reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Cześć kochane! Ja tylko na chwilkę, bo dziś dużo do załatwiania mam...zajrzę i nadrobię niedzielę po południu...
Oli, Maggie kciuki zaciskam za Was mocno!

Sagaa co wchodzę na forum to myślę, że będzie już od Ciebie wiadomośc o dziecku na świecie a tu widzę dalej nic...z tego wynika, że te przepowiadające objawy to się nieźle mogą ciągnąć...

Wybaczcie, że nie odpiszę reszcie, do popołudnia. Moje nocne skurcze coraz mocniejsze, ale wyciszają się z rana...zobaczymy co dzionek przyniesie :-)

reklama
a ja mam dzis humor do d***y, płakac mi sie chce...wszsyscy mnie wkurzaja....wiec humorków nie psuje i Wam zycze miłego dnia:)

hej,

witam się.

Oli.....może już tulisz malucha.....czekamy na info !!!!

No a reszta się "rozdwaja" od jutra.....czekamy, czekamy.....

W nocy jak nigdy 3 razy siiiii.....normalnie 1 raz :/. Ale mieliśmy uchylone okno a tempka nie za bardzo była a ja śpię prawie bez przykrycia bo mi wciąż gorąco......

zmykam zupkę nastawić i coś popchnąć robotę w chatce....

dzien dobry
DOMINIC buziaki dla Dominisia i fajnie ze juz 1300g przekroczone!
no i powodzenia w skrecaniu mebli!

KASICA GRZESIU sliczniutki i taki duzy juz chlopaczek!

SAGAA Ty nasza sierpniowa wojowniczko! a co! dobry masz plan co do meza:tak::-D:-Dtu mi sie przypomina moja ginka, bo jak chcialam zajsc w ciaze robila mi usg, zobaczyla ze mam jajeczkowanie i mowi do mnie: " Jesli chce pani zajsc w ciazy, to niech pani zrobi TO TEEEEERAZ! ja: jak to teraz? ona: no dzis, najlepiej zaraz a jak maz pracuje ton wieczorem, MAZ MUSI SWOJ OBOWIAZEK MALZENSKI SPELNIC!!! ale sie wtedy usmialam, no ale sytuacja powazna wiec i Twoj teraz musi sie dac!

MAGGIEkurde nawet mnie moge sobie wyobrazic jaka musisz byc zdenerwowana, ale posiedz na BB to sie rozluznisz troche, z nami razniej!

COKIES powodzonka na wizycie!

SZUSZU Ty lepiej tez zamiataj juz do gina bo Twoje objawy podejrzane...

ale powiem Wam ze mi od paru dni tez jakos nie dobrze...podobno ok.37 tyg moga wrocic nudnosci z poczatku ciazy...

BETI odpocznij sobie po wojazach, i nie smuc sie!

AGULALULA dobrej zabawy na baby shower!

a u mnie byla kumpela wczoraj i na urodzinki dostalam kupon u kosmetyczki na pielegnacje i masaz stop, ide w ten lub nastepny tydzien, troche sie trzeba upieknic he he

Devi co sie dzieje pisz ja tez jak mialam podly humor wolalam popisac i mi przeszlo...??
Tonya a na trwaja czuje sie dzis znowu paskudnie mdlosci nie dpuszczaja boj sie jesc zeby znowu nie leciec zwracac mezcace to wszystko jest niestety ale blizej jak dalej;-)chyba urodzisz wczesniej Arturka niz ja:p:-)
Oli Juz ma pewno Filipka ale fajnieeeeeeeeeeeeeeeee:D

OLI to juzzzzzzzzzzzzzzz?

DEVI nie smutaj sie, poniedzialek ciezki dzien, ale co tam, usmiechnij sie kochana!

sagaa- dzieki, nic sie specjalnego nie dzieje...poprstu porzyszedl mój dzien na zje***y humor. Mam wrazenie ze wszytsko i wszsycy dzis przeciw mnie, w tym sama ja .....

a ja sie dzis jeszcze do pracy wybralam :/ Pieprze to i zaraz uciekam zakopać sie pod kołdra

Devi-Sun ucieka najlepiej na taka handre i pogode koldra... wiem jak to jest przykro mi ze masz takie podle samopoczucie....najlepiej to eyplakac i przeczekac ... to chyba kryzys w tym czasie ciazy nas dopada ...:-(
a mnie cos mocniej boli na @ zobaczymy czy to znowu falszywy alarm....:szok:
Anulek ale fajnieeeeeee kurde ja tez musze urodzic jak najszybciej tak jak sobie zaplanowalas ja tez tak mowie i koniec foch urodze do czwartku a najlepiej do jutra:p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry