reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Cokes, wszystkiego Naj!

A ja spac nie moge. Nadrobilam coscie tam nasmarowaly wczoraj jak poszlam lulu, posmialam sie, a teraz spadam poczytac jakas ksiazke z nadzieja, ze mnie uspi na jeszcze ze dwie godzinki. Jak wroce to tu pewnie juz z 10 stron bedzie do nadrobienia i ze dwa porody :-)

Witam z rana
Spać dzis cos nie moglam, normalnie kilka razy pobudka w nocy i albo toaleta, albo przewracanie na drugi bok ehhh

Cookies i Karolinkaz wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, pociechy z dzieciaczków:-D

Witam się porannie w dwupacku. Dzięki Wam dobre kobiety za troskę. Byłam wczoraj u gina, szyjka się zgładza i lekko zaczyna otwierać stąd plamienie. Tylko Gina niepokoi, że brzuch się bardzo stawia i mam pilnować ruchów Malucha i kontrolować skurcze. Liczymy na to, że się sprawa nie rozwinie i dane mi będzie spokojnie skończyć przynajmniej jeszcze ten tydzień, ale już nic nie kazał mi brać. Jak się wykluje to będzie:-) Z USG i tak ciąża wychodziła na starszą. Ja po nocy mam się zdecydowanie lepiej, nie plamię i brzuszek też trochę mi odpuścił:-)

Przeczytałam Wasze posty z wczoraj i powiem tak - rozwaliłyście mnie z tematem zapachów...jak dla mnie wygrywa PACHA PO PRACY!!!:-D Ja chyba jestem nudna w tej kwestii - dla mnie piękny aromacik mają: 1.Benzyna (olej napędowy nie:-D) 2. Pasta do podłogi 3. Farba olejna. Nie pogardzę też niektórymi środkami czystości, a jeśli chodzi o kosmetyki to męski Gillette Storm Ice pod prysznic - o ja Was proszę jak to Bosko pachnie!!!

Ktoś tu ma dzisiaj urodziny!!! Cookies, Karolinkaz w obecnej sytuacji życzę Wam błyskawicznych i bezbolesnych porodów, a przede wszystkim zdrowych Maluszków. Jaka szkoda, że przez neta nie da się wprosić na dobry urodzinowy torcik...

Ostatnia edycja:
Cokies , Karolinkaz 100 LAT 100 LAT i szybkiego porodu;-) hehe

30556_m.jpg
Lana- myślami jestem z Tobą. Trzymaj się... ale ci dobrze ja też już tak chcę:D

A u mnie dziś kiepsko, brzuch mnie bolał całą noc jak na miesiączkę. Mam mdłości. Muszę szybko coś zjeść. Jestem taka niewypieczona!

ojej a co tu dzis tak pusto? SAGAA czyzby cos sie ruszalo...?

gdzie sie podziewacíe dziewczeta?

COKIES i KAROLINKAZ- PRZEOGROMNIASTE ZYCZENIA Z OKAZJI WASZYCH URODZIN, DUZO MILOSCI I RADOSCI NA KAZDY DZIEN , NO I OCZYWISCIE SZYBKICH I BEZBOLESNYCH PORODOW I POCIECHY Z DZIECI!!!!

Blackberry dobrze ze jest juz lepiej!

AKUTAN wspolczuje mdlosci, zycze coby po sniadanku zniknely!

kurcze jakis mam dzis ped na pielegnacje, he he, jestem wlasnie po relaksujacej kapieli, i zastanawiam sie czy by sie nie wybrac do fryzjera na skrocenie wloskow coby zdrowiej wygladaly...ach bezcenne lenistwo....

