reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

szuszu śliczna ta Twoja córeczka, może to pozory ale wygląda na spokojną i taką wrażliwą...
Anulek Borysek rozkoszny:) Uwielbiam ostatnio patrzeć na niemowlaki i pomyśleć że kiedyś mnie to nie ruszało...

reklama
mucha wypisali nas, bo to żółtaczka fizjologiczna, Borys miał dzisiaj naświetlanie przez 3 godziny, ale to nie zmienia faktu że maksimum może wystąpić jutro, pojutrze, a potem powinno się cofać, a jeżeli nie to przecież jesteśmy pod opieką położnej, a szpital mamy po drugiej stronie ulicy i jak tylko będzie coś niepokojącego to idziemy na kontrolę, poza tym oczywiście będziemy kontrolować poziom bilirubiny, dziękuję za czujność:tak: a jak Twój poród?? nadal się Ciebie boi????;-)

ja tak z innej beczki :-) chciałam się pochwalić swoim dzisiejszym dziełem :-D :-D

Załączniki

• 2011-07-28 13.01.39.jpg
    2011-07-28 13.01.39.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 26
  • 2011-07-28 13.04.05.jpg
    2011-07-28 13.04.05.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 25
na zoltaczke ponoc pomaga słonce :-)
Mucha, Li po prostu sra na wszystko ;-):-D
Ide po kukurydze, moze mnie wzdymie i pogoni..... na porodowke :-D
Beti, urocze to i fajowa pamiatka :-)

Anulek, zgoda - Li też miała fizjologiczną. Ale jej poziom bilirubiny tak urósł że zmiany w organizmie mogły od tego zajść. Też nam mówili, że będzie się cofać i g.. prawda. Do tego szpital nas olewał, położna dawała wiecznie nadzieje, że spadnie, że nawadniać, że coś... W końcu wykonałam na swój koszt badanie i jak położyłam w IP papierek to dzieciaki przenosili do innego szpitala i moją w tempie natychmiastowym, z podłączoną już kroplówką prawie że na korytarzu szybko wkładali w inkubator (w którym miało być inne dziecko, ale uznali że mój przypadek jest tak tragiczny, że tamto dziecko trzeba odesłać). Też ciągle słyszałam 'fizjologiczna to jest normalne' - normalne do pewnego momentu. Dlatego teraz nie dam się tak łatwo wykopać ze szpitala.

Bishopka, Ty nie bądź taka dowcipna :-D

szuszu śliczna ta Twoja córeczka, może to pozory ale wygląda na spokojną i taką wrażliwą...
Anulek Borysek rozkoszny:) Uwielbiam ostatnio patrzeć na niemowlaki i pomyśleć że kiedyś mnie to nie ruszało...

Myszka, fakt Wiki jest bardzo wrażliwą i grzeczną dziewczynką, nie spodziewałam się że moje dziecko takie będzie. Nie mam powodów do narzekania w tym temacie:-)

Jejku zazdroszczę już tym co mają swoje maluszki w ramionach:-)
Już nie mogę się doczekać aż swojego przytulę:-)

Szuszu, nie Ty jedna :-D

A ja wlasnie pochlonęłam dwie kolby kukurydzy i mowie do mojego Grzeska, że moge juz isc rodzic, na co on mi odpowiedzial, że lepiej nie, bo przy bolach partych nie beda wiedzieli co lapac, popcorn czy Szymona :-D

reklama
Do góry