezem nie wiem jak dam rade i w ogole tak zawsze mialam iskre nadzieji ze jedak sie uda ....z lozka moglabym nie wychodzic nagle zaczelam spac jak dziecko od wczoraj z wyjsciem do wc oczywiscie....
Cokies pomysl o Tym na pewno dasz rade z piekne to wyszlo...;-) 3 mam kciuki zebys nie rozpakowala sie do poniedzialku dziekuje ze mi kibicujesz;-)
Szuszu na nic nie jest za pozno ale ja np juz bym nie umiala pojsc sie uczyc len totalny mnie ogarnal...;/ a z suwaczkami pieknie wyjasnilas dziewczynom ;-)
Myszka wypuszczaja w kazdy dzien nie patzrac czy to siweto niedziela czy cos innego....
Devi to niezle ze teraz nagle sobie przypomnieli hmm ???
Chyba dzis upieke jakies ciasto ..z nudow i dla zabicia czasu...
Mucha gdzie sie podziewasz????????
Szuszu nie wiesz co z Nadzieja?????????? caly czas o niej mysle mam nadzieje ze juz ma swojego syna przY sobie....
Cokies pomysl o Tym na pewno dasz rade z piekne to wyszlo...;-) 3 mam kciuki zebys nie rozpakowala sie do poniedzialku dziekuje ze mi kibicujesz;-)
Szuszu na nic nie jest za pozno ale ja np juz bym nie umiala pojsc sie uczyc len totalny mnie ogarnal...;/ a z suwaczkami pieknie wyjasnilas dziewczynom ;-)
Myszka wypuszczaja w kazdy dzien nie patzrac czy to siweto niedziela czy cos innego....
Devi to niezle ze teraz nagle sobie przypomnieli hmm ???
Chyba dzis upieke jakies ciasto ..z nudow i dla zabicia czasu...
Mucha gdzie sie podziewasz????????
Szuszu nie wiesz co z Nadzieja?????????? caly czas o niej mysle mam nadzieje ze juz ma swojego syna przY sobie....
Ostatnia edycja: