reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Heloł!

Marcelina-teraz każdy będzie się zastanawiał czy coś przykrego nie napisał, większość z nas cierpi jeszcze na amnestie i będziemy się męczyć
Hehehehe, ja tam na amnestie nie cierpię, hehehehe, ale na amnezję mi się zdarza, hehehee
wink2.gif

Oli, ciesz się błogością. Ta chwila będzie trwała kilka dni
yes2.gif

Dominic, gratki dla Dominiczka, że tak pięknie przybiera na wadze. A jeśli chodzi o zakup wagi, to nie polecam elektronicznej, bo się w psują bardzo szybko.
Blackberry, trzeba odciągać napletek przy myciu (tak jak Saaga pisała) chociażby dlatego, żeby umyć, bo gromadzi się tam dość sporo różności. Nie odciągać mocno, a delikatnie. Nie robienie nic powoduje przyrośnięcie napletka i stuleja. Choć nie u wszystkich chłopców wygląda to tak samo.
Aanka, ja bym wybrała Warszawę na miejsce porodu.Masz wszystko po ręką. I skoro cię położą na patologii to wszystkie badania przed cesarką będziesz miała wykonane w szpitalu.
Saaga, szalona kobieto, jeszcze będziesz "hulać" na weselisku??
Szuszu, fajnie zarobić taką kaskę w jeden dzień, co? Szkoda, że takie rzeczy nie zdarzają się co dzień.

I nie wiem, co jeszcze. Ta pogoda mnie wykończy. Niby taka psia, a w domu duchota, mimo otwartego balkony, bleeeeeeeeee. Kto za mnie poprasuje stos ciuchów??

reklama
Witajcie Kochane :):)

Błagam nie gońcie tak z tym pisaniem !!!! :-( Wstaje troche później niż Wy i normalnie nie moge nadrobić paru godzin :szok::szok:

Dominic - wielklie gratki :):) Dużo siły dla synka - niech pije dużo mleczka :tak:

sagaa - mam dzisiaj :):) hehe ale mnie zawstydzłaś :zawstydzona/y:... Dzieki za wiadomości o Ptasiorkach :) - biłam się z myślami i nie wiedziałam jak bede miała postępować ! Jeśli chodzi o pobolewania i skórcze to myślałam że mnie zbierze w nocy a tu lipa - wszystko mineło - noc mało co przespana a synek dalej w brzuszku. No niech już nas zbiera ... !!!!!:wściekła/y:

Oli B. ale tryskach energią i radością :) I pomyśleć że to tylko nieobecność psa :-D

Flower - też myśle że hormony robią swoje !!!

Ide się ogarnąć bo znowu mam jakiś taki dzień że nie moge jakoś sobie czasu normalnie zorganizować... Słońce świeci - oby tak cały dzionek był przyjemny :):) !!!

Pozdrawiam Panie :):)

Ps. Ach z tymi susiaczkami - jednak myśle ze tak jak sagaa pisała podczas kąpieli profilaktycznie powinno się to robić.

Ostatnia edycja:
jeśli chodzi o siusiaki to tez mam problem jak pielgenowac go na pocztaku...w pozniejszym czasie proponuje tylko abyście zwróciły uwage pediatrze (jesli sam tego nie zrobi) czy wedzidelko jest odpwoiedniej długości i czy nie ma stulejki...jak cos to to sa drobne zabiegi a potem chłopakowi zmartwien na starsze lata odpuscicie :)

Jutro mam spotkanie z położną, to jak z wrażenia nie zapomnę to zapytam o tą pielęgnację siusiaka u niemowlaka, bo widzę, że zdania są podzielone. Ale w szkole o ile dobrze pamiętam mówili nam tak jak pisała Sagaa

Devi a Ty masz dziś znowu wolne??

no to moze od poniedzalku bede siedziec :D

Wiesz, klienci ktorzy nie plac podatku, troche zwlekaja z dostarczeniem dokumentow bo musza sie rozliczyc do 25-tego, wiec dzis jeszcze resztki doksiegowuje....na ludziach nie zrobilo wrazenia ze jesetem w 9 mieisacu ciazy i moje prosba o szybsze dostarczenie dokumentow odbila sie sciane :/ Naszczescie dobrze sie czuje...po 13-stej zaczynaja odchodzic sily no iwyspac sie nie moge :)

reklama
DEVI TY pracusiu!!!

SAGAA fajno ze humorek lepszy!

kurcze ja nie mam pojecia o pielegnacji siusiaka...OLI gadaj co robic!!! no i inne doswiadczone mamusie!

DOMINIC ciesze sie bardzo ze DOminis ladnie przybywa na wadze i gratki dla pierwszego cycusiowania!

COKIES kochana dzieki za dobre slowko! jak tam masz juz zdjecia po sesji, czekamy na wyniki!!!

jejku dzis troche sie lepiej czuje,ale ta pogoda taka pod psem...

co do wypadajacych wlosow po porodzie to pamietam ze u mnie byl koszmar...

Do góry