reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

agu_la serdecznie witam Cie w gronie zafasolkowanych sierpniowek ;) miłego klikania z nami kochana :)

myszka1987 tak patrze na nasze suwaczki i zauważyłam ze miałyśmy ślub w tym samym dniu, miesiącu i roku po prostu w tym samym czasie;) hih

reklama
Oj Kobitki serdecznie dziękuje za miłe przyjęcie aż się cieplutko na serduchu zrobiło w ten zimowy wieczór:)
Mam nadzieje, że się szybciutko tu odnajdę i będę z wami do samego końca:):D

Hej dziewczyny !!!!!!!!!
sorki że się mało odzywam ale nie najlepiej się ostatnio czuję i brak weny do pisania no i sporo stron do przeczytania aż glowa boli
Witam nowe mamusie agu_la

Dobry wieczór po cięzkim dniu :/

Nie nadrabiam Was bo nie mam siłay :( Chyba nawet rezygnuje z pieczenia rogalików bo musze sie wyspać!!!!

Troche sie dzis zmartwiałm...moja betka w 11dcniu po owu wynosił 112 a dzis moja kolezanka robila bete 6 dni po owu i jej wynik 620!!!! :/ U ktorej cos jest nie tak ??

devi ja tam też już nic nie robię,ja na becie sie nie znam,ale są przecież jakieś statystyki-kochana trzymam kciuki,aby wynik był dobry-odpowiadający granicom normy!

Kochane witam Was:*
Gratki dla nowych mam:-)

Natt nie dostalam choc mam wirusowa opryszczke ale tylko w nosie lub pod nim...
Devi nie stresuj sie kiedy masz wizyte??
Anuszek ciesze sie ze samopoczucie lepsze i dziekuje za mile słowa otuchy;-)
Edit ja tez szamam i mdlosci mecza na zmiane sama siebie nie poznaje szyki i mieso moglo by nie istniec teraz a uwilbialam, smrod z fajek przyprawia mnie o hefty i ciarki bleh ...
Dziewuchy na pewno dacie rade z nalogiem i bedzie git:-)
Ja dzis od rana klotnia z mezem nie dosc ze tesknilam to jak przyjechal pokazal na co go stac i do tego sie poplakalam a normalnie nie bylo by o tym mowy i jetsem bardzie placzliwa niz wczesniej;/, zrobilismy zakupy atmosfera sie wyluzowala odiwedzilismy rodzicow moich pozniej spowiedz i do domku, teraz czekam na niego bo znowu pojechal na zaladunek ale na szczescie licze ze zaniedlugo sie to skonczy i w nowej pracy tak juz nie bedzie;-) i zycze sobie tego i jemu na Świeta;-)
Powiedzcie czy Was tez tak meczy sikanie w nocy?????

reklama
devi - co do bety: w dniu spodziewanej @, czyli około 14 dni po owu, powinna wynosić około 100. Więc u Ciebie jest super. A koleżanka może będzie miała bliźniaki? :-D

Do góry