reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

kurcze, ale produkcja od wczoraj

sagaa, Twoje posty to czytalam z wypiekami i czekalam na ten mowiacy, ze sie zaczelo! Ale nic, czkam dalej. ;-)

Ja dzisiaj czuje sie lepiej. Przejechalam sie na zakupy, potem zrobilismy grila na ogrodku, bo pierwszy raz od tygodni jest ladna pogoda. Poza tym zaczelam chodzic jak kaczka, bo brzuch mi sie obnizyl a mlody tak w szyjce grzebie, jakby tam skarbow szukal i musialam sie w koncu polozyc, bo z bolu juz nie dawalam rady.:baffled:

Ide jesc nutelle ze sloika :happy:

reklama
widzisz mucha, ty nawet 3 minut nie możesz beze mnie wytrzymać:-D

malgoo a jak Twoje ręce? Też bym zjadła coś słodkiego a nic w domu nie mam:(

Mucha tak właśnie myślałam:-)
Malgoo ja też chodzę jak kaczka:-D dzisiaj byłam się przejść tylko pół godziny a wrażenia jak po 4h spacerze:-D nutella... mnaaaam:rolleyes:

a mi chyba czop zaczął wypadac :/ od 2 dni takie coś się dzieje więc siedzę jak na bombie :-p ale do jutra nie mogę urodzić bo jutro przyszła mama chrzestna Agaty urządza baby shower... już się doczekać nie mogę bo moja kuzynka kocha organizować imprezy i fajnie jej to zawsze wychodzi :-) i jeszcze fajnie bo moja przyjaciółka ma jutro urodzinki 25 -te, ukochany ma imieninki więc będzie wesoło jutro. najpierw sam babiniec a wieczorkiem z narzeczonym i z tego wszystkiego jutro na porodówce wyladuje :-) a brzuch od kilku dni boli jak na @ więc Mała może tatusiowi prezent imieninowy zrobi? :-)

dziewczyny, co za masówka...litości...wyrabiacie norme na najbliższe tygodnie??

Nadrobiłam 5 stron, wypiłam kawe, znowu 5 stron, sprztnelam lazienke, znowu 5 stron........to ide chyba wziac kapiel i potem znowu Was ponadrabiam :p

maggie, kurcze wydało się :-)

karolinkaz, już rozsyłam Twojego FB komu popadnie :-D

Też łażę dzisiaj od godziny i marudzę że coś chcę z czekoladą. Jak Li zaraz pójdzie spać, to robię budyń czekoladowy bo oszaleję.

maggie, u mnie jedyne czego nie moze w domu zabraknac to slodycze, uzalezniona jestem! Rece lepiej, pomagaja rekawiczki i masaze, chociaz mam i dni, kiedy kompletnie mi wysiadaja :-( Jesli nie przejdzie mi po ciazy to czeka mnie zabieg nacinania nerwu, bo trace czucie w palcach.

Dzisiaj powiedzialam M. ze od jutra zaczynam myc okna, prasowac i biegac po schodach bo juz nie mam sily byc w tej ciazy a on mi bez mrugniecia okiem, ze sex ponoc jest najlepszy :szok: Jak on moze patrzac na takiego wieloryba z nieogolonymi nogami miec takie mysli, zaczynam sie o niego martwic :laugh2:

Malgo000-mój od trzech dni usilnie namawia mnie na gorącą kąpiel...jemu sie wydaje ze ja wejde do wody i od razu urodze...kurcze ale ja mam jakiegoś strach ze faktyczie wywołam poród i co...i już TO sie bedzie dziac:szok:

Choc dzis dalam sie namowic na krotka kapiel ale w nie za goracej wodzie :p

reklama
szuszu, i jeszcze +19kg, ideal albo szalony :-D

devi, Czemu masz stracha? Termin masz juz dobry. Jak bym miala wanne to bym wskakiwala! :-)

Do góry