reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
hee 9 miesiecy w ciazy przechodziły i dopiero uczucie sie odczytywac suwaczki :)
To prawda, lekarze czesto mówia o skonczonych tygodnach, na pocztaku sie kłócilam z położnymi a teraz juz sama mówi tydzien mniej czyli licze tylko pełne, skonczone tygodnie

Fakt, pusto sie zobiło u nas i mysle ze na jakis czas musimy sie przyzwyczaic do tej sytuacji :( pewnie my same lada moment ta chwile odpuscimy bb

ja poprasowalam, upiekłam blaty pod torcik i zajadam sie ciastem z sliwakmi :)
a zaraz ide spac bo intesywny weekend sie zapowia0 shopping i wizyta znjoamuch (przez 9 mieciecy nikt nas nie odwiedzial a teraz sie telefony rozdzownily czy moga do nas wpasc :/)

Dobranoc

devi az ci zazdroszcze, ja nie mam pojecia jak spedze jutrzejszy dzien, nie dosc ze sama bo maz w pracy w delegacji, to nie mam umowionego zadnego spotkania, penie dolka znow zalapie yhhhhh

reklama
Do góry