reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

sagaa- karuzela druga :)
jesli chodzi o kapiel to nam polozna mówiła zeby pilowac poziomu wody (maks do pepka) i ok. 37 stopni i ogolni ze ciepla woda moze wrecz zatrzymac akcje skurczowa a nie rozkrecic (ale tu pewnie zalezy na jaki moemnt tarfimy i od indywidulanych skolonnosci)

wiec z tymi kapielami to jaks nie pewna sprawa nie tak jak przy seksie:/

a mi sie właśnei piecze ciacho ze śliwkami i kruszonka tak za mna łaziło ze cos czuje ze jeszcze dzis zjem pół blachy...trzeba sie dotłuczyć na końcówke :p
aa pozniej jeszcze (jak mi sie nie odwidzi) upieke blaty do torciku na jutro-torcik bezowo- orzechowy z kremem czekoladowym i malinami- z okazji 1 roczku mojego kulinarnego blogu

reklama
ok karuzela kupiona druga macie taki sam gust ja ja i moj maz wielkie dzieki;-)
Bishopka dzieki za info;-)
Devi mniam ten tort przyslij mi kawaleczek plisssssssss:-), a ja nigdy nie mam wody po pepek oszczedzam:-D

Myślałam że może by ktoś założył nowy temat dla tych które się już rozpakowały żeby można było się wymienić poglądami i opiniami i żeby te posty nie ginęły gdzieś na "sierpniowych ciężaróweczkach" bo z chęcią przeczytam pózniej co np. na kolki pomagało itp. Co myślicie??

myszka będziemy musiały założyć wątek "dzieci urodzone w sierpniu 2011" w nasze dzieci - dzieci urodzone w 2011 i przenosimy się tam wszystkie nawet te co urodziły w wcześniej ! :tak:

myszka będziemy musiały założyć wątek "dzieci urodzone w sierpniu 2011" w nasze dzieci - dzieci urodzone w 2011 i przenosimy się tam wszystkie nawet te co urodziły w wcześniej ! :tak:
z tego co mi wiadomo administartor BB z automatu przeniesie nas na "dzieciaczki..." razem z obecnymi watkami :) Nic nie trzeba zakładać wiec sie nie wychylajcie przed wczesnie :)

reklama
Do góry