reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Bishopka....padłam ze śmiechu...:-D

Ja właśnie w trakcie nadrabiania wciągnęłam miseczkę Bobovity kaszki z truskawkami.....jak ja ją uwielbiam......

Anula synek super !

Szuszu moja koleżanka ma córkę w wieku Franka - siła spokoju, od małego grzeczna.....teraz ma syna 1,5 roku i zawsze jej życzyliśmy aby poczuła "macierzyństwo" biegająco-rozrabiające.......no i wykrakaliśmy.....Mój nadpobudliwy ruchowo F. przy nim to pikuś :-D........

Ja mam nadruchliwego syna i ciekawi mnie bardzo jaki będzie ten drugi. Mam 50% szans.....albo kolejna ruchliwa gaduła po mnie albo siła spokoju po tatusiu...:-D:-D:-D Już się doczekać nie mogę...bo ten charakterek synka to mi pediatra oznajmiła na 2 szczepieniu jak widziała jaki jest ruchliwy :szok:.....zobaczymy.....

A nas jest 3 rodzeństwa ja, siorka i brat. I jak to mówi mój tato: "jakoś nie przypomina sobie aby któreś było bardziej spokojne...." A dwóch grzecznych synków.....marzenie. Choć nie - ja nie mogę powiedzieć: mój jest grzeczny, rezolutny, rozumie.....no ale cały szkopuł w tym że nadruchliwy i gaduła. Wciąż go nosi i jest głośny.......

Oooo a mnie się znów brzuch stawia. Nie tak boleśnie jeszcze ale już coraz dłużej trzyma. Co do pozostawania na placu boju.....to co ja mam powiedzieć :eek: Na liście Sierpniówek jestem 3 lub 4 z terminem a już mamy 17 albo 18 maluchów na świecie.......Jak wy to robicie, że Wam tak wszystko ładnie puszcza......Mnie już drugi raz trzyma szyja jak zatwardziała stara panna hehehehe

ANULEK Borysek jest przeslodki!!!#

MALINOWA trzymam kciuki!!! kurcze tu sie mowi ze jak wody odejda to jesli glowka dziecka jeszcze nie jest w kanale rodnym , nalezy przetransportowac ciezarna do szpitala na lezaco, a jak nie, to normalnie...ale Ty chyba juz pojechalas..#

SAGA WOOOOOOOOOOOOOW, mi przy pierwszym porodzie czop odszedl gdzies okolo przedpoludnia a po 18 mialam juz coreczke przy sobie, to tak w ramach mobilizacji koc´hana! WIELKIE KCIUKASY!

kurcze ja tez sie boje jak Ty SZUSZU ze po spokojnej corci (choc jako niemowlak dla mi popalic, oj dala!), bedzie zwariowany chlopaczek...choc jesli poczatki beda lepsze niz u corci, to juz by bylo fajnie, bo potem go Lusia do porzadku doprowadzi he he

JJ moja szyjka to tez zatwardziala stara panna he he

Ostatnia edycja:
Malinowa.....trzymamy kciuki.....oby się zadziało !!!!

Saga no może w końcu i ty !!! Trzymaj się. Ty masz 3 dni a ja 6 do terminu........na razie jesteśmy jak te weteranki w bieganiu w ciąży :)))))))))

M. poszedł do kumpla na męską nasiadówkę (bo kumpel ma wolną chatę )......F. spi. To ja lecę do łazienki a potem poczytać do sypialni.....

Do jutra. Śpijcie dobrze i za dużo nie piszcie.....

ja chcę rodzić :-) a przynajmniej mieć już jakieś objawy że to niedługo ;-) codziennie rano budzę się z myślą że to dzisiaj a tu nic :eek: M powiedział wczoraj że dobry był by czwartek więc budzę się cała mokra bo śniło mi się że to już :shocked2:

mam takie pytanko co do tego całego czopu :zawstydzona/y: bo mi ostatnio coś tam leci ale to ma taki kolorek biały i nie ma żadnych niteczek ( zawsze tak miałam przed okresem ) i zastanawiam się czy to ten czop czy o co biega?? :zawstydzona/y:

jesoooo mam koszmary:-D
oglądałam przed snem jakiś dokument o matce 8raczków i teraz caly czas mam przed oczami te 8 babli rozlozonych na dywanie i jak wsyztskie becza na raz - nie ogladalam do konca bo spac mi sie chcialo ale masakraaaaa. matka swoja droga jakas rowno piźnięta - bez pracy, domu/mieszkania miała już 6 dzieci + ośmioraczki czyli 14:szok: i wszytskie z zaplodnienia in vitro bo jest samotna...
ja to sie boje jak sobie z jednym bobaskiem dam radę!!

28 lipca był dniem czopa na BB więc może 29 (urodziny mojego mężusia) będzie dniem porodów:tak:
dobra tylko jak ja teraz zasnę....

reklama
Dzien dobry jaka cisza....
Moja noc dziwna teraz siedze jak na bombie zegarowej.... od 24:38 do po 1 mialam nieregularne mega skurcze co 3 co 5 co 7 minut masakra zwijalam sie jak nie wiem ale co dupa przestalo< tak sie nimi zmeczylam ze spalam w koncu jak susel>:-) moze jak dzis wykorzystam meza to juz ruszy na maksa bo ma wolne jutro i mam jakies taie przeczucia ze moze uda sie urodzic i nie isc na wywolanie??;-)mowia < nie wierze w zabobon choc sprawdzilo sie to wielu osobom nawet mojej siostrze ze jak kopnie 1 raz dziecko Mnie Kopnal maly 30 marca to w okolicach tego dnia sie urodzi a termin mam z usg na 30 a z OM na 31 wiec zakladam ze do niedzieli sie rozpakuje> :-D
Beti moj to bylo mega duzo ssluzu galaretowatego lekkozoltawego z krwia na dwa poddtarcia ze tak sie niesmacznie wyraze dzis leca jakies resztowki ...
Flower Ty masz akcje nocne masakra a ta babka tak masz racje ma nierowno pod sufitem;-)

Do góry