a mnie coraz mocniej boli brzuch na @ ....i wlasnie zajadam sie pysznym ananasem....
sagaa- meza nie wykorzystalas a rodzic zamierzasz ?? Teraz to chyba na 2 dni powinnas nogi zacinac??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mnie coraz mocniej boli brzuch na @ ....i wlasnie zajadam sie pysznym ananasem....
Poruszyłyście bardzo ciekawy temat siusiaków - ja już nie wiem jak to ma być z tą pielęgnacją - ostatnio czytałam, że nic nie należy robić normalnie myć i nic nie kombinować z napletkiem - to jak to w końcu jest???.
no [powinnam ale na to juz nie mam wplywu meza nie wykorzystalam bo on nie chcial a sam caly czas mowil maly wyjdzie wtedy kiedy bedzie chcial wiec ja mu przytaklam i czekam wyjdzie jak mu sie zachce;-)sagaa- meza nie wykorzystalas a rodzic zamierzasz ?? Teraz to chyba na 2 dni powinnas nogi zacinac??
Lepszy lepszy ;-)
Tonya a ja myslalam ze rodzisz po tych bolach ;-) <lol>
Taycia maly wyjdzie jak bedzie chcial licze ze do terminu da rade ;-) w sobote idziemy jeszcze na wesele
Ja uciekam zjawie sie pozniej milego dzionka:-)
Maggie, to Wasz ostatni weekend bez córci:-)
Maggie, a może jak Twój mąż zobaczy córeczkę to sam stwierdzi, że tylko Lenka pasuje:-)
Jeszcze cały tydzień następny mam spotkania, coś czuję że dopiero dzień przed porodem odpocznę;-)
Maggie a masz ju to imie jakie wam sie podoba obojgu bo nie jestem na bierzaco:-)
alternatywą dla Lenki jest Milenka:-) a mój się nakręcił na Dominikę. i ja tak sobie myślę,że w sumie też mogłoby być. Ale jak widzicie mi się tak wszystko zmienia ,że za parę dni znów będzie inna opcja. Albo jak pisze devi ,zobaczymy królewnę i zadecydujemy..No własnie, tez mysle jaka macie alternatywe dla Lenki?? choc tak jak szuszu pisze, jak zobaczycie Wasza krolewne to moze sie okaze ze Lenka i nic wiecej
mam to samo przez cały czas lśniące włosy i cera jak dupcia niemowlaczka a teraz jest już gorzeja ja mam dziewczęta pytanko:
przez praktycznie całą ciążę miałam ładną cerę bez krostek, ładniejszą niż przed, i to samo włosy- błyszczące, zdrowe, gęste choć jakby mi pociemniały a od jakiegoś tygodnia mam pełno krostek i syfków no i łupież... też tak ma któraś? czyżby to zmiana poziomu hormonów przed rozwiązaniem?
Dla mnie wygodniej byloby urodzic w białym ale tutaj nie chodzi o moja wygode a dobro dziecka i raczej pojedziemy do Wawy. Pisałyscie ze musicie zrobic badania do cc, mozecie napisac jakie?? ja o badaniach nic nie wiem, nic mi nie powiedzieli.
Flower wydaje mi sie ze to od hormonow.