reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

A ja zrobilam platki na mleku na sniadanko mi i synkowi. Zawsze robie tyle, zeby bylo akurat. A teraz nie dosc, ze zrobilam za duzo, to jeszcze Patryk nie zjadl do konca.... no i ktos to musial zjesc... Dobrze ze teraz na 2 sie rozklada to co zjadlam:-D

reklama
Ej dziewczynki jak tak patrze na wasze suwaczki to ja chyba jestem w najmlodszej ciazy, albo cos przeoczylam. W ktorym tyg i dn mialyscie juz takie konkretne mdlosci (jesli wogole)?? Tak pytam z ciekawosci bo wiem ze wszystko przedemna;-)

Witam wszystkich.:-)
I ja się do was dołączę bo z moich obliczeń wychodzi mi termin na koniec sierpnia.
Do lekarza idę dopiero po świętach, więc dopiero wtedy będę coś więcej wiedziała.
Pozdrawiam
Miłego dnia:-D

hej dziewczynki melduje sie po wizycie u lekaza mam dwa pecherzyki w jednym widac zarodek ma 6,2 mm a w drógim nie widac nic ale jeszcze raz potwierdzimy to 4/01/11 bo zrobi mi wtedy jeszcze jedno usg na leprzym sprzecie wg usg jestem w 6 t.c. wg ostatniego dnia miesiaczki w 8 t.c a teraz zmyka konczyc szykowania na wigilje bo w tym roku ja robie dla całej rodzinki :D

Wszystkiego najleprzego spokoju i radosci dla wszystkich sierpniówek na świeta zyczy Bogusia

reklama
Witaj mośka!
gusia gratulacje-może będą bliźniaki...Wyjaśni się w styczniu.
Mnie dopadły nudności-jakoś tak mnie mdli,jak zjem coś to przechodzi,ale nie na długo.

Do góry