reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

sagaa- karuzela druga :)
jesli chodzi o kapiel to nam polozna mówiła zeby pilowac poziomu wody (maks do pepka) i ok. 37 stopni i ogolni ze ciepla woda moze wrecz zatrzymac akcje skurczowa a nie rozkrecic (ale tu pewnie zalezy na jaki moemnt tarfimy i od indywidulanych skolonnosci)

wiec z tymi kapielami to jaks nie pewna sprawa nie tak jak przy seksie:/

a mi sie właśnei piecze ciacho ze śliwkami i kruszonka tak za mna łaziło ze cos czuje ze jeszcze dzis zjem pół blachy...trzeba sie dotłuczyć na końcówke :p
aa pozniej jeszcze (jak mi sie nie odwidzi) upieke blaty do torciku na jutro-torcik bezowo- orzechowy z kremem czekoladowym i malinami- z okazji 1 roczku mojego kulinarnego blogu

reklama
ok karuzela kupiona druga macie taki sam gust ja ja i moj maz wielkie dzieki;-)
Bishopka dzieki za info;-)
Devi mniam ten tort przyslij mi kawaleczek plisssssssss:-), a ja nigdy nie mam wody po pepek oszczedzam:-D

Myślałam że może by ktoś założył nowy temat dla tych które się już rozpakowały żeby można było się wymienić poglądami i opiniami i żeby te posty nie ginęły gdzieś na "sierpniowych ciężaróweczkach" bo z chęcią przeczytam pózniej co np. na kolki pomagało itp. Co myślicie??

myszka będziemy musiały założyć wątek "dzieci urodzone w sierpniu 2011" w nasze dzieci - dzieci urodzone w 2011 i przenosimy się tam wszystkie nawet te co urodziły w wcześniej ! :tak:

myszka będziemy musiały założyć wątek "dzieci urodzone w sierpniu 2011" w nasze dzieci - dzieci urodzone w 2011 i przenosimy się tam wszystkie nawet te co urodziły w wcześniej ! :tak:
z tego co mi wiadomo administartor BB z automatu przeniesie nas na "dzieciaczki..." razem z obecnymi watkami :) Nic nie trzeba zakładać wiec sie nie wychylajcie przed wczesnie :)

reklama
Do góry