reklama
Maggie- haha
Właśnie ogarnęłam chatę i jestem spocona jakbym spod prysznica wylazła. Plecy tak mnie bolą i dół brzucha, że ło matko polko. A Wiktor taki nie zadowolony z tej gimnastyki tak się wypycha, że aż boli. Skórę chce mi rozerwać. Otworzyłam puszkę pepsi light (moje uzależnienie) i siedzę pod wiatrakiem.
Co do alkoholu to popieram no i jako piwoszka mogę polecić Leszka Free- od biedy może zabić smaka jak jest ostre ciśnienie na piweczko. Wiem, że to się nie umywa od dobrego piwka niepasteryzowanego ale z braku laku.
Właśnie ogarnęłam chatę i jestem spocona jakbym spod prysznica wylazła. Plecy tak mnie bolą i dół brzucha, że ło matko polko. A Wiktor taki nie zadowolony z tej gimnastyki tak się wypycha, że aż boli. Skórę chce mi rozerwać. Otworzyłam puszkę pepsi light (moje uzależnienie) i siedzę pod wiatrakiem.
Co do alkoholu to popieram no i jako piwoszka mogę polecić Leszka Free- od biedy może zabić smaka jak jest ostre ciśnienie na piweczko. Wiem, że to się nie umywa od dobrego piwka niepasteryzowanego ale z braku laku.
Oli.B
Fanka BB :)
na mnie też a on jeszcze przy tym twierdzi,że jest taki ugodowy i nie chce wszczynać awantury!! Cóż za wspaniałomyślność!
łooo matko,a my nie mamy tych samych mężów , w sumie mój często wyjeżdżał
Nie, wodnik.Wasi udają, że nic się nie stało, mój najpierw się na mnie wyżywa (krzyczy że ja mam pretensje), a potem jak już względnie się za coś bierze, to musi mnie jeszcze klepnąć, przytulić, dać buzi, bo wielce mu się zbiera. I jak takiemu powiesz, że ma się wziąć do roboty, to odpowie, że jestem oschła, że on potrzebuje miłości a ja jemu nie daje :|:|:|:|:| dopiero mnie krew zalewa, bo to tylko sposób na to żeby wymigać się od zrobienia czegoś.
Ale ja też mojemu żadnego wsparcia nie daje . No on mnie tak kocha przecież, a ja zimna su....a
A to ich przytulanie to taki sposób na złagodzenie sytuacji, myślą że seksem wszystko załatwią
czasami to żałuję,że nie jestem innej orientacji kobieta kobietę zrozumie
maggie zawsze można się przebranżowić
mal-gosia a jak tam u ciebie dziś?
łooo matko,a my nie mamy tych samych mężów , w sumie mój często wyjeżdżał
maggie zawsze można się przebranżowić
ale mój prawie cały czas w domu, ale widać ,że klony:-)
a co do przebranżowienia to niestety nie tak łatwo
T
taycia
Gość
Hejka!
Ale się rozpisałyście :-)
Ja wysypiam się nawet nieźle... chociaż w nocy mam tak,że obudzę się np o 4 i nie mogę przysnąć następną godzinę...
Akutan - głowa do góry..każda z Nas ma lepsze i gorsze dni...mam nadzieję,że dół niedługo minie i znowu zaświeci u Ciebie słonko!
Cokies - biedaczysko z tym samochodem.. jejku, ja raz też otarłam i tak się bałam przed Mężem,ale cóż stało się... a w KRK nigdy nie byłam,ale podejrzewam,że jest tam równy hardcor..
Mucha - Ty taka przebojowa i nie wiesz jak zagrać z tą opiekunką? na bruk ją...ja bym nie miała żadnych skrupułów!!!
Wczoraj byłam na spacerku z Mężem, dzisiaj znowu nic w planach...
Pozdrawiam Was ciepło!
Ale się rozpisałyście :-)
Ja wysypiam się nawet nieźle... chociaż w nocy mam tak,że obudzę się np o 4 i nie mogę przysnąć następną godzinę...
Akutan - głowa do góry..każda z Nas ma lepsze i gorsze dni...mam nadzieję,że dół niedługo minie i znowu zaświeci u Ciebie słonko!
