reklama
Black... trzeba wyjść z założenia, że w pierwszym miesiącu kolek nie będzie, hehehee... A tak na poważnie to zostają tylko herbatki z kopru włoskiego, masaże, okłady i dźwięk suszarki.
Inne preparaty powyżej pierwszego miesiąca życia, nie drugiego.
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
dzien dobry...
ja oszaleje z tym deszczem, ´kiedy on wreszcie sie skooonczy?!!!!!!!!!!!!
SAGAA fajnie ze jestes taka optymistyczna, ja tez cos czuje ze do konca tygodnia sie rozpakujesz!
FLOWER no wiem o kim mowiesz, ta babka to jeszcze swirnieta bo robi sie na Angelina Jolie (przeszla mnostwo operacji plastycznych itd) plus ta 14 dzieci....chce byc na sile slawna kosztem malusz´kow chyba...
ASIACUR jestes pewna co do tych lekow, bo mi sie kurcze wydawalo ze taki sab simplex mozna od 0 podawac...no ale moze to lepiej, najpuerw miesiac probowac naturalnych sposobow a jak dziecku nie ulzy a czlowiek bedzie bliski rozpaczy to szukac metod "sztucznych"
mnie strasznie nawalal brzuch w nocy....wiem co czujesz
jak tam BISHOPKA maz sie poddal/oddal?
ja oszaleje z tym deszczem, ´kiedy on wreszcie sie skooonczy?!!!!!!!!!!!!
SAGAA fajnie ze jestes taka optymistyczna, ja tez cos czuje ze do konca tygodnia sie rozpakujesz!
FLOWER no wiem o kim mowiesz, ta babka to jeszcze swirnieta bo robi sie na Angelina Jolie (przeszla mnostwo operacji plastycznych itd) plus ta 14 dzieci....chce byc na sile slawna kosztem malusz´kow chyba...
ASIACUR jestes pewna co do tych lekow, bo mi sie kurcze wydawalo ze taki sab simplex mozna od 0 podawac...no ale moze to lepiej, najpuerw miesiac probowac naturalnych sposobow a jak dziecku nie ulzy a czlowiek bedzie bliski rozpaczy to szukac metod "sztucznych"
mnie strasznie nawalal brzuch w nocy....wiem co czujesz
jak tam BISHOPKA maz sie poddal/oddal?
dzień dobry
susumali- przsyłam troszke słonka bo we Wro sie przebija
szuszu- cos sie dzieje i od razu humorek lepszy Wszytskie już czekamy na Wiktorka!!! Kochany śiwta jest piękny...WYŁAZ!!!!!
taaa a ja sie w domu nudziłam wiec dzis wybralam sie do pracy...co za złosliwosc tak to sie budze z rana wyspana a jak trzeba bylo wstac to bym najchetniej pod kolderka została....ale może całodzinne siedzenie dociśnie młodego w dół
susumali- przsyłam troszke słonka bo we Wro sie przebija
szuszu- cos sie dzieje i od razu humorek lepszy Wszytskie już czekamy na Wiktorka!!! Kochany śiwta jest piękny...WYŁAZ!!!!!
taaa a ja sie w domu nudziłam wiec dzis wybralam sie do pracy...co za złosliwosc tak to sie budze z rana wyspana a jak trzeba bylo wstac to bym najchetniej pod kolderka została....ale może całodzinne siedzenie dociśnie młodego w dół
Blackberry
Fanka BB :)
Black... trzeba wyjść z założenia, że w pierwszym miesiącu kolek nie będzie, hehehee... A tak na poważnie to zostają tylko herbatki z kopru włoskiego, masaże, okłady i dźwięk suszarki.
Obawiam się, że jest gorzej...
INFACOL krople 50 ml
Działanie: Związek obniża napięcie powierzchniowe pęcherzyków gazu w przewodzie pokarmowym, powodując ich łączenie się i ułatwiając usuwanie gazów z przewodu pokarmowego w wyniku perystaltyki. Zapobiega nadmiernemu gromadzeniu się gazów, zmniejsza wzdęcia i napięcie żołądka, łagodząc spowodowane nimi dolegliwości bólowe. Po podaniu doustnym nie wchłania się z przewodu pokarmowego i jest wydalany z kałem w postaci nie zmienionej.
Wskazania: Łagodzenie dolegliwości związanych z nadmiernym gromadzeniem się gazów w przewodzie pokarmowym (wzdęcia, bóle kolkowe spowodowane gromadzeniem się gazów). Stosowany u niemowląt od 2 m.ż. i u dzieci.
Przeciwwskazania: Nadwrażliwość na simetikon. Nie podawać dzieciom poniżej 2 m.ż.
Czyli oprócz metod naturalnych na początku pozostaje nam optymizm, że kolki jeśli się zaczną to później...
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
Sab simplex można podawać 3tygodniowemu dziecku. Nam infacol nie pomógł. Słyszałam dobre opinie o boboticu, ale nie miałam styczności.
edit. i bobotic jest bardziej zbliżony do sab simplex, przynajmniej jeśli chodzi o simetikon.
edit. i bobotic jest bardziej zbliżony do sab simplex, przynajmniej jeśli chodzi o simetikon.
reklama
Tonya
Zadowolona z życia :)
Cześć kobietki!!!
Sagaa Ty chyba jesteś gwiazdą dzisiejszego dnia, kciukasy trzymam i oby optymizm Cię nie opuszczał - Wiktorek pchaj się pchaj
Ciekawe co tam u Malinowej?
Ewa nas też za chwilę czekają te same problemy...trzymajcie się dzielnie!
Flower ale miałaś nockę....14 dzieciaczków - to jakiś szok
Blackberry ciekawe która pierwsza Ty czy Sagaa? :-)
Devi Ty pracusiu nasz, jeszcze nie masz dość czy tak Ci się w domu nudziło? ;-)
A mnie dziś tak brały bóle między 1 a 2, że myślałam, że to już poród (było jakoś tak inaczej niż zwykle, ból mocniejszy, skurczowy i trzymał długo)...ale niestety kolejny fałszywy alarm...połaziłam po domu, poszłam spać i przeszło
Sagaa Ty chyba jesteś gwiazdą dzisiejszego dnia, kciukasy trzymam i oby optymizm Cię nie opuszczał - Wiktorek pchaj się pchaj
Ciekawe co tam u Malinowej?
Ewa nas też za chwilę czekają te same problemy...trzymajcie się dzielnie!
Flower ale miałaś nockę....14 dzieciaczków - to jakiś szok
Blackberry ciekawe która pierwsza Ty czy Sagaa? :-)
Devi Ty pracusiu nasz, jeszcze nie masz dość czy tak Ci się w domu nudziło? ;-)
A mnie dziś tak brały bóle między 1 a 2, że myślałam, że to już poród (było jakoś tak inaczej niż zwykle, ból mocniejszy, skurczowy i trzymał długo)...ale niestety kolejny fałszywy alarm...połaziłam po domu, poszłam spać i przeszło