Rety...jak tu cicho dzisiaj z rana...czyżby ta butelkowa pogoda okazała się dla Was zbawienna w kwestii snu??? Mnie jakoś nie pomogła:baffled: Chyba rozpocznę romans z deską do prasowania - ciuszki młodego wyschły i pretekstu, żeby nie prasować brak!

oj dziewczyny dziękuję za życzonka bardzo mi miło

KAROLINKAZ-TOBIE TEŻ ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SZYBKIEGO I ŁATWEGO PORODU ORAZ SPOKOJNEGO MALUSZKA

ledwo znow nadrobiłam wasze posty, jestem mega zmęczona smiechem, wczoraj byliśmy u znajomych na urodzinkach i do 2 w nocy śmiechu było ze wszyscy mysleli że urodze a jeszcze dzisiaj na dokładke wasze zapachy...

znów padam, spać się chce, a musze cosik zrobić w tym domu bo coś czuje że wpadnie kilka osób mimo że imprezy nie robie a pustka w głowie bo nie wiem co przygotować

a i jestem w gronie szczęśliwych -mąż mi sie oddał !!!!!!!!!! hahahha jejku ile ja czekałam na ten moment

Igasia- to już napewno u ciebie poród się zaczął czekamy na wieści

czy dzisiaj cc są ? bo nie pamiętam z tego natłoku

Hej ...
Susumali mnie to nic nie rusza ;/ dzis jade do gina na przeplywy i zamierzam ja blagac o jakis sposob masaz cookolwiek bo z tymi nockami zeswiruje;/
Cokies Karolinkaz dolaczam sie do wszystkich zyczen!!!!:-)
Devi i reszta zapachy masakra usmialam sie :-D kazdy ma zboczenia ja uwielbiam zapach pywnic w bkloku moglabym tam mieszkac ....
Biedroneczka jak mus to mus 3 mam kciuki;-)
lecem bee pozniej sciskam Was;-)
Balcbery ciezsze sie ze samopczucie lepsze;-)
Igasai to chyba juz licze ze tli swoje malenstwo...
Lana juz w szpitalu przygotowuje sie do jutrzejszej cesarki....3 mam kciuki;-)
Marcelina lody a na to dwie lyzeczki nutelli teraz bym tego nie zjadla fujjjjj;/
Agula ciesze sie ze impreza udana !!:-)

reklama
hej kochane :)
Gratuluje kolejnym rozpakowanym no i LANA trzymam kciuki!!
Jak mi sie wczoraj rano zdawalo ze zaczelam ogarniac to juz dwie godziny pozniej wszystko sie posypalo znowu. Moj B. z przygodami pojechal do Strzelec po wypisy moje i mlodej i lokalna gazete w ktorej jest zdjecie naszej Nadii bo chodzil pan reporter i fotografowal noworodki. Wrocil z goraczka i ścierpnieta noga :szok: - nie wiem co jest ale wlasnie jest u lekarza. Ja dostalam powiklan po znieczuleniu do kregoslupa - wymioty i bol calego kregoslupa i czaszki - takie ze ze wylam z mna wy7ginalo na wszystkie strony - moja mam byla przerazona. Jestem na silnych lekach przeciwbolowych. Nadia rano zaczela mi chlustac mlekiem a okolo13 jej bialka w oczach zrobily sie zielonkawe:szok::szok: (dostawala mleko moje odciagniete). Przeszukalam Net - NIC NA TEN TEMAT. zadzwonilam do lekarza - mowi ze pierwsze slyszy zeby dzis przyjechac do przychodni (zaraz jade jak B wroci) i zlapac jej mocz (NIEWYKONALNE NAWET Z WORECZKAMI DO LAPANIA MOCZU DLA DZIEWCZYNEK). W domu burza mozgu - co to jest. NAgle olsnienie moje tabletki przeciwbolowe sa takie zelowe z bardzo silnym barwnikiem zielonym (IBUM FORTE) - czytam ulotke - wolno karmic piersia. Ale jestem prawie pewna ze to to. Odstawilam moje mleko bo ja bez tabletek jestem uziemiona w lozku. Chyba koncze przygode z laktacja.
NO takze jest wesolo, zycie zaskakuje nas codziennie - na szczescie noc minela spokojnie. B kazalam spac w dugim pokoju zeby sie wyspal i nie zarazil mlodej jakby to jaka grypa byla.
Was nie ogarniam - przepraszam czytam gora 3 strony do tylu.
Buziaki - nie rozpakowujcie sie przed czasem :)

Do góry