szuszu a o której wizyta? Jak skurcze?
Idę się zaraz kąpać i jadę do lekarza, bo ze stresu nie dam rady. Skurczy brak na razie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szuszu a o której wizyta? Jak skurcze?
sagaa rzeczywiscie bije od ciebie desperacja ale ja podejrzewam ze raczej napewno będę miała tak samo jak już dobije do twojego tygodnia, ale po cichu licze że synuś wyjdzie wczesniej
szuszu a co sąsiadka przeskrobała??
agalula o jak fajnie ze ty tez masz babyshwer, zazdroszcze ;-) wyszalej sie moze faktycznie sie cos ruszy
spoko ma oddech ode mnie od soboty wiec nie ma tak dobrze mnie tez te wakacje uciekaja my zyjemy innym rytmem teraz Dominic ale przyszle na pewno beda dla nas latem i wakacjami w pelni :-)Pudła kupione, zaraz będę działać:-)
Oli kciuki zaciśnięte.
Maggie za Ciebie tez mocno zaciskam kciuki. Im szybciej wstaniesz po cc tym szybciej będziesz dochodzić do siebie i tym krócej będziesz w szpitalu.
Sagaa ale daj małżowi chociaż chwilę odpocząć;-)
Marzenixx mam podobnie. Przez szpital wcale nie czuję, że jest lipiec i lato w pełni. Te wakacje chyba całe mi uciekną.