reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
hee 9 miesiecy w ciazy przechodziły i dopiero uczucie sie odczytywac suwaczki :)
To prawda, lekarze czesto mówia o skonczonych tygodnach, na pocztaku sie kłócilam z położnymi a teraz juz sama mówi tydzien mniej czyli licze tylko pełne, skonczone tygodnie

Fakt, pusto sie zobiło u nas i mysle ze na jakis czas musimy sie przyzwyczaic do tej sytuacji :( pewnie my same lada moment ta chwile odpuscimy bb

ja poprasowalam, upiekłam blaty pod torcik i zajadam sie ciastem z sliwakmi :)
a zaraz ide spac bo intesywny weekend sie zapowia0 shopping i wizyta znjoamuch (przez 9 mieciecy nikt nas nie odwiedzial a teraz sie telefony rozdzownily czy moga do nas wpasc :/)

Dobranoc

devi az ci zazdroszcze, ja nie mam pojecia jak spedze jutrzejszy dzien, nie dosc ze sama bo maz w pracy w delegacji, to nie mam umowionego zadnego spotkania, penie dolka znow zalapie yhhhhh

reklama
Do góry