reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

To dwa tygodnie przed terminem..poza tym jak się jutro dowiem, że CC w środę, to będę spanikowana:-D
ciaza donoszona ze 2 tyg przed eh w ta czy tamta i tak nieuniknione nie a co panikowac tylko psychicznie sie naastawiac;-) chyba ze mamy jakas jelitowke podzielona na pol ja rzygama Ty wypuszczasz dolem :-)'
Bishopka te bole tez mam juz od "100" lat i nic czlowiek caly czas sie ludzi i tak mijaja dni coraz blizsze terminu;-) ale co tam nadzieja umiera ostatnia wiec w najgoszym wypadku urodze za 3 tygodnie w najlepszym na dniach w srednim w polowie tych 3 ...U ciebie to dluzszy czas wyczekiwania jeszcze i w tym czasie myslalam ze w kazdym dniu urodze teraz stopnelam i nie biore zadnych objawow powaznie...Udanej imprezy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej laseczki, ja tylko na chwile. bo przyjechałam na jedeń dzień do domu. U nas jakoś leci, dalej jestesmy w szpitalu i tak jeczsze do połwy sierpnia.
Mały ok, ma już 4400g

pozdrawiam

Bishopka, uśmiałam się czytając Twojego posta:-D
Sagaa, ze mnie to się woda leje normalnie, no nic zobaczymy co mój lekarz jutro powie:-)
a mnie od rana jak wstalam niedobrze co zjadalam to zwrocilam po jakims czasie czyli dwa posilki....3 mam kciukasy za wizyte;-)
Kasica super ze maly juz taki duzy i ze sie odezwalas zcekam na wasz come back;-)

A ja mam chyba delikatne skurcze..jak to odczuwacie, jako piekący ból brzucha?

Nie cierpię weekendów na BB, pusto tu strasznie, ja w tygodniu nie mam czasu na forum a Wy weekendy:-(

Szuszu ja zauwazylam ze jak mam czas to na forum cicho a jak mnie nie ma to postow od groma.. skurcze powiadasz piekace hmm ja takowych nie mialam zreszta nie wiem czy to co odczuwam to skurcze tak mi sie wydaje ale to bol jak na @ chyba??? kurde po heftaniu dlaej mnie mdli brzuch jaakis dziwny w glowie jakos smiesznie porazka nie chce sie tak czuc;/

Cześć Kobitki !!!

Wybaczcie że się tyle nie odzywałam :-( jakoś nie miałam głowy. Podczytywałam Was :):).

Sagaa - może to naprawde u Ciebie prawie że już:) Może zbierze Cie do juterka :tak:

Ja też czekam na jakąś akcje ale nic... Czop pomalutku czaczyna mi chyba odpadać bo wczoraj i dzisiaj miałam takie "glutki" na wkładce - eh ale nazwy :-). Mały jest bardzo aktywny i czuje go dosłownie wszedzie a szczególnie jego głowke między kościami :baffled: nie za miłę uczucie. Jaśli chodzi o biegunki to też troszke mnie zaczeło męczyć ale nie jest najgorzej. Może w przyszłym tygodniu mnie zbierze :):) - mam nadzieje

Jeśli chodzi o tragednie w Norwegii - poprostu szokkkkkkkk !!! :szok::szok::szok: Nie wiem, poprostu nie mieści mi się w głowie jak może odbić komuś i zaszczelić ponad 80 osób i to jeszcze tak brutalnie :-(. Brakuje słów, nie wiem co się dzieje na tym świecie. Wczoraj Norwegowie zwieszali flagi :(. Tyle rodzin straciło swoje bliskie osoby :szok::-(... Serce się kraja...

Ja zaraz jade z mężem na kawke do znajomych. Mieliśmy iść na spacerek ale pogoda nie pozwala :(:(. Zostaje kiszenie się w domu :(:(...

Ps. Sagaa - rozumie o co Ci chodziło z tym zbiżeniem się do siebie przez forum. Ja to normalnie traktuje każdą z Was jak psiapsiułe i często opowidam o Was mojej siostrze, mojemu mężowi. Moja siostra to nawet się pyta ciągle co tam u Was - czy już dużo bąbelków na świecie :) i wogóle :). Nigdy nie podejrzewałam że tak się do Was przywiąrze :) !!!!!!! :zawstydzona/y::tak:

Odezwe się jeszcze Kochane ! Uciekam do kibelka :-);-)

Nadzieja dobrze ze sie odezwalas bo myslalam ze juz mnie wyprzedzilas z tym rodzeniem :-)
Taka zwala dzis tu ide nie wiem gdzie nie wiem po co ale ide bo tu tak pusto i same moje posty bezsensowne...:-(

reklama
Z Wiki nie miałam skurczów więc cholera czuję się jak pierworódka:-D
Nadzieja, przyznam szczerze, że czekałam na Twojego posta..Ty jesteś tam na miejscu i próbuję sobie wyobrazić co teraz czujecie..
Dobrze, że u Ciebie wszystko ok:-)

Ej Sierpniówki gdzie się podziewacie, szuszu na forum i wszystkie pouciekały:-D

Ostatnia edycja:
Do góry