reklama
Nie chcialam Cie przytłaczac :-( u mnie tez moze nic z tego nie wyjsc, ten moj zomowiec jest taki upartybishopka ja Cie chyba zabije za te posty!!!
z jednej strony smieje sie a z drugiej mam ochote plakac - ja tez chce!!!!
chyba jak maz przyjedzie bede blagac zeby "mi sie oddal";-)
asiaciur, mojej siostry syn tez mial bardzo silna zóltaczke i grozila mu transfuzja i ona karmila, wiec sie sama zdziwilam, że nie mozna. Ale jak mowia, co szpital to inna szkola i obyczaj :-) Nie sadze tez, ze Mucha miala na mysli zastraszenie kogokolwiek, jedynie chciala zwrocic uwage, na to co spotkalo ja i mala Li. Podała przyklad z zycia i zapewne chciala pomoc.
Kazda z Was ma racje :-)
flower188
Fanka BB :)
miałam dziś zajebisty humorek i dzień do momentu sprawy z zusem/kasą/pocztą ale po pzreczytaniu tekstu BIshopki o kukurydzy/popcornie oraz o tym czy mąż ma czy nie ma zmięknąć to mi się chwilowo poprawia .
z jutzrejszej imprezki chyba beda nici bo mężulkowi coś wypadło...
malinowa - jejku 3-mam kciuki żeby skurcze się pojawiły bo ja bym chyba nie wytzrymała do jutra z nerwów.
jejku już tyle osób z terminem po mnie się rozpakowało a ja ni hu hu Karolci się odwidziało pchanie na swiat też musze mojego dzis do czegos przypilic ale jak pzryjedzie zmeczony po tenisie to nie wiem czy da sie wykozrystac
z jutzrejszej imprezki chyba beda nici bo mężulkowi coś wypadło...
malinowa - jejku 3-mam kciuki żeby skurcze się pojawiły bo ja bym chyba nie wytzrymała do jutra z nerwów.
jejku już tyle osób z terminem po mnie się rozpakowało a ja ni hu hu Karolci się odwidziało pchanie na swiat też musze mojego dzis do czegos przypilic ale jak pzryjedzie zmeczony po tenisie to nie wiem czy da sie wykozrystac
Bishopka, ja nie mówię, że koleżanka Mucha chciała zastraszyć koleżankę Anulek. Napisałam tak Ance, żeby ją podnieść na duchu, a nie umniejszyć problem, który spotkał koleżankę Muchę.
I z tego artykułu wynika, że karmienie jest jednak w pewnych wypadkach zalecane właśnie. Ale już koniec na ten temat.
Malinowa, współczuję ci tego podejścia do rodzących w UK. Wiem, że tam stawiają na naturę i podanie oxytocyny aby wywołać skurcze graniczy z cudem. Ale trzymaj się, będzie dobrze.
I z tego artykułu wynika, że karmienie jest jednak w pewnych wypadkach zalecane właśnie. Ale już koniec na ten temat.
Malinowa, współczuję ci tego podejścia do rodzących w UK. Wiem, że tam stawiają na naturę i podanie oxytocyny aby wywołać skurcze graniczy z cudem. Ale trzymaj się, będzie dobrze.
malinowa_
Pełnoetatowa mama :)
ok ide sie szykowac i jade do hospital .. w razie jakby sie dzisiaj cos rozkrecilo dam znac szuszu ..a jak nie to wieczorkiem sie odezwe na BB.:-)
Troche sie cykam szczerze mowiac
Troche sie cykam szczerze mowiac
mucha_nie_siada
malinowa - :O:O:O ale masakra za tą granicą. A my na Polskę narzekamy ;-)
asiacur, ponownie napiszę że nie chodzi mi o to, że u każdego jest tak samo, tylko jak może być. I Bishopka ma rację, że nie celem jest zastraszenie a to, żeby zwrócić uwagę - bo może być różnie(np. źle jak było u nas). Ale oczywiście może być tak, że bilirubina 'samoistnie' spadnie i w ogóle nie ma dyskusji. Jestem bardzo cięta na lekarzy i już wolę dmuchać na zimne, bo początki z Li miałam fatalne (wspominałam) i tylko dlatego fatalne, bo fatalnych miałam wokół siebie lekarzy. Dlatego teraz wolę sama wszystkiego przypilnować. I gdyby wtedy ktoś na forum chociaż mi to zasygnalizował to na pewno bym nie siedziała i nie czekała aż Lilka nie będzie do obudzenia.
edit. ja brałam aspargin regularnie.
asiacur, ponownie napiszę że nie chodzi mi o to, że u każdego jest tak samo, tylko jak może być. I Bishopka ma rację, że nie celem jest zastraszenie a to, żeby zwrócić uwagę - bo może być różnie(np. źle jak było u nas). Ale oczywiście może być tak, że bilirubina 'samoistnie' spadnie i w ogóle nie ma dyskusji. Jestem bardzo cięta na lekarzy i już wolę dmuchać na zimne, bo początki z Li miałam fatalne (wspominałam) i tylko dlatego fatalne, bo fatalnych miałam wokół siebie lekarzy. Dlatego teraz wolę sama wszystkiego przypilnować. I gdyby wtedy ktoś na forum chociaż mi to zasygnalizował to na pewno bym nie siedziała i nie czekała aż Lilka nie będzie do obudzenia.
edit. ja brałam aspargin regularnie.
wlasnie asiaciur najlepiej zrobilas konczac temat. Kazdy swoje wie i kazdy "dziala" w dobrej intencji. Mozna brac aspargin.Nie ma co marnowac czasu na spory kiedy ja tu sobie mysle jak starucha przygruchac
Flower, ciesze sie, ze moje opowiesci na cos sie przydaly, aczkolwiek sprawy tzw. pisiorkowe wcale nie sa smieszne ;-)
Flower, ciesze sie, ze moje opowiesci na cos sie przydaly, aczkolwiek sprawy tzw. pisiorkowe wcale nie sa smieszne ;-)
reklama
Marcelinaa
Marcelina wierze ze musisz byc niezle wqrzona....;/
Dzięki Kochana, no w pierwszej chwili myślałam, że padnę.. zrobienie takiej stronki to jest koszt co najmniej 1000 zł, moją wykonała znajoma -przysługa za przysługę - po czym prychnęła za granicę i ślad po niej zaginął, więc musiałabym zlecić jej wykonanie od nowa.. a to nie czas na to.. i już nie pieniądze.. pomijając stratę tekstów, zdjęć, danych ogólnie..
"na szczęście" okazało się, że to nie tylko pojedynczy atak na mnie tylko zmasowany na Klientów jednego usługodawcy- i to on teraz walczy z odzyskaniem danych- i z tego co mi właśnie napisał- ma je bezpieczne i zaczyna je kopiować z powrotem..uf...