reklama
anulek- słodziak synek ach ale Ci fajnie...a na fotki mamy nowy watek z galeria maluszków specjlanie dla mumsiek co by sie mogły chwalić wiec zapraszam tam z fotkami
no nie moge z Waszego humoru...ja chce Was obok siebie w boksie na porodówce...MUSIMY SIE JAKOS ZGRACA ja wlasnie pochlonęłam dwie kolby kukurydzy i mowie do mojego Grzeska, że moge juz isc rodzic, na co on mi odpowiedzial, że lepiej nie, bo przy bolach partych nie beda wiedzieli co lapac, popcorn czy Szymona
To ktoras bedzie musiala zaciskac nogi choc ja juz mojego przyzwyczajam do widoku krwi ma rane cieta na palcu, i jak mu ja szyli to jakis taki byl bladziutki, wiec nie wiem, czy bedzie taki wesolyanulek- słodziak synek ach ale Ci fajnie...a na fotki mamy nowy watek z galeria maluszków specjlanie dla mumsiek co by sie mogły chwalić wiec zapraszam tam z fotkami
no nie moge z Waszego humoru...ja chce Was obok siebie w boksie na porodówce...MUSIMY SIE JAKOS ZGRAC
Tonya
Zadowolona z życia :)
Anulek ale pięknego synka masz :-)
myszka1987
Mama Mikołaja:)
Myszka, fakt Wiki jest bardzo wrażliwą i grzeczną dziewczynką, nie spodziewałam się że moje dziecko takie będzie. Nie mam powodów do narzekania w tym temacie:-)
Jejku zazdroszczę już tym co mają swoje maluszki w ramionach:-)
Już nie mogę się doczekać aż swojego przytulę:-)
Wiem że to głupie faworyzować jedną płeć (tym bardziej pierwszego dziecka) ale bardzo chciałam mieć chłopca bo odnoszę wrażenie że taki facecik sobie zawsze poradzi, jeśli będzie miał twardy tyłek a ja na Twoim miejscu pewnie bym już od urodzenia dziewczynki martwiła się że jest taka wrażliwa i naiwna i że jakby ją ktoś potraktował zle albo jakiś facet złamał jej serce to bym gołymi rękami go...
Wiem że to głupie faworyzować jedną płeć (tym bardziej pierwszego dziecka) ale bardzo chciałam mieć chłopca bo odnoszę wrażenie że taki facecik sobie zawsze poradzi, jeśli będzie miał twardy tyłek a ja na Twoim miejscu pewnie bym już od urodzenia dziewczynki martwiła się że jest taka wrażliwa i naiwna i że jakby ją ktoś potraktował zle albo jakiś facet złamał jej serce to bym gołymi rękami go...
Pewnie, że się o to martwię, ale wierzę w swoją córkę, da sobie dziewczyna radę:-)
Wiki jest wrażliwa, ale nie naiwna (przynajmniej na razie;-))
Z chłopcem za to inne problemy są:-) Ja się boję, że po takiej spokojnej córce nie ogarnę energetycznego chłopca
Tonya
Zadowolona z życia :)
Mój kolega co ma syna, to zawsze powtarza, że lepiej mieć syna, bo wtedy pilnujesz tylko syna, a jak masz córkę to musisz pilnować całe miasto
Mój kolega co ma syna, to zawsze powtarza, że lepiej mieć syna, bo wtedy pilnujesz tylko syna, a jak masz córkę to musisz pilnować całe miasto
Dobre
A ja chciałam mieć I córeczkę, a później synka i mam
reklama