reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Dziękuje Kahaka:* Mam nadzieje ze to tylko to bo sie na prawde zmartwilam, chce tego dzidziusia najbardziej na swiecie....

Witam!Mnie wczoraj troszkę podbrzusze pobolewało,ale to chyba z nerwów-bardzo przeżywałam wizytę-no i cały dzień chodziłam.
Dziś od rana głowa boli-oj entuzjazm związany ze świętami nie przychodzi,a ja tak lubię ten czas.
Ja siusiałam w nocy 3 razy i to tyle jakbym cały dzień przytrzymywała.
Budzę się rano-tak ok 6 i czuwam...

Witajcie dziewczyny :-)
Mi się w brzuchu też różne rewolucje odbywają, ale cały czas zrzucam to na pracującą macicę i uciskane jelita - saga nie martw się, na pewno masz to samo :-) No i życzę, żeby im bliżej Wigilii tym atmosfera była lepsza - niech się mężuś bardziej postara i Cię nie dołuje
Z moim siusianiem to jest inaczej, bo ja chodzę często ale siusiam nieadekwatnie mało do tego co wypiłam, jakby reszta w środku zostawała. Czytałam, że progesteron zatrzymuje wodę w organizmie, może to dlatego. I w ogóle myślę, że przytyłam, ale nie mam wagi to nie wiem ile :eek:
Po południu wreszcie wyjazd...:-D
I śniła mi się dziś moja wizyta u lekarza (idę za tydzień) - powiedział, że wszystko jest super :-) Oby to był proroczy sen :-)

Ostatnia edycja:
Na pewno Tonya wszystko będzie dobrze ja 3 razy wstaje mam to samo co ty nieadekwatne siusianie;p Ja tez przytylam ale boje sie wejsc na wage;p

Kochane chciałam się pożegnać.
Nie, nie odchodze z forum :)) Jade na swieta do rodziców, za godzinke wyjeżdzamy.
Od razu mowie ze wszelkie wiadomosci ktore do mnie napłynął o liscie, przczytam dopiero po nowym roku, więc nie krzyczec ze nie ma kogoś na liscie a wysłał mi wiadomość :))
To ja się zbieram, mam nadzieje że miło spędzicie ten czas świąt:))

musia szerokiej drogi!
Moje pakowanie dobiega końca. Też już stąd znikam na jakiś czas.
Życzę Wam wyjątkowych Świąt, niech będą niezapomniane, ciepłe, radosne i przyniosą pokój dla duszy. A tym, które w Święta będą informować rodziny szczególnie życzę tylko radosnych reakcji, niech się wszyscy cieszą Waszym szczęściem. No i niech nam wszystkim brzuszki urosną nie tylko od smakołyków :-)

Witam drogie panie sierpniowe!!!
Dlugo nie bylo sierpnia na liscie,a tu nagle boom!!!
I juz tyle mam postow do tylu:-D:-D:-D
Dopisuje sie skromnie...mam termin na 3 sierpnia:tak:
I od razu mam pytanie...
Jakie macie szyjki macicy?
Moja jest bardzo,bzrdzo nisko,zaraz przy wejsciu do pochwy...
Do tego przeszkadza mi to w komfortowym siedzeniu,
mam wrazenie,gdybym siedziala na kolku....:no:

Igasia witamy w gronie sierpnioweczek:-)Super nasze grono sie powieksza:-):tak: Ja jak narazie nie mam zadnych odczuc co do szyjki macicy:-) takze nie pomoge cie w tym temacie:-)

reklama
hej Laseczki witam dnia dzisiejszego i próbuje nadrobić te wszystkie Wasze posty ale jakoś ciężko - tyle tych stron;/ ale cóż jakoś dam rade:-) właśnie siedzę w pracy, ludzi nie ma to mogę sobie poczytać powolutku...:-p

Aga2627 po suwaczku zauważyłam, że mamy taki sam "wiek " ciąży:-) masz juz wyznaczony termin? bo ja jeszcze nie niestety dopiero 04.01. ale poczekam sobie jeszcze te parę dni ....
Muszę się Wam do czegoś przyznać, może to troche głupie i bezsennsowne ale mam straszne uczucia związane z tą ciążą:-( Gdy wróciliśmy od lekarza powiedzieliśmy z P jedenej z najwazniejszych dla nas osób i wiecie co doznaliśmy wielkiego rozczarowania i jej strony i takie usłyszałam słowa, że moja cała radość z ciąży i dzidzusia pękła i od tygodnia męczę się z tym wszystkim... jest mi naprawdę bardzo przykro i źle... a momentami łapie się na tym, że zaczynam żałować tej decyzji:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-:)-(
zawiodłam się strasznie.... choć patrząc z perspektywy tej osoby można uznać, że ma i swoje racje...no ale cóż my jedynaka nigdy nie chcieliśmy mieć a mały rośnie i coraz to większa różnica wieku się robi a tego tez nie chcemy... ale mi się narobiło:szok::szok:
jestem załamana... a miał być taki piękny prezent na gwiazdkę dla wszystkich
Przepraszam laseczki, że tak Wam nasmęciłam ale chyba potrzebowałam się wygadać a wiem, że Wy wszystkie tu tryskacie radością..... kurde a ja się smutam:wściekła/y:

Zdrowych, Spokojnych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia dla WAS Kochane!!!!!!:-):-):-)

Do góry