reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witajcie !!! Przepraszam ze troszke zaniedbuje się ale nie wyrabiam normalnie ;/ ! coraz wiecej tematów i czasem zajrze z rana tylko do dwuch i musze mykać gdzieś !

Witam bardzo serdecznie nowe mamusie :):)
Kurcze widze że coraz wiecej kobietek które maja dwa pęcherzyki :) a ja myślałam ze to tak bardzo żadko się zdarza :) SUPER PODWUJNE SZCZESCIE !!!! Ja raczej nie mam co liczyć na podwujne emocje - u mnie w rodzine zadnych bliżnaków nie ma...

Jeśli chodzi o mdłości to mnie dopadły gdzies pod koniec 7tyg (jakos tak ;) ) i męcza mnie do dzisiaj i nie czuje żeby miały za momęt zniknąć :( ale dam rade dla Dziudziuni wszystko :* !!!! (musze spróbować tych migdałow !!! )

Bede leciec na zakupy a potem na ploteczki do szwagierki ;) odezwe się pewnie wieczorkiem jak dam rade !!! Sciskam wszystkie bardzo mocno!!!

Witam ponownie :) Ale dziś pędzicie z pisaniem....nie nadążam ;-)
Witam nową mamusię wśród nas :-)
Bogusia gratulację, byc może bliźniaki będą, to się pewnie mąż ucieszy :-) Też Ci zyczę wszystkiego dobrego na Święta
Mi się mdłości pojawiły w 7 tygodniu i trwają z małymi przerwami do dziś. nadzieja kup migdały bo mnie dziś na nogach trzymają. Zaczynam mieć nadzieję, że coś zjem w te Święta. Moja mama tyle pyszności zrobiła, że byłoby bardzo szkoda nic nie ruszyć, albo oddać do wc ;-)

Ale się rozpisałyście!!!
gusia, gratuluję podwójnego szczęścia!
myszka, ja do tej pory nie ma mdłości. Więc głowa do góry. Zresztą w ogóle nie mam żadnych objawów.

ale miałam wenę dzisiaj rano, normalnie szok! ;-) :-) za to Wy śpioszki moje kochane dołowałyście mnie, na forum puchy do 11 było, więc zaczęłam sobie przypominać jak fajnie było w 1 ciąży spać do 12, albo 13.... teraz by się chciało ale się nie da.

kurde mdłości mi się przyplątały ;-( a było tak pięknie. ciekawe czy to nie jest czasem wpływ tego duphastonu. mam nadzieję że szybko mi przejdą. blee...

wpadłam tylko na chwilę, ale nie dam rady wszystkiego nadrobić.

lecę dalej, chociaż już padam.
buzi, buzi mamcie;*

Hej Kochane.
Mam kilka stron do nadrobienia więc nie pokomentuję:-(
Zarobiona jestem przed tymi Świętami na maksa, ale wieczorkiem postaram się nadrobić.
Mam pytanie odnośnie badań, która z Was robi badanie na cytomegalię?

reklama
Witam Sierpniowe Mamusie!!! Od kilku dniu powolutku Was poczytuje i chciałam skromnie zapytać czy mogę dołączyć do Waszego grona bo tak jakoś miło mieć tyle dobrych słów od osób będących w podobnej sytuacji:):-) Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych!!

Ps. tak wogóel to mój debiut na forum :zawstydzona/y:
Pozdrawiam

Do góry