reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Kochane przyszłe mamusie
życze Wam Zdrowych i Wesołych Świąt
i aby nic waszego szczescia w tym cudownym dniu nie zakłuciło
Oraz oczywiście aby wasze fasolki rosły

;-)

reklama
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam zdrowia, dużo miłości, wsparcia na co dzień od bliskich, szczęścia, spokojnych 7-8 miesięcy i lekkiego porodu a także spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń:biggrin2:

Witajcie Dziewczynki.
Jestem marcowa mamusia 2010. Wpadlam do Was z prosba o rade.
Moja przyjaciolka jest w 5tc. Choruje na hashimoto. Byla u gina, ktory kazal jej zazywac duphaston 3 razy dziennie. Drugi lekarz kategorycznie zakazal stosowania jakichkolwiek lekow przed 10tc. Twierdzi, ze organizm ma sobie sam poradzic z ciaza...
Bardzo sie martwimy tymi dwoma jakze roznymi opiniami.
Czy ktoras z Was bierze ten lek? Co o tym sadzic?
Bardzo dziekuje za pomoc.
Zycze spokojnej ciazy i wszystkiego dobrego w Nowym Roku :happy2:
Pozdrawiam!

Jestem w szoku, że lekarz jej tak powiedział :szok: Duphaston to tylko progesteron - nie może jej zaszkodzić, a pomóc może. Ja biorę 2 tabl dziennie, a do tego jeszcze luteinę, bez tego z pewnością moja ciąża by się nie utrzymała.
Nie wiem jak się ma Hashimoto do Duphastonu, trzeba by poczytać.

Pozdrawiam świątecznie!

witam dziewczyny :) jak tam swieta mijaja? u nas bylo troche zamieszania, ale sytuacja juz opanowana:) nie bylo mnie dwa dni spodziewalam sie godziny czytania ale widzeze wszystkie pochloniete swietami :) wszystkiego najlepszego dziewczyny !

U mnie Święta mijają spokojnie.
Wczoraj teściowie dowiedzieli się, że zostaną dziadkami i został otwarty szampan ;-) teściowa oczywiście się popłakała, zresztą ja też.
Dalej się troche zamartwiam brakiem objawów...

kamila, byc może, pewnie wyolbrzymiamy. Uspokoję sie 11.01 jak zobaczę, że wszystko dobrze na usg - wtedy z braku objawów będę się tylko cieszyć.
Dziś śniło mi się moje dzieciątko. Śliczny chłopiec :-) Ciekawe czy się sprawdzi co do płci...
Miłego świętowania!

Witajcie Dziewczyny !!! Troszke mnie nie było :( przepraszam ale nie miałam możliwosci :-(! Przesyłam troszke spóżnione życzenie ...

Zdrowiutkich i wesolutkich Świąt Bożego Narodzenia, spełnienia marzeń, samych radosnych chwil w życiu i przedewszystkim zdrowej ciąży :) oraz dobrego rozwiązania :*

Ciężko Was nadrowbic tym bardziej ze okazyjnie na komputer weszłam :( eh... mam nadzieje ze po świetach jakoś sie ogarne i bede tu z Wami cześciej !!!

A tak przy okazji to troche mi mdłości mineły i się zesteresowałam bo może znowu coś sie dzieje :(:( Wy jeszcze macie mdłości ?? Bo mi napewno się troszke zmniejszyły !

Pozdrawiam Was ciepło, witam nowe mamusie :) i tule z całych sił :tak:Obiecuje że jeszcze zajrze i się bardziej rozpisze !!!!

reklama
hej mamusie !!

jak wy sie macie bo ja poprostu jestem chora tyle dobroci na stole a ja nie moge nic ruszyc bo mnie mdli i wszyscy tylko nan stop jec no jedz a mnie rosnie pozatym wigilia sie udała w pierszy dzien cały spedzilismy u mijej przyjaciólki wikusia wyszalała sie za wszystkie czasy z dziecmi a dzis za godzinke jedziemy do mojego taty tam tez sa rafałek i nicola to znowu bedzie szalenstwo. Trzymajcie sie dzielnie i mam nadzieje ze wy nie meczycie sie tak jak ja :D

Do góry