mucha_nie_siada
Fanka BB :)
maggie, nie dziwię się że masz obawy
A tak serio, to jak ja sobie dałam radę i nieskromnie uznaję, że nieźle mi wychodzi bycie mamą, to Ty z pewnością również :-)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
maggie, nie dziwię się że masz obawy![]()
![]()
Niemożliwe jesteście, ledwo chwila przerwy od forum (rodzice moi mieli 45 rocznicę ślubu, była impreza, prezenty etc, wybawiłam sie sama też nieźle) wchodzę i ledwo teraz skończyłam czytać!Nie ogarniam tych stad postów!!
Maggie kiedy można Cię będzie zacząć gnębić bo mam zamiar tyrknać do Cię i obgadać cc - moze za tydzień, jak juz będziesz w domku? No i obowiazkowo prosim o smsa we wtorek![]()
Marcelina, przeczytałam od deski do deski wszystkie Twoje posty wczorajszo-dzisiejsze i tak jak ktos juz tu pisal, nie obylo sie bez łez wzruszenia. Wiem co czujesz, bo tez musze ścierać gluty z mebli, a do tego mój kundel spi na kanapie w pokoju, ale ja jeszcze nie dorosłam do takiej decyzji jak Ty, moze dlatego, że Grzesiek sprzata po swoim "synusiu"
A moze tez dlatego, że ciązowe hormony we mnie buzuja i tylko jak on krzyknie na psa, to ja mam łzy w oczach, mysle, ze jak mały bedzie raczkowal, to bedzie ostateczny moment na wydoroslenie w kwestii psa
Nie mniej jednak z Ciebie jestem dumna, a zarazem zazdroszcze Ci podjecia decyzji. I oczywiscie gratuluje "wyleczenia" choroby ;-)
![]()
zazdrość przez Ciebie przemawiaweźcie się przepiszcie do lipcówek, co z Was za sierpniówki??!! Przez całą żywotność tego forum będziecie takie hop do przodu? wcześniej bioderka? wcześniej kolki? wcześniej rozszerzanie diety? wcześniej ząbki? wcześniej raczkowanie?![]()
Pomijając, że za wcześnie to...
Teraz nie mam czasu na poród, muszę jutro zamówić nowy telefon, i mieć czas na zabawę nim.
Poza tym, muszę zawieźć <o zgrozo jak przejdę 1 turę> dokumenty na kolejne studia...(jak się nie dostanę to umrę ze wstydu).
Malgo, mimo że nie znam Maggie osobiście to właśnie sam fakt, że martwi się o to jaką mamą będzie dobrze o niej świadczy i daje duże prawdopodobieństwo, że sprawdzi się w tej roli;-)