reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Megamarion- taki mam plan. Dziś przyjdzie sąsiadka z 4 miesięcznym kumplem mojego jeszcze nienarodzonego synka. A w piątek zapraszamy kupę znajomych na gry planszowe. Mamy mi to nie zastąpi ale cóż zachciało nam się wyjeżdżać to teraz musimy cierpieć.

Megmarion zabiegi będą konieczne tylko szkoda,że one są takie drogie... Ale może coś na grouponie się trafi:-) A ty chodzisz dalej na aerobik?

Malgoo - a jak łapki? pomagają coś te ćwiczenia? może napisałabyś mi na prv jakie to też bym zaczęła stosować..
u mnie z nadgarstków przeszło chwilowo (odpukać już tydzień spokoju) ale przeniosło się na kciuk lewej dłoni - boli jak cholera co rano i w nocy a później troszkę łagodnieje.
do tego moje dłonie wyglądają jak poparzone ale to chyba już wina wątroby..

Akutan, pisz nawet zeby ponarzekac, tutaj to norma :-) Ja cie rozumiem, tez tu jestem sama, jak dupa, bez rodziny i polskich przyjaciol i jeszcze w piatek koncze prace i bede z dupa w domu siedziec, wkurzac sie i czekac. Czasem mam takiego dola, ze nie odbieram skypa od znalomych, bo im nie chce jeczec, tylko glowe pod koldre chowam ale na formum zawsze cos tam skrobne. Odzywaj sie, damy razem rade!

Oli - kurde, a moze spróbowałabyś przez jakąś fundację go jednak oddać? Wiem że Cie denerwuje, ale nie pisz tak o tej babeszjozie- to straszna choroba, widziałam jak na nią umierały psy, i nikomu tego nie życzyłabym nigdy :( Nie mówiąc o tym że ten kleszcz którego psisko złapało, mógł - gdybyś nie miała psa- wybrać Ciebie (kleszcze wolą psy) i zarazić choćby boreliozą- mam kuzynkę która na to choruje, masakra to jest :( Serio piszę - mogę spróbować poszukać przez Fundację Pomocy Goldenom mu domu, jak coś to poślij mu PW, skontaktuję CIę wtedy z odpowiednimi osobami. Wg mnie to nie ma sensu- problem sie będzie tylko nasilał, Wy będziecie nieszczęśliwi i pies też.
Megmorian ja jestem w stałym kontakcie z Fundacją Pomocy Goldeną i jedyne co nam się udało uzyskać to kastrację, bo nie dał sobie wytłumaczyć wcześniej, że pies z jajem w brzuchu musi być wykastrowany. Ale jak to Pani powiedziała o nim : ciężki przypadek ..... Ten dom wcześniej był przez tą Fundację znaleziony właśnie

malgo ja piłam piwko, nie to że całą butlę ale taką malutką szklaneczkę ;-), także parę łyków wina - bez przesady

Wiecie co? Jesteście wredne jak baby w ciąży :-D Mi się jeszcze załącza ostatni odruch ludzki, a Wy bez skrupułów:-D. Ale dziękuję za wsparcie, muszę tylko dostać potwierdzenie, czy wchodzi w grę jeszcze ten tydzień u Gosi i babsko wylatuje tudej :-D. No i o czym ja Wam będę narzekać? ;-)

Swoją drogą, jak nie o seksie to o alkoholu, matko jedyna! :-D. <ale wypiłabym sobie fortunę ciemną>

maggie- mi też drętwieją ręce. Rzucam się po całym łóżku, rzucam całą kołdrą, wszystko mnie wścieka, mam ochotę wyjść z sypialni i iść spać na kanapę (jakby to coś miało pomóc :-D)

oli - a co to jest w ogóle za rasa psa? A Twój to chyba pobiłby mojego w swojej ignorancji/egoizmie. Mój ostatecznie zrobi co mu 'każę' oczywiście sypie wtedy tekstami ale co zrobić.

I więcej nie pamiętam :-D

Dzień Dobry :) a ja tez mam dzis wolne :)

Wspolczuje nie przespanych nocy...ja jak zwykle spie jak kamien choc dzis to juz chyba przesada bo z rana okzalo sie ze w nocy wstawalm przymknac balkon czego kompletnie nie pamietam-pierwszy raz mi sie taka zacma zdarza :? inna sprawa ze szkoda ze P. pomimo tego ze sie obudzil ze mna nie ruszyl tylko zeby ten balkon zamknac tylko ja sie musial wygramolic z lozka:/

Dzis w planach jak zwykle sprzatanie i gotowanie-czyli standard gdy mam wolny dzien i pusto w domu:)

Oli- na temat twojego pieska wypowiadac sie juz nie bede..ciesze sie za to ze TY masz kilka dni na zlapanie oddechu i zycia w czytsosci:)

Alkochol- ooo tak mojito tez bym wypila...szczegolnie jak skwar na dworze, a tak co jakis czas popijam lyka piwka P. :p i tez juz marze o jakims pijanstwie tylko pozniej obawiam sie tego strasznego kaca...

Cellulit- stawaim na rower i serum Evelline i mam nadzieje ze troche sam zejdzie jak woda wyparuje z organizmu :)

reklama
flower, dostalam takie seksowne rekawiczki uciskowe i masaze. Nosze je dopiero od poniedzialku i to tylko wieczorami i w nocy ale bardzo pomagaja! Bardzo zmniejszylo mi sie nocne dretwienie i nie naciagam juz sobie tak rok niechcacy, jak wczesniej, bo to byl bol straszny. Napisze Ci wiecej na priv, chyba, ze wiecej pan ma z tym problemy i chce poczytac.
elasti3.jpg

Te rekawiczki i ciazowa bielizna i lepszej metody antygwaltowej nie ma! :-D

Do góry