reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

malinowa, trzymam kciuki! Ciekawa jestem, czy odesla Cie do domu tak jak to maja tu w zwyczaju. Czekaja do 48h po odejsciu wod zanim zaczynaja wywolywac skurcze...

Ja wlasnie wrocilam z wizyty i ide opisac na odpowiedni watek. Do tego nazarlam sie chinszczyzna i zaraz pekne!

reklama
A ja bede sie dzisiaj seksic :-D niech stary pokaże malemu gdzie jest wyjscie :-D Tylko jest pewien problem:crazy: staruch jeszcze o tym nic nie wie (ogolnie jest przeciwny), ale jak mu pokaże te moje dogi (cycki) to moze zmieknie ;-) o nie !! on nie ma zmieknąc :zawstydzona/y::-D

Posikam się zaraz:-D

Malinowa, kciuki trzymam mocno:-D Jejku ale emocje..:-D

Mucha, myślę że Asiacur nie miała nic złego na myśli;-)

Marcelina, współczuję akcji z www..da się to jakoś uratować?

Karolap, masz chwilowy spadek formy, ale już niedługo będzie po wszystkim;-)

Ja dopiero ze spotkania wróciłam i niestety ale czeka mnie jeszcze pracujący weekend..ale już ostatni mam nadzieję;-)

malinowa- trzymamy kciuki ze jesli to wody to i akcja sie rozkreci
jej mnie powoli tez dopada uczucie ze chciałabym juz być po...chyba mi sie instynky zalacza :-)
Bishopka- wysiadam przy Twoich tekstach...niech ten Twój będzie prawdziwym mężczyzna i nie miękknie :p

a ja wlasniegadalam z moim mezem niestety zobaczymy sie dopiwro w nastepny czwartek/piatek, bo teraz nie da rady zjechac na weekend
wczesniej wyslalam mu smsa ze chce sie kochac - po postach bishopki
a on dalej twierdzi ze po porodzie, mowie ze go za koszulke zaciagne do lozka a on ze sie nie da wrrr niedobry!!!

ide spac bo jaks padnieta jestem...

DZIEWCzyNY JA TEZ DZIS UWAZAM ZE JEST DZIEN CZOPA SZLAM SIE KAPAC I CO WYLECIAL <HURAAAAAAAAAA> I CHYBA NAWET CALY BO DUZO TEGO BYLO:p:szok::-D
Malinowa 3 mam kciuki;-)

sagaa, a Ty się jeszcze kulasz ?:-D Życzę szybkiego porodu.

Tymon znowu mi się odbija o kości dupne. Nienawidzę tego uczucia.

PS Mój kurczaczek (Maggie) wychodzi jutro ze szpitala ponoć :-D

reklama
Do góry