Oli.B
Fanka BB :)
gigantyczny włochaty goldenjejku Oli a ten kleszcz,fuj..az mi sie niedobrze zrobilo po samym przeczytaniu.
A duzy ten pies?wlochaty???
Nie będę mu robiła tej przyjemności i się jeszcze kundlem zajmowała. A swoją drogą może dostanie tej tam babeszjozy i będzie spokójOli[/B] bardziej myślałam, że było by to Tobie na rękę, bo nie musiałabyś wypatrywać tych napitych dziadostw, a Twój Piotruś pewnie ruchliwy, a nie każdego kleszcza wypatrzysz...
A swoją drogą co to za przyjemność mieć 'zapchlonego' kundla, ani go pogłaskać, przytulić...Nie wiem co on się tak upiera przy nim jak i tak ma go w d****
Upiera się bo jest mega egoistą i po za swoim czubkiem nosa nie widzi nic. Ja bym szału dostała jakby mój "przyjaciel" mieszkał codziennie na balkonie.
Oli szkoda mi jest tego psa po co go brał, jak nie ma czasu się nim zajmować ( może poszukajcie kogoś kto ma duży dom z ogrodem i chciałby się nim zająć, jakbyś była trochę bliżej to bym go wzięła właśnie do takich znajomych!
Chętnie go dowiozę . A tak swoją drogą dwa miesiące temu znalazłam rodzinę, był już prawie oddany, ale zostałabym bez niczego z dzieckiem w ciąży, była mega awantura. A na razie nie mam sił na takie zmiany w życiu.
a co do alkoholu to też mam ochotę ale bynajmniej nie tyci. OLi wpadam do Ciebie ze skrzynką po porodzie... Przecież i tak nie będziesz karmić:-)
maggie nawet nam opiekunkę do dzieci zatrudnię
dostaliśmy mandat bo w tym pieprzonym KRK nie łapiemy się w tych wszystkich strefach. Totalnie nasza wina, bo nie kupiliśmy tego biletu parkingowego indolenci- nie zauważyliśmy znaku:-(. Się poryczałam tak mocno jakby conajmniej mi ktoś rybki ugotował w akwarium:/ Nie mogłam pół wieczora dojść do siebie. Jeszcze zerwała się ulewa i całe pranie mi zmoczyła na tarasie. Musiałam zacząć od początku. Teraz mi schnie w domu
Nad ranem miałam mega skurcz- Ł. ratował mnie nospą i magnezem- leżałam chyba z 30 min zanim mnie puściło. A teraz czuję się jak na kacu, opuchnięta od płaczu, gruba i wściekła do potęgi n-tej.
Jeszcze się właśnie z Ł. pokłóciłam. Dość już mam tego wszystkiego. Na cholerę mi to było?
ooo widzę, że wszystkie mamy już nerwy zszargane, no masakra jakaś z tymi hormonami. Ja kupiłam sobie sok malinowy z melisą i zapodaję codziennie bo idzie się wykończyć. Choć nie widzę jakiejś znaczącej poprawy
Dzień dobry,
Kundel zabrany do psiego hotelu, kuźwa aż skurczy chyba z radości dostałam
Sprzątam oczywiście, zamówiłam zakupy przez internet, piorę wszystko w sensie narzuty pościel, o rany kilka dni w czystości i bez sprzątania będzie
Ostatnia edycja: