reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

no ladnie czy wszystkim leca czekam na Wasze wiesci dziewczyny:-)
Szuszu sliczna masz córeczke;-)
Malgoo jeszcze sie kulam;-)
Flower dziekuje za cieple slowa;-) a co u Cia???
Marcelina wierze ze musisz byc niezle wqrzona....;/
Karolinkaz w Lublincu rodze ...
Akutan ale masz aktywny dzionek no no ;-) smacznej szarlotki zyczem:-)
nie wiem komu jeszzce mialam odpisac;/
ja wlasnie jem obiadek cwiartki ziemniaczane i nugetsy z kury <mniam>;-)
I Mlodam nam sie rozsypala super:-)

reklama
Anulek ja jestem!!!!!!!!!!!!!!!jak sie czujesz jak porod no i jak maly??????? ale mialas szczescie z tym rodzeniem do wtorku:p:p:p
Malgosia to zaszalalas z porzadkami:-)

ja też dzisiaj podobnie jak akutan bo korzystam z naszej podkrakowskiej pięknej pogody i powera lekkiego dostałam - 2 pralki już rozwieszone oprócz tego pranie ręczne nowych nabytków malusiej, po spacerku na działce, po gotowaniu i obiadku, jeszcze na zakupy do wsi bym skoczyła ale teściu wziął moje autko.
teraz bycze sie na balkoniku z laptopikiem na stoliczku (balkonik też wymyłam co by w czytsości siedzieć) i słucham radyjka. może jeszcze pózniej łazienkę troszkę ogarnę i poprasuje ciuszki małej i koszule m - jak ja nienawidze prasowania....!

hahhaha:-D ale się uśmiałam włąsnie dostałam sms od siostry że jedzie autobusem do skepu a jakiś gościu jej miejsca ustąpił bo myślał że w ciązy jest:-D cholewcia moze mi ktos tez kiedys ustapi miejsca dopiero w pologu bo w ciazy mi sie nie zdazylo ani razu jeszcze pzrede mnie np w kolejce sie ludzie pchaja;-)

pochwalę się jeszcze że u sis już sytuacja się w miarę unormowała - ona się czuje dobrze psychicznie już, laktacja się rozkręca, bóle głowy po zzo ustąpiły, malutki Jasiu jest zdrowiuteńki ładnie pzrybiera na wadze (miał dzisiaj kontrolę u pediatry), troszkę już mniej płacze - podobno ma lekką pzrepuklinkę ale się sama zaleczy (tak twierdzi lekarka):-)

Jesoooo :szok: za duzo pisuje z Muchą :-D Jak zasnęłam o 13,30 to wstałam o 16 :szok: Ciekawe co ja w nocy bede robic
Szuszu, sliczna ta Twoja baletnica :-)
Anulek, super, ze juz w domku, opowiadaj co i jak na odpowiednich watkach :-) Jesli masz sile, czas i oczywiscie ochote.
Sagaa, Ty jeszcze nie urodziłas ?? :-)
a mojej kolezanki syn rozciąl sobie na jakims haku od ciagnika tyłek :szok: szyte pół zada ma biedaczek :-(

Jesoooo :szok: za duzo pisuje z Muchą :-D Jak zasnęłam o 13,30 to wstałam o 16 :szok: Ciekawe co ja w nocy bede robic
Szuszu, sliczna ta Twoja baletnica :-)
Anulek, super, ze juz w domku, opowiadaj co i jak na odpowiednich watkach :-) Jesli masz sile, czas i oczywiscie ochote.
Sagaa, Ty jeszcze nie urodziłas ?? :-)
a mojej kolezanki syn rozciąl sobie na jakims haku od ciagnika tyłek :szok: szyte pół zada ma biedaczek :-(
Bishopka no widzisz ciezko sie mnie pozbyc jestem jak wrzod na Tylku :-D
No w nocy bedziesz siedziec na BB;P
kurde biedne dziecko auuuuuuuuuuuccccccccc;/

Bishopka no widzisz ciezko sie mnie pozbyc jestem jak wrzod na Tylku :-D
No w nocy bedziesz siedziec na BB;P
kurde biedne dziecko auuuuuuuuuuuccccccccc;/
To Ty powiedziałas :-D o tym wrzodzie (zeby nie bylo), a tak w ogole to ja nie chce sie nikogo pozbyc, bo mnie wtedy zazdrość zżera, że ktoś już po a ja jeszcze nie :-D A nocami nie moge siedziec, bo mojemu synowi przeszkadza klikanie :wściekła/y: a laptop jest (jak juz wczesniej pisalam) wrosniety w rece mojej nastolatki, ktora pol nocy siedzi na skypie :-D w dzien odsypia.

reklama
Do góry