reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Maggie- haha
Właśnie ogarnęłam chatę i jestem spocona jakbym spod prysznica wylazła. Plecy tak mnie bolą i dół brzucha, że ło matko polko. A Wiktor taki nie zadowolony z tej gimnastyki tak się wypycha, że aż boli. Skórę chce mi rozerwać. Otworzyłam puszkę pepsi light (moje uzależnienie) i siedzę pod wiatrakiem.
Co do alkoholu to popieram no i jako piwoszka mogę polecić Leszka Free- od biedy może zabić smaka jak jest ostre ciśnienie na piweczko. Wiem, że to się nie umywa od dobrego piwka niepasteryzowanego ale z braku laku.

na mnie też:) a on jeszcze przy tym twierdzi,że jest taki ugodowy i nie chce wszczynać awantury!! Cóż za wspaniałomyślność!

łooo matko,a my nie mamy tych samych mężów :eek:, w sumie mój często wyjeżdżał :-D

Nie, wodnik.Wasi udają, że nic się nie stało, mój najpierw się na mnie wyżywa (krzyczy że ja mam pretensje), a potem jak już względnie się za coś bierze, to musi mnie jeszcze klepnąć, przytulić, dać buzi, bo wielce mu się zbiera. I jak takiemu powiesz, że ma się wziąć do roboty, to odpowie, że jestem oschła, że on potrzebuje miłości a ja jemu nie daje :|:|:|:|:| dopiero mnie krew zalewa, bo to tylko sposób na to żeby wymigać się od zrobienia czegoś.

Ale ja też mojemu żadnego wsparcia nie daje :eek:. No on mnie tak kocha przecież, a ja zimna su....a :confused2:
A to ich przytulanie to taki sposób na złagodzenie sytuacji, myślą że seksem wszystko załatwią :eek:

czasami to żałuję,że nie jestem innej orientacji:-D kobieta kobietę zrozumie:-D

maggie zawsze można się przebranżowić :-D

mal-gosia a jak tam u ciebie dziś?

Hejka!

Ale się rozpisałyście :-)

Ja wysypiam się nawet nieźle... chociaż w nocy mam tak,że obudzę się np o 4 i nie mogę przysnąć następną godzinę...

Akutan - głowa do góry..każda z Nas ma lepsze i gorsze dni...mam nadzieję,że dół niedługo minie i znowu zaświeci u Ciebie słonko!
Cokies - biedaczysko z tym samochodem.. jejku, ja raz też otarłam i tak się bałam przed Mężem,ale cóż stało się... a w KRK nigdy nie byłam,ale podejrzewam,że jest tam równy hardcor..:eek:
Mucha - Ty taka przebojowa i nie wiesz jak zagrać z tą opiekunką? na bruk ją...ja bym nie miała żadnych skrupułów!!!

Wczoraj byłam na spacerku z Mężem, dzisiaj znowu nic w planach...

Pozdrawiam Was ciepło!

OLI cholera sama sie nudze rzuc no jakis urok na mnie niech ten Wiktor sie zmobilizuje i wychodzi dzis jego <przyszla matka chrzestna > ma urodziny to by miala niespodziewanke hahaha kurna a tak na powaznie to ide dzis na przeplywy i licze ze powie mi cos czarujacego ze na dniach na dniach urodze?????????
Rozpisalyscie sie niemozliwie a moj maz ma mnie ostatnio w D*** bo marudze hormony szaleja on z tym kolanem jutro jedzie na dwa dni ciekawe czy zateskni a ja bede sciany jadla z nudow ;/ i tak bede miala teraz bardzo czesto...
zauwazylam ze osattnio juz chyba znudzone moimi postami jedno i to samo w kolko jade :sorry:
co do alko ostanio mialam takiego pypcia musialam sie napic szklanke piwa, winka czasem posmakowalam ale tylko kilka lyczkow a tak w standaardzie na urodzinach karmi ...
ide sie suszyc do sklpeu szybko obiad i do lekarza a pozniej nie wiem co ....

OLI cholera sama sie nudze rzuc no jakis urok na mnie niech ten Wiktor sie zmobilizuje i wychodzi
zauwazylam ze osattnio juz chyba znudzone moimi postami jedno i to samo w kolko jade :sorry:

Nosz kurna jakiś twardziel z niego będzie :tak:
Ja też monotematyczna jestem, z tym kundlem ciągle jadę, ale wy mnie chociaż rozumiecie :-(, bo kumpela mnie dziś wkurzyła, że hej : mówi do mnie "no ale Oli chyba go nie oddacie :wściekła/y:" nosz kuźwa raz go miała na weekend i powiedziała że nigdy więcej tak syfi, a nie może zrozumieć że ja z dziećmi na lata udupione z kundlem jestem.

Dobra bo znowu zaczynam :-D

Megmarion no dokładnie

reklama
Hejka!

Jak nie o sexie to o alkoholu piszecie :-D Czy to na pewno jest forum ciężarnych bab??!!

Akutan żywiec niskoalkoholowy jest o niebo lepszy niż leszek - polecam :tak:

W temacie narzekania się nie odzywam, bo chwilowo nie mam na co narzekać, więc nie będę Was wkurzać. Może u mnie jakieś nienormalne te poziomy hormonów są? :eek:

Super pogoda dziś na mycie okien i ogarnięcie mieszkania, no i na pieczenie tarty z baorówkami - mniam.....Asiacur dzięki za przepis! :-)

Do góry