reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
sagaa rzeczywiscie bije od ciebie desperacja:-D:-D ale ja podejrzewam ze raczej napewno będę miała tak samo jak już dobije do twojego tygodnia, ale po cichu licze że synuś wyjdzie wczesniej:tak:
szuszu a co sąsiadka przeskrobała??
agalula o jak fajnie ze ty tez masz babyshwer, zazdroszcze ;-) wyszalej sie moze faktycznie sie cos ruszy :tak:
kasica to czekamy na wieści !!

a mi sie dziwnie brzuch spina, zastanawiam sie czy to mały sie tak wypina ciagle, że twardnieje czy to jakieś skurczyki...

sagaa rzeczywiscie bije od ciebie desperacja:-D:-D ale ja podejrzewam ze raczej napewno będę miała tak samo jak już dobije do twojego tygodnia, ale po cichu licze że synuś wyjdzie wczesniej:tak:
szuszu a co sąsiadka przeskrobała??
agalula o jak fajnie ze ty tez masz babyshwer, zazdroszcze ;-) wyszalej sie moze faktycznie sie cos ruszy :tak:

Moja sąsiadka ma coś z podłogą i do 3 rano był tak hałas, że nie wiem.
najgorsze jest to, że ona wynajmuje to mieszkanie, a numeru do właścicielki nie chce podać. A przy tym hałasie nie da się spać, dlatego dzisiaj wzywam dzielnicowego i niech szukają właścicielki an własną rękę.

marzenix zobaczymy co moja kuzynka wymyśli - bo to w sumie jej pomysl z ta impreza - jak tylko sie dowiedziała że jestem w ciąży to powiedziała że na koniec ciąży się tym zajmie, ja nie znam szczegółów -poprosiła mnie tylko o numery dziewczyn które mają być. wiem tylko tyle że będzie quiz z pytaniami na temat mojego dzieciństwa - bo musiałam dać jej odpowiedzi i że będzie malowanie brzuszka :-D resztę Wam opowiem pewnie jutro :-) sama jestem bardzo ciekawa co wymyślą :-)

Szuszu tak zrob!!! powodoznka dawaj znac co i jak:-)
Marzenix ja tez liczylam i liczyc to ja sobie moglam w tych tygodniach caly czas myslalam ze to juz, brzuch mi sie spina mma nieregularne skurcze mdli mnie od wczoraj i dalej nic;/wiec sama widzisz nasze dzieci i takz robia po swojemu:p
Kasica to czekamy na Was;-)
AKutan i reszta mniej udzielajacyh sie gdzie jestescie??????????????

Ostatnia edycja:
Pudła kupione, zaraz będę działać:-)

Oli kciuki zaciśnięte.

Maggie
za Ciebie tez mocno zaciskam kciuki. Im szybciej wstaniesz po cc tym szybciej będziesz dochodzić do siebie i tym krócej będziesz w szpitalu.

Sagaa ale daj małżowi chociaż chwilę odpocząć;-)

Marzenixx mam podobnie. Przez szpital wcale nie czuję, że jest lipiec i lato w pełni. Te wakacje chyba całe mi uciekną.

Pudła kupione, zaraz będę działać:-)

Oli kciuki zaciśnięte.

Maggie
za Ciebie tez mocno zaciskam kciuki. Im szybciej wstaniesz po cc tym szybciej będziesz dochodzić do siebie i tym krócej będziesz w szpitalu.

Sagaa ale daj małżowi chociaż chwilę odpocząć;-)

Marzenixx mam podobnie. Przez szpital wcale nie czuję, że jest lipiec i lato w pełni. Te wakacje chyba całe mi uciekną.
spoko ma oddech ode mnie od soboty wiec nie ma tak dobrze:p mnie tez te wakacje uciekaja my zyjemy innym rytmem teraz Dominic ale przyszle na pewno beda dla nas latem i wakacjami w pelni :-)

reklama
agalula ale fajnie, kurcze jak ja bym chciała takie babyshower:sorry2: no ale u mnie sie nikt nie domyslił hehe:dry: czekam na relacje :tak:
szuszu
to faktycznie cos nie tak z sąsiadka, dobrze że do dzielnicowego idziesz....
ja tez mam nieciekawych sąsiadów:baffled: i tez myślałam o tym żeby właściciela znaleść ale to nie takie proste...
sagaa odebrałaś mi resztke nadziei :dry: ja nie chce czekac do samego końca bo chyba mnie rozsadzi :baffled:
dominic to trzymam kciuki za sprzątanko :tak:

spadam zaraz szwagierke do lekarza zawieźć, a potem może w końcu spędzę tochę czasu z małżem....

buźka laski

Do góry