reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Taycia Ty się kobietko szybko wzięłaś za akcje przyspieszające, ale widząc ich brak skuteczności to chyba mądrze robisz, że wcześnie zaczynasz :-)

Haha :-) ja się obawiam,że jak się przeterminuje to oni nie podejmą żadnych czynności jeszcze przez tydzień czy dwa,a wtedy tego nie zdzierżę :-D
Od poniedziałku zaliczać też będę gorące kąpiele :-D

reklama
Hej kobitki. Witam nową sierpniową mamusie :tak: ( jeszcze masz dwa dni ) :-D dzisiaj tak wystraszyłam swojego M z rana że biedny dzwonił do mnie i zestresowany pytał czy to już :-D później do niego napisałam że Agatka ma już mało miejsca i się strasznie wierci a on mi na to że szuka wyjścia :confused2: ( tylko szkoda że szuka tego wyjścia w pępku :eek: ) na co ja mu odpowiedziałam że muszę trochę światła dopuścić tam bo mi pajęczyną zarośnie :zawstydzona/y: - to przepchamy odpowiedział :baffled: czyżby przestał się bać ?? :laugh2: bo jakoś do tej pory tak mnie zbywa że to niby prysznic albo coś na kompie musi zrobić :nerd: mi by M nie pozwolił na żadne przyśpieszanie porodu wcześniej niż 38 tydzień. nawet ostatnio miał focha że zjadłam ananasa ( a uwielbiam je strasznie ) od początku się powstrzymuje przed jedzeniem ich ale już mam to gdzieś. o gorącej kąpieli mogę zapomnieć nawet teraz :crazy: to jest straszne :-D

hej mam takie pytanko komu mogę dać namiary na siebie w razie czego ?? bo tak sobie pomyślałam że jak coś to nawet nie będę miała jak do was napisać jak by co :confused2:

hej mam takie pytanko komu mogę dać namiary na siebie w razie czego ?? bo tak sobie pomyślałam że jak coś to nawet nie będę miała jak do was napisać jak by co :confused2:

Beti, komu chcesz:-) Raczej weź numer do tej osoby i jakby się coś działo pisz smsa.

A ja dzisiaj cały dzień tylko bym spała...nie wiem co się dzieje, ale wcześniej miałam taki humor, że się tylko wściekałam, a później spałam i spałam i jeszcze bym pospała, ale muszę posprzątać:eek:

oj coś mało do narbiania mialam..spicie, seksicie sie czy rodzicie??

Przy drzemce poobiedniej i ja wykorzystałm męża...po igraszkach zawużyliśmy na ciele resztki śluzu a raczej galaretki...czyzby czop śluzowy?? Moze mi wypada na codzień tylko na wkładce sie rozpuszcza bo po stosunku sporo tego było w koło...a może P. dopiero mnie przepchał i teraz bedzie wypadac...zobaczymy na dniach. P. sam mówi, że podczas poczuł jak coś 'wypada' :? Tak czy siak typowe kawałki bezbarwnej galaretki wiec to chyba TO

beti- numer napisz komu chcesz :) Kogo najbardzie lubisz :p

dobra wstawiam moje pierwsze dzieło ręczne:)
_DSC4574.jpg

reklama
Do góry