reklama
Szuszu ponoć dzieciaki tuż przed porodem robią się takie mało ruchliwe i napędzają stracha. Tak mi gin wczoraj mówił, żeby kontrolować, ale jakby co to przyjechać na KTG i się nie denerwować bo tak zastygają przed porodem.
Dzisiaj prawie cały dzień się nie ruszał i te bóle brzucha, więc się wystraszyłam trochę..
Ani słodycze, ani obiad ani nic mi dzisiaj nie pomagało
Blackberry
Fanka BB :)
To może faktycznie Twój czas się mocno zbliża? Najgorsze jak słodycze nie pomagają - też już tak spanikowałam, u mnie pomaga jeszcze ostreBędzie dobrze, ale pilnuj ruchów Malucha - ja po wczorajszym też mega uważna jestem.
beti nie jestem jakos mocno wrazliwa, ale tez sie poryczlam na filmiku a muzyczka w tle...hmm sliczne
mucha to sie ciesze ze tak sie u Was poukladalo fajnie
szuszu odpoczywaj
ide cos zjesc bo znow glodna jestem... jak tak dalej pojdzie to w ta kocowke najwiecej przytyje!!!
mucha to sie ciesze ze tak sie u Was poukladalo fajnie
szuszu odpoczywaj
ide cos zjesc bo znow glodna jestem... jak tak dalej pojdzie to w ta kocowke najwiecej przytyje!!!
To może faktycznie Twój czas się mocno zbliża? Najgorsze jak słodycze nie pomagają - też już tak spanikowałam, u mnie pomaga jeszcze ostreBędzie dobrze, ale pilnuj ruchów Malucha - ja po wczorajszym też mega uważna jestem.
Kurde ale skurczów żadnych (no jeden się pojawił na KTG), więc chyba jeszcze nie mój czas..teraz to do 08.08. muszę wytrzymać:-)
flower188
szuszu - mi mała tez tak raz napędziła stracha ale ruszyła się przed wyjazdem na IP, u mnie na ogół podczas/po kremowaniu brzucha się wierci bardziej a próbowałam też klaskania wtedy nad brzuchem (tak robiły położne na oddziale i jeszcze tak tzrepały brzuchem mało delikatnie...)
Bishopka, KarolaP - ja jakoś od pocżatku ciąży mam sporo włosków na bzruchu i mam nadzieję ze wróci to do stanu spzred. ale zauważyłam ze na nogach mi bardzo wolno rosły a teraz jakoś szybciej
mucha - widać że zmiana się opłaciła nawet na te parę tygodni! gratki
Bishopka, KarolaP - ja jakoś od pocżatku ciąży mam sporo włosków na bzruchu i mam nadzieję ze wróci to do stanu spzred. ale zauważyłam ze na nogach mi bardzo wolno rosły a teraz jakoś szybciej
mucha - widać że zmiana się opłaciła nawet na te parę tygodni! gratki
mucha_nie_siada
Bishopka, jesteś mistrzem ucinania dyskusji !
Kurcze, martwię się o Li :-(. Pomijam fakt, że po 8 dniach od szczepienia zaczyna mieć powikłania poszczepienne, ale okazuje się że to jej nadmierne spanie (bywa i 6 godzin na 13 aktywności + cała noc ciągiem) nie jest niczym dobrym. Muszę zmienić jej całkowicie harmonogram dnia (rozmawiałam właśnie z lekarzem) i jeśli nadal będzie miała tendencję do takiego spania (kiedyś spała w dzień max 2 h), to niestety ale czeka nas szereg badań :|:| Jeszcze tego mi brakowało.
Kurcze, martwię się o Li :-(. Pomijam fakt, że po 8 dniach od szczepienia zaczyna mieć powikłania poszczepienne, ale okazuje się że to jej nadmierne spanie (bywa i 6 godzin na 13 aktywności + cała noc ciągiem) nie jest niczym dobrym. Muszę zmienić jej całkowicie harmonogram dnia (rozmawiałam właśnie z lekarzem) i jeśli nadal będzie miała tendencję do takiego spania (kiedyś spała w dzień max 2 h), to niestety ale czeka nas szereg badań :|:| Jeszcze tego mi brakowało.
reklama