reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

i co focha mam na was!!!! jak mnie nie ma sztrykujecie jak oszalale jak jestem nikogo prawie nie ma;/
Maggie uwazam dasz rade kazda ma obawy ;-)
Szuszu
mam nadzieje ze przespisz spokojnie nocke;-)
Beti wlasnie nie kazda ma nk i nie kazda chce sie ujawniac, a TY odpoczywaj po tych wojazach:-)
Tonya miala cos zaplanowane jakos na niedziele jak dobrze pamietam....
Malgoo kochana dzieki nic na razie sie nie dzieje mam nadzieje ze do konca tyg urodze poczekamy zobaczymy:-)ja dzis jadlam nutelle posmarowana na swiezych waflach:D
Agula to dobrze jak odchodzi czop juz niedlugo....
Nadzieja, Marcelina, Mucha do jutra wyspijcie sie :-)
a ja nie heftalam, milo spedzilam czas z przyjacioka i jej narzeczzonym a ze tu taka cisza chyba tez pojde spac;/
Pflaume glowa do gory juzz niedlugo dasz rade!!:-)
JJ dobrnoc;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wrzucam fotki grzesia

Załączniki

• Obraz 052.jpg
    Obraz 052.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 40
  • Obraz 055.jpg
    Obraz 055.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 37
Bongiorno:-)

Jaki śliczny Grzesiu:-)! Kiedy mój Dominik będzie taki duży?

Mam dość życia na kartonach. Wreszcie zmusiłam moje kochanie do skręcenia regałów, jadę po pudła do castoramy i wywalam wsio do gospodarczego. Chcę mieszkać jak normalni ludzie! Dzisiaj mają mi (podobno) przywieźć sofę :happy2:

A młody ma już 1305 g :-)

Cześć dziewczynki;-)

Ja dziś wyjątkowo wcześnie wstałam, ale mój małż wrócił nad ranem z wyjazdu i jakoś już zasnąć nie mogę:dry:

Kasica piekny ten twój synuś i jaki juz duży :tak::-)
Dominic super że mały przybiera pieknie na wadze oby tak dalej :tak:
maggie nie jesteś sama ja tez zaczynam się stresowac powoli....:baffled::baffled:

Nie wiem gdzie mi uciekł lipiec, ale przecież za moment będzie sierpień :no: Już tak malutko czasu zostało.....:shocked2:

Kasica Grzes jest przeslodki:-)
Oli ja rownez 3 mam kciuki Filip za chwilke bedzie z Wam....cudnie:-)
Maggie rozumiem Cie ale pomysl sobie ze bedziesz juz tulic jutro swoja coreczke i nie jedna z nas tak by tezjucz chciala... tez 3 mam za Ciebie kciukasy bedzie dobrze;-):tak:
A ja noc do bani, na zolodku dziwnie, skurczy brak czekam na meza jak przyjedzie kolo 11 musze na niego wsiasc i dzialac bo chce juz miec porod za soba a co :wściekła/y:a teraz sobie pije kawe....

reklama
Do góry