reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

oli - a co to jest w ogóle za rasa psa? A Twój to chyba pobiłby mojego w swojej ignorancji/egoizmie. Mój ostatecznie zrobi co mu 'każę' oczywiście sypie wtedy tekstami ale co zrobić.

I więcej nie pamiętam :-D

Golden Retriever. Mucha powód no narzekania zawsze się znajdzie :-D

Oli - ale ciężki w jakim sensie? Agresywny? Chory? Coś innego?

Ciężki przypadek to mój K :-D
Pies jest mega łagodny, wręcz depresyjny bo śpi cały czas. (no ale co ma robić jak się nikt nim nie interesuje :eek:), jeśli chodzi o choroby to ma atopowe zapalenie skóry, ale jest na specjalnej karmie i jest luz, chore uszy, ale to jak każdy golden.

Ale u mnie leje deszcz :wściekła/y:, a ja takie pranie zrobiłam i mieliśmy iść nad morze babki, babki robić

reklama
devi, do kiedy pracujesz? Ja koncze w piatek! :-)

Oli, bedzie na Ciebie, wieczorkiem kilka lyczkow winka ze spritem!:tak:

Oli, cieszę się razem z Tobą:-) Weekend bez szmaty to dopiero odpoczynek;-) We wtorek się widzimy: Ty, ja i miały Filipek, już się doczekać nie mogę;-)
Akutan, nic się nie przejmuj i gadaj tu ile chcesz, ja też mam ostatnio gorsze dni, ale jestem optymistką i wiem że w końcu musi być lepiej:-)
Malgo, współczuję ale dobrze, że chociaż przeprosił, mój nie przeprasza ostatnio i chodzi zadowolony;-)

Jeju...sexu nie uprawiałam już nie pamiętam ile czasu..ale czuję się jak wieloryb. Stopy mi tak puchną, że na śródstopiu odciska mi się wzór skarpetek (dodam że to delikatne stopki są, a nie jakieś skary po pachy:-D)
Co do alkoholu to wypiłam ostatnio szklaneczkę piwka, pycha było:-)
Humor mam dzisiaj super, mam nadzieję że nic się do wieczora nie zmieni;-)

Oli, cieszę się razem z Tobą:-) Weekend bez szmaty to dopiero odpoczynek;-) We wtorek się widzimy: Ty, ja i miały Filipek, już się doczekać nie mogę ;-)
kurde szuszu ale się cieszę
clap.gif
wreszcie się poznamy.
szuszu my nawet jak nie mamy humoru to razem i jak mamy to też razem :-D. Mój nie przeprasza, a co gorsze udaje że się nic nie dziej i, że jest cudownie. W sensie ja się nie odzywam, tylko odpowiadam na pytania, a on jakby nigdy nic kochanie to, kochanie tamto :eek:

Robię dziś piżamowy dzień

Oli, ładny piechu! Szkoda tylko, że właściciel myśli, że psa wystarczy tylko mieć :-( Noo a z narzekaniem nic mi nie mów. Dzisiaj o 5 wychodził do pracy, i miał do mnie pretensje, że nie chcę żeby kroił(maszynką) chleb bo obudzi Li. Tak narzekał, że aż ją obudził :-D :-D Śmieci też nie wyniósł po drodze do samochodu, bo trochę padało i by zmókł :| No ale, że w konsekwencji musiałam iść to już nie problem :-D.

kurde szuszu ale się cieszę
clap.gif
wreszcie się poznamy.
szuszu my nawet jak nie mamy humoru to razem i jak mamy to też razem :-D. Mój nie przeprasza, a co gorsze udaje że się nic nie dziej i, że jest cudownie. W sensie ja się nie odzywam, tylko odpowiadam na pytania, a on jakby nigdy nic kochanie to, kochanie tamto :eek:

Robię dziś piżamowy dzień

Oli mój jest taki sam!!! ja chodzę na niego wk... a on udaje ,że nic się nie stało. Strasznie to irytujące!

Mucha czy twój też bliźniak jak mój i maggie :eek: :laugh2:

Maggie na mnie to działa jeszcze gorzej, jak płachta na byka :-D

reklama
Nie, wodnik.

Wasi udają, że nic się nie stało, mój najpierw się na mnie wyżywa (krzyczy że ja mam pretensje), a potem jak już względnie się za coś bierze, to musi mnie jeszcze klepnąć, przytulić, dać buzi, bo wielce mu się zbiera. I jak takiemu powiesz, że ma się wziąć do roboty, to odpowie, że jestem oschła, że on potrzebuje miłości a ja jemu nie daje :|:|:|:|:| dopiero mnie krew zalewa, bo to tylko sposób na to żeby wymigać się od zrobienia czegoś.

Do góry