reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Taycia Ty się kobietko szybko wzięłaś za akcje przyspieszające, ale widząc ich brak skuteczności to chyba mądrze robisz, że wcześnie zaczynasz :-)

Haha :-) ja się obawiam,że jak się przeterminuje to oni nie podejmą żadnych czynności jeszcze przez tydzień czy dwa,a wtedy tego nie zdzierżę :-D
Od poniedziałku zaliczać też będę gorące kąpiele :-D

reklama
Hej kobitki. Witam nową sierpniową mamusie :tak: ( jeszcze masz dwa dni ) :-D dzisiaj tak wystraszyłam swojego M z rana że biedny dzwonił do mnie i zestresowany pytał czy to już :-D później do niego napisałam że Agatka ma już mało miejsca i się strasznie wierci a on mi na to że szuka wyjścia :confused2: ( tylko szkoda że szuka tego wyjścia w pępku :eek: ) na co ja mu odpowiedziałam że muszę trochę światła dopuścić tam bo mi pajęczyną zarośnie :zawstydzona/y: - to przepchamy odpowiedział :baffled: czyżby przestał się bać ?? :laugh2: bo jakoś do tej pory tak mnie zbywa że to niby prysznic albo coś na kompie musi zrobić :nerd: mi by M nie pozwolił na żadne przyśpieszanie porodu wcześniej niż 38 tydzień. nawet ostatnio miał focha że zjadłam ananasa ( a uwielbiam je strasznie ) od początku się powstrzymuje przed jedzeniem ich ale już mam to gdzieś. o gorącej kąpieli mogę zapomnieć nawet teraz :crazy: to jest straszne :-D

hej mam takie pytanko komu mogę dać namiary na siebie w razie czego ?? bo tak sobie pomyślałam że jak coś to nawet nie będę miała jak do was napisać jak by co :confused2:

hej mam takie pytanko komu mogę dać namiary na siebie w razie czego ?? bo tak sobie pomyślałam że jak coś to nawet nie będę miała jak do was napisać jak by co :confused2:

Beti, komu chcesz:-) Raczej weź numer do tej osoby i jakby się coś działo pisz smsa.

A ja dzisiaj cały dzień tylko bym spała...nie wiem co się dzieje, ale wcześniej miałam taki humor, że się tylko wściekałam, a później spałam i spałam i jeszcze bym pospała, ale muszę posprzątać:eek:

oj coś mało do narbiania mialam..spicie, seksicie sie czy rodzicie??

Przy drzemce poobiedniej i ja wykorzystałm męża...po igraszkach zawużyliśmy na ciele resztki śluzu a raczej galaretki...czyzby czop śluzowy?? Moze mi wypada na codzień tylko na wkładce sie rozpuszcza bo po stosunku sporo tego było w koło...a może P. dopiero mnie przepchał i teraz bedzie wypadac...zobaczymy na dniach. P. sam mówi, że podczas poczuł jak coś 'wypada' :? Tak czy siak typowe kawałki bezbarwnej galaretki wiec to chyba TO

beti- numer napisz komu chcesz :) Kogo najbardzie lubisz :p

dobra wstawiam moje pierwsze dzieło ręczne:)
_DSC4574.jpg

reklama
Do góry