reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Marzenix wstalam dzis z jakas nuta desperacji za duzo porodow w tym tyg za tydzien dokladnie mam isc do szpitala jak nie urodze a tego wolalaby uniknac poza tym do czwartku najlepiej jakby maly wyszedl bo pozniej nie ma mojego meza i zostane sama ;/ Ty widze jeszzce troche czasu masz w tym okresie mialam taki jazdyw mozgu ze to jest jakas porazka:baffled:a teraz zaczynam jakos wymiekac przed porodem ze nie dam rady czy cos choc wiem ze mnie to nie ominie wiec lepiej szybciej jak urodze niz poniej:p nie wiem czy maz sie da po sluzbie moze byc zmeczny ale trudno najwyzej sama sie nim zajme potrzebuje tylko jedna rzecz od niego :-D:-D:-D ale ja jestem dzis kopnieta masakra jakas:p

Kasica Grzes jest przeslodki:-)
Oli ja rownez 3 mam kciuki Filip za chwilke bedzie z Wam....cudnie:-)
Maggie rozumiem Cie ale pomysl sobie ze bedziesz juz tulic jutro swoja coreczke i nie jedna z nas tak by tezjucz chciala... tez 3 mam za Ciebie kciukasy bedzie dobrze;-):tak:
A ja noc do bani, na zolodku dziwnie, skurczy brak czekam na meza jak przyjedzie kolo 11 musze na niego wsiasc i dzialac bo chce juz miec porod za soba a co :wściekła/y:a teraz sobie pije kawe....

sagaa-hahaha dobre, kiedyś mojego dosiadłam jak spał heh a rano mówi do mnie co to za gwałt był? ja jeszcze kilka dni i ponawiam akcje. choć wczoraj pytam się męża czy mi się odda :-D ale się usmialiśmy. no i co boi się i nici. jeszcze tylko kilka dni, dzisiaj wizyta ciekawe czy rozwarcie już jest....

Oli-trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& i czekamy na niusy

maggie-tobie też zazdroszcze. będziasz miała już za sobą i bedziesz swoje maleństwo tulić

Beti nie rozumiem Twojego pytania? o co kaman?
Kasica ten Twój synek to już nie taki maluszek ! super że tak ładnie rośnie , jak tylko będziesz miała czas napisz coś więcej , czekamy na dobre wieści!
dominic Twój Szkrab też niedlugo bedzie taki duży! zobaczysz , już teraz zobacz jak ładnie przybiera na wadze a Ty będziesz tylko ubranka na większe wymieniać!
wszystkim co w tym tygodniu będą miały cesarki życze powodzenia! jak ja Wam zazdroszczę - będziecie miały maluszki już przy sobie!
mnie cały czas boli brzuch jak na @ ale to takie ćmienie , nie jest to falowe tylko cały czas... już też cała w stresie chodzę że to niedługo... ale może coś sie ruszy po tym jak dziś będę sprzątać mieszkanie przed baby shower.

Agula spoko ja tak mam od nie wiem kiedy i jakos nic sie nie dzieje poki co;/milego sprzatania i udanej imprezy!!!:-)
Maggie nie moze nie osiognela szczytu tylko moj cel to urodzic jak najszybciej ...:p
Cokies ja jeszcze nie "zgwalcilam" mojego meza ale chyba dzis bedzie ten pierwszy raz <lol>:-D

Oli, trzymam kciuiki;-)
Maggie, nie dziwię się że się denerwujesz, no i też trzymam kciuki:-)

A ja całą noc mam nieprzespaną ze względu na moją sąsiadkę-kretynkę:wściekła/y:
W nocy prawie wymiotowałam, miałam straszne mdłości..
I ogólnie jestem wściekła dzisiaj...

reklama
Szuszu czemu cie tak wsciekla???mdlosci wiesz lepiej smigaj do tego lekarza bo cos mie sie to nie podoba wczoraj skurcze w nocy mdlosci...
Agula a mnie po 15 chodach w domu:p

Do góry