reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
jestem ,jestem. Zaliczyłam 2 markety, koleżankę,mamę i siostrę i padam na pysk.....

sagaa Ty jeszcze tutaj?:-D

szuszu jakbyś urodziła w środę to by była niezła kolejność: Oli, ja i ty:-)

czesc
ja tylko na momencik- mezus jeszcze w domu, wyjezdza w nocy wiec musze sie jeszcze nim troszke nacieszyc....
nie wiem co mam komu napisac- jakis dziwny mam dzis nastoj....
albo mi sie wydaje albo obnizyl mi sie brzuch - jutro widze sie z kumpela z ktora spotykam sie co jakis czas wiec moz ebedzie bardziej obiektywna....

a sie dzis wkurzylam, moj maz ma niefajnego kierownika, termin mam 25 sierpnia, kieronik zdziwiony ze maz chce wziac 2 tyg urlopu -chyba logiczne z echce byc z nami prawda?! poza tym maz mowil ze wezmie urlop tak od 15tego a ja tak mysle... a jesli mala urodzi sie na koniec miesiaca?! - to w ogole nie bedziemy razem....:wściekła/y::-( amusi sie jakos zdecydowac i zlozyc wniosek bo z tym kieronikiem nie da sie dogadac... dziwny czlowiek... echhh

reklama
Do góry