reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

A ja mam to w...... gdzies i chce urodzić :-D Dosc mam tego stanu wielorybiego, a do tego małżon od jakiegos czasu nazwywa mnie "kaczka" i niby tłumaczy, ze to od Kaski, ale ja głupia nie jestem i wiem, że
po 1, mam wielki kuper,
po 2, mam krótkie nózki, jak zwykle u kaczuszki,
po 3, to mam jakis mega wysyp owłosienia :szok:UWAGA!! na plecach :zawstydzona/y:
Ewa, wspólczuje chorób w rodzinie, zwłaszcza wtedy kiedy najbardziej potrzeba pomocy, ale los Ci chociaz w połoznej wynagrodzil. Super babka.:-)
EDIT: to owłosnienie wyglada jak upierzenie :-D

reklama
no to mialam nadrabiania a wystarczylo tylko spotkanie rano z kolezanka i zakupy...
u mnie chyba troszke lepszy nastroj, dzis moze dokoncze pakowane sie, juz praktycznie wszystko mam...
devi rozwiazanie zagadki niezle, ale powiem ci ze ja mam podobnie hihih
igasia podejrzewam ze pewnie jestes w szpitalu bo zaczelas wczoraj rodzic, czekamy na wiesci
karolinkaz cokies wszystkiego najlepszego!!!!
cokies ale maz dal ci fajny prezent na urodzinki hihi, kurcze szkoda ze ja dawmno po urodzinach i imieninach ....
akutan niewypieczona? a moze niewypieszczona ;-) hihi, pakuj sie pakuj- zobaczysz jaki komfort jak bedziesz wiedziala ze w razie co jestes gotowa do podrozy, a tak w ogole mamy razem wizytke 9 sierpnia :-)
EwaK oj to nie zaciekawie sie dzieje, trzymam kciuki by szybko sie wszystko unormowalo
mucha a jak nowa opiekunka bo jakos chyba przeoczylam te kwestie ?
flower nie zazdroszcze przebojow z kaska, ale najwazniejsze ze sie wyjasnilo
ja dzis tez dzwonilam do kadr czy dotarlo moje zwolnienie i czy normalnie dostane wyplate anie tak jak ostatnio ze czesc a pozniej wyrownanie bo moje zwolnienie doszlo jeden dzien pozniej po naliczaniu - bo im sie wczesniej zachcialo, no ale bedzie tym razem oki...

tonya wyglada na to z emamy ten sam rozmiar staniczka ;-)
bishopka ja mam niezle owlosiony brzuch, na szczescie wloski bialutkie- maz sie zmieje z nih bo takie sa delikatne w dotyku, i na twarzy zauwazylam wiecej wloskow....

Jestem bardzo zazdrosna! Teraz proszę mi trochę posłodzić, bo napisałam do Devi, że tam jest chaos9na wątku maluszki) i co moim zdaniem powinno być zmienione :-D :-D Muszę jej trochę ukraść pochwał :-D :-D :-D
To prawda, porzadki na Maluszkach zostaly przeprowadzone na prosbe Muszki, wiec kochana dziele sie z toba pochwalami :)
i ciesze sie ze nowy uklad Wam sie podoba :)

Ja tam się nie powstrzymuję, szarlotka już pachnie z piekarnika...mniam :-)
Kupiłam taki sam jak kiedyś linka Devi podawała...HIT!!! Biustonosz karmienie Mama Cubana 75D czerń (1684746382) - Aukcje internetowe Allegro ale rozmiar dla mnie to 80E!!!! :szok:
Tonya-daj znac czy tez bedziesz zadowoona ze staniczka

ale mi dzis dobry obiadek wyszedl-placuszki ziemniaczane z gulaszem

hej kobitki. ja to was tak czytam i czytam i już nie wiem o czym pisać :oo2: :hmm: jejku jaką ja dzisiaj miałam noc o 5 obudziłam się i siedziałam jak taka pipolina na łóżku bo nie mogłam spać Agatka mi wchodziła pod żebra i nie dało się spać. a o 5.30 wstał M do pracy :baffled: tak sobie przeglądałam neta i znalazłam fajny filmik ( przynajmniej mi sie bardzo podoba ) wyłam jak dziecko :zawstydzona/y: ‪Mój najcudowniejszy " PREZENT WALENTYNKOWY"‬‏ - YouTube

Tonya jak mogłam zapomnieć o siarce na mojej liście fajowych zapachów...taka świeżo draśnięta zapałka to jest to;-)
Devi - szacun wielki za wątek o Maluszkach - rany ile ich już jest!!!
Szuszu - ja też sugeruję wizytę u gina - jak pewnie wiesz miałam podobne dolegliwości, ale chyba trzeba sprawdzić. Mnie dzisiaj tak już nie boli, ale znowu zaczęłam lekko plamić...taniki

Jeśli chodzi o staniki to ja mam fioła na punkcie bielizny i gorąco polecam Wam:

http://www.alles.pl/sklep/mama/index.php

Jak dla mnie super wygodne, ładnie wykonane i nie za drogie i w wielu "dziwnych" rozmiarach - np. mój 70G:baffled:

Właśnie się zorientowałam,(Mądra Głowa)że stanik, który podlinkowałyście to właśnie z mojej ulubionej firmy!

Ostatnia edycja:
Devi, dziękuję ślicznie :-)
karolap, z Gosią znam się przeszło 10 lat.. więc bardzo dobrze nam się układa :-). (zresztą kiedyś jak miałam wrócić do pracy to była ona wraz z jej mamą brane pod uwagę do opieki). No i przy okazji mam towarzystwo codziennie, pośmieję się, pogadam, powspominam.. W końcu jest ktoś (poza mężem) do kogo mogę otworzyć buzię codziennie :-D. Także i Lila i ja mamy opiekę. A Lila bardzo polubiła Gosię więc też super.

Nie dam rady Was teraz nadrobić..
Byłam na IP, miałam dwa razy KTG robione bo młody się nie ruszał, ale w końcu zaczął (widocznie miał gorszy dzień dzisiaj).
Te bóle, które mam to nie skurcze, ale brzuch dalej mnie boli, gin nie wie co to..
Lecę się położyć, później jeszcze zajrzę.

reklama
Szuszu ponoć dzieciaki tuż przed porodem robią się takie mało ruchliwe i napędzają stracha. Tak mi gin wczoraj mówił, żeby kontrolować, ale jakby co to przyjechać na KTG i się nie denerwować bo tak zastygają przed porodem.

Do góry