reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

witam sie z wami popoludniowo
u mnie nastroj nieco lepszy, ale za to strach przed porodem - kiedy to bedzie- coraz wiekszy...
saga powodzenia, niech ten moment wreszcie nadejdzie;-)
JJ mi tez brzuch stawia sie i dluugo trzyma
szuszu mam podobnie wczesniej kilka razy dziennie do wc a teraz kilka podejsc i nic nie moge echhh:wściekła/y:
taycia ale masz fajnie ze udalo sie meza wykorzystac, co do siary - ja nie widze zeby cos lecialo bo mi chyba od razu zasycha- pelno bialych "grudkow"
nadzieja bidulko trzymam kciuki zeby mniej bolalo i bys mogla juz tulic swoje dizeciatko
flower glowke widzi?! az taki eksta wzrok ma czy moze tak zaglada hihi
gabinia mam podobnie- brzuch non stop napiety, mala bardzo wysoko a dol brzucha miekki
beti ale sie usmialam z ta pajeczyna dobre, oj u mnie to niezla musi byc hihi- moze tez powiem mezowi zeby pokazal droge hihi

co do pierwszych ruchow to ja tez nie wiem kiedy - bo na poczatku jak cos czulam to nie bylam pewna czy to ruchy czy mi sie wydaje wiec wielka niewiadoma....

reklama
Devi fajnie tak męża wykorzystać po drzemce....ale to tylko dane tym, którym dzieciak już po domu nie biega i co chwila prosi o rozdzielenie klocków Lego :-D

A macie też takie napady gorąca.....normalnie co jakiś czas jest mi tak gorąco, że szok :szok:.......jak tak wygląda menopauza to ja dziękuję. Chyba mi już się szał hormonów przed zbliżającym się porodem zaczyna :baffled:

Ja coś czuję, że jakby mi czop wypadł to akcja błyskawiczna, zwłaszcza że seksu nie uprawiałam kilka tygodni..o kuźwa:szok::-D
JJ, mam napady gorąca też..
Devi, tak myślę że to czopek:-)

JJ ja mam takie napady gorąca.
chyba żadna z was nie ma takiego kota jak ja :-( ja za każdym razem jak idę do WC to boję się że mi wody odejdą czy coś :zawstydzona/y: :szok:

a ja tez po sexiku tez wypadlo mi znowu sporo czopa ciekawa jestem ile tego jeszcze moze byc????:eek:
Devi mam nadzieje ze to to u Ciebie ...:-)
JJ tez mam takie akcje z tymi uderzeniami ciepla i w tych momentach mam dosc wszystkiego...:baffled:
Karola ciesze sie ze nastroj lepszy!!!:-)
Cokies nastepna zdolniacha na BB piekne to jest ....:-) moze zastanow sie nad sprzedaza czy to tylko bardziej hobbystyczne??
Susuamli nie lubie myc pieca, nie przepadam za prasowaniem, i myc w szafkach jak generalne porzadki robie;/
Ciekawe jak tam Nadzieja???
ASka czyms trzeba sobie umilac koncowke meczacej ciazy:p;-)

reklama
JJ ja mam takie napady gorąca.
chyba żadna z was nie ma takiego kota jak ja :-( ja za każdym razem jak idę do WC to boję się że mi wody odejdą czy coś :zawstydzona/y: :szok:
teraz mam takie schizz jak gdzies wyjde dalej poza dom...:eek:
a wogole dobrze jak twoj sie przelami i sie poprzytulacie heheh:D

Do góry