reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
witam wieczorkiem, he he temat czopow i seksu dominuje! gratki dla wszystkim ktorym czop odpada! no i tym co sie seksuja he he

DEVI daj kawalek ciata!

MYSZKA dzieli nas tylko jeden dzien, ja jutro koncze 37 tydzien...:tak:

no i freszty nie pamietam...

Na pewne rzeczy nigdy nie jest za pózno ja np. w liceum miałam w klasie dwóch panów po 50 tce zdających maturę:tak: ale fakt że medycyna i takie studia są czasochłonne, kasochłonne i najlepiej zacząć je za świeżej pamięci kiedy nie ma się jeszcze całego domu na głowie i 1001 problemów... Masz dopiero dwadzieściakilka lat a wiesz że lekarze pracują łoooo prawie do starości:-D to nie policja (kryminalna) że 40 lat i emeryturka;-)

susumali więc zobaczymy któremu z dzieciaczków bardziej się spieszyło. Dla mnie 39 tydz byłby ok;-)

no dla mnie tez w porzadku...:tak::-D:tak:albo najlepiej w 40.tygodniu, miedzy 16 a 19.08 (15.08 nie, bo swieto, we wtorek rodzilam wiec lubie, a 20.08 to juz weekend, to tez nie chce)..ale koncert zyczen, co?

susumali no to ja bym wolała w środku tyg w godz między 5 a 7 rano żebym była wyspana i żeby na weekend już być w domu:-D

A czy w szpitalach są jakieś dni w których nie wypisują?? Np święta czy niedziele??

witam sie pierwsza:-)
myszka chyba wypisują też w święta i weekendy (mnie z Julką wypisali w Boże Narodzenie)

ja dzisiaj spałam cudnie (tylko spacerki do wc były), wczoraj u znajomycch byliśmy na dużej imprezie i śmiechu co nie miara ale się na mnie wszyscy patrzyli czy z tego śmiechu nie zaczne rodzić:-D:-D
ledwo wróciliśmy..
a od pół nocy cały czas czułam wilgotno między nogami:szok: i teraz nie wiem czy to wody delikatnie się sączą czy zwiększona wydzielina (przez cała ciąże miałam sucho) a z drugiej strony się pocieszam że mi jeszcze nie chlusło jak z wiadra ( z JUlką tak miałam) i mam nadziej eprzetrzymać do poniedziałku
u nas piździ jak kieleckim brrr..

devi-tona pewno czop jeśli mówisz że galaretowate, u mnie też tak wyglądał bez zabarwienia i też po seksie:laugh2:

sagaa-wiesz to moje pierwsze takie dzieło i nie myślałam o sprzedaży ale może kiedyś? jak u ciebie? dzieje się coś? bo czekam na wieści nie cierpliwie:crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Was kochaane humor mam podly zero skurczy zero wszytskigo nastawiam sie na szpital ;-( i na to ze rodze sama a nie z mezem nie wiem jak dam rade i w ogole tak zawsze mialam iskre nadzieji ze jedak sie uda ....z lozka moglabym nie wychodzic nagle zaczelam spac jak dziecko od wczoraj :szok:z wyjsciem do wc oczywiscie....
Cokies pomysl o Tym na pewno dasz rade z piekne to wyszlo...;-) 3 mam kciuki zebys nie rozpakowala sie do poniedzialku dziekuje ze mi kibicujesz;-)
Szuszu na nic nie jest za pozno ale ja np juz bym nie umiala pojsc sie uczyc len totalny mnie ogarnal...;/ a z suwaczkami pieknie wyjasnilas dziewczynom ;-)
Myszka wypuszczaja w kazdy dzien nie patzrac czy to siweto niedziela czy cos innego....
Devi to niezle ze teraz nagle sobie przypomnieli hmm ???
Chyba dzis upieke jakies ciasto ..z nudow i dla zabicia czasu...
Mucha gdzie sie podziewasz????????
Szuszu nie wiesz co z Nadzieja?????????? caly czas o niej mysle mam nadzieje ze juz ma swojego syna przY sobie....

Ostatnia edycja:
Do góry