Cokies - biedaczysko z tym samochodem.. jejku, ja raz też otarłam i tak się bałam przed Mężem,ale cóż stało się... a w KRK nigdy nie byłam,ale podejrzewam,że jest tam równy hardcor..
Mucha - Ty taka przebojowa i nie wiesz jak zagrać z tą opiekunką? na bruk ją...ja bym nie miała żadnych skrupułów!!!
Wczoraj byłam na spacerku z Mężem, dzisiaj znowu nic w planach...
Pozdrawiam Was ciepło!
sagaa31
OLI cholera sama sie nudze rzuc no jakis urok na mnie niech ten Wiktor sie zmobilizuje i wychodzi dzis jego <przyszla matka chrzestna > ma urodziny to by miala niespodziewanke hahaha kurna a tak na powaznie to ide dzis na przeplywy i licze ze powie mi cos czarujacego ze na dniach na dniach urodze?????????
Rozpisalyscie sie niemozliwie a moj maz ma mnie ostatnio w D*** bo marudze hormony szaleja on z tym kolanem jutro jedzie na dwa dni ciekawe czy zateskni a ja bede sciany jadla z nudow ;/ i tak bede miala teraz bardzo czesto...
zauwazylam ze osattnio juz chyba znudzone moimi postami jedno i to samo w kolko jade
co do alko ostanio mialam takiego pypcia musialam sie napic szklanke piwa, winka czasem posmakowalam ale tylko kilka lyczkow a tak w standaardzie na urodzinach karmi ...
ide sie suszyc do sklpeu szybko obiad i do lekarza a pozniej nie wiem co ....
Rozpisalyscie sie niemozliwie a moj maz ma mnie ostatnio w D*** bo marudze hormony szaleja on z tym kolanem jutro jedzie na dwa dni ciekawe czy zateskni a ja bede sciany jadla z nudow ;/ i tak bede miala teraz bardzo czesto...
zauwazylam ze osattnio juz chyba znudzone moimi postami jedno i to samo w kolko jade
co do alko ostanio mialam takiego pypcia musialam sie napic szklanke piwa, winka czasem posmakowalam ale tylko kilka lyczkow a tak w standaardzie na urodzinach karmi ...
ide sie suszyc do sklpeu szybko obiad i do lekarza a pozniej nie wiem co ....
Oli.B
OLI cholera sama sie nudze rzuc no jakis urok na mnie niech ten Wiktor sie zmobilizuje i wychodzi
Nosz kurna jakiś twardziel z niego będzie
Ja też monotematyczna jestem, z tym kundlem ciągle jadę, ale wy mnie chociaż rozumiecie :-(, bo kumpela mnie dziś wkurzyła, że hej : mówi do mnie "no ale Oli chyba go nie oddacie " nosz kuźwa raz go miała na weekend i powiedziała że nigdy więcej tak syfi, a nie może zrozumieć że ja z dziećmi na lata udupione z kundlem jestem.
Dobra bo znowu zaczynam
Megmarion no dokładnie
reklama
Tonya
Zadowolona z życia :)
Hejka!
Jak nie o sexie to o alkoholu piszecie Czy to na pewno jest forum ciężarnych bab??!!
Akutan żywiec niskoalkoholowy jest o niebo lepszy niż leszek - polecam
W temacie narzekania się nie odzywam, bo chwilowo nie mam na co narzekać, więc nie będę Was wkurzać. Może u mnie jakieś nienormalne te poziomy hormonów są?
Super pogoda dziś na mycie okien i ogarnięcie mieszkania, no i na pieczenie tarty z baorówkami - mniam.....Asiacur dzięki za przepis! :-)
Jak nie o sexie to o alkoholu piszecie Czy to na pewno jest forum ciężarnych bab??!!
Akutan żywiec niskoalkoholowy jest o niebo lepszy niż leszek - polecam
W temacie narzekania się nie odzywam, bo chwilowo nie mam na co narzekać, więc nie będę Was wkurzać. Może u mnie jakieś nienormalne te poziomy hormonów są?
Super pogoda dziś na mycie okien i ogarnięcie mieszkania, no i na pieczenie tarty z baorówkami - mniam.....Asiacur dzięki za przepis! :-)