reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

strach,ze mineło juz te 9 miesiacy a mi sie wydaje ze ja nie jestem gotowa być MAMA...jak to brzmi...MAMA...przeciez ja taka małolata...:p

reklama
Malgo, hahaha:-D
Devi, ja całą ciążę kąpię się w bardzo ciepłej wodzie;-)

Mam dzisiaj skurcze cały dzień, nie jakoś bardzo bolesne ale nieprzyjemne, idące od góry brzucha i rozlewające się na jego dalszą część. Dobrze, że jutro mam wizytę, bo inaczej to bym oszalała:-D

devi, takie obawy to calkiem naturalne. Ja juz pierwszej mlodosci nie jestem a mam identyczne. Jak juz Mikolaj bedzie z wami to nawet nie bedziesz wiedziala kiedy Ci sie "tryb mamy" sam wlaczy :tak:

szuszu, jestem ciekawa, co z tymi Twoimi skurczami, troche juz trwaja. Robia sie coraz mocniejsze, czy narazie bez zmian?

devi, takie obawy to calkiem naturalne. Ja juz pierwszej mlodosci nie jestem a mam identyczne. Jak juz Mikolaj bedzie z wami to nawet nie bedziesz wiedziala kiedy Ci sie "tryb mamy" sam wlaczy :tak:

szuszu, jestem ciekawa, co z tymi Twoimi skurczami, troche juz trwaja. Robia sie coraz mocniejsze, czy narazie bez zmian?

Może nie są mocniejsze, ale częstsze. A może to co innego..sama nie wiem, ale na pewno nie są to TE skurcze;-)

maggie, odpisalabym Ci, ze bedziesz swietna mama ale przeciez Cie nie znam, wiec zabrzmialo by to jak banal. Napisze wiec tak: teraz to juz po ptokach ;-), ja tez mam takie mysli czasem ale na nie juz za pozno. Poprostu bedziemy dobrymi mamami, chociazby dlatego, ze sie o to martwimy i bardzo nam na tym zalezy.

reklama
Do góry