reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

mucha super! Tylko żeby pożegnanie nie było za uprzejme:-D

Ja już skierowałam moją uwagę na jakie zabiegi będę mogła się wybrać po ciąży i kiedy najszybciej coby ujędrnić się i pozbyć cellulitu...

Igasia :-p:-p:-p alkohol !!

reklama
ja jestem jakaś sfiksowana, teraz myślę czy dobrze robię :szok:
Zawsze mi jest przykro jak ktoś traci pracę- bo zastanawiam się jak sobie poradzi przez najbliższy czas. Chyba nie jestem normalna.

wow,co za postęp!!!
Nie postęp, tylko K wyjeżdża jutro i wraca w czwartek i pewnie się boi, że podwawelska z niego zostanie po powrocie ;-). A jeszcze po dzisiejszej akcji : Ten pieprzony pies ciągle znosi kleszcze do domu (a jak ma nie znosić, jak nie zaszczepiony :sorry2:). No i dziś K wrócił z pracy i jak co dzień kundel po 8 godzinach wyszedł z balkonu, i patrzę na podłogę a tam mega dużo krwi i rozdeptany kleszczor napompowany, mało nie rzygnęłam, dziad sprzątnął, ale nie odzywam się do niego nawet słowem, bo skończy się znów awanturą :wściekła/y:

mucha, ale to jej problem ma za swoje. A ty dobrze robisz :tak:

Ostatnia edycja:
mucha
widzisz gdyby ta pani wykonywala dobrze swoja prace to moglabys miec wyrzuty sumienia, ale skoro ona myslala ze jej wszystko wolno.... mimo tak czestego zwracania uwagi nie potrafila sie ogarnac to jej problem.. - moje zdanie

karolaola alkohol:tak::tak::tak::tak:,ale wiesz..jakis taki smaczny,nie zeby sie ubzdryngolic,ale zeby podelektowac sie smakiem:-D:-D...Moze jakis taki kolorowy drineczek,albo mojito...albo lampeczke porta...albo po prostu browara:happy2::happy2:

karolaola alkohol:tak::tak::tak::tak:,ale wiesz..jakis taki smaczny,nie zeby sie ubzdryngolic,ale zeby podelektowac sie smakiem:-D:-D...Moze jakis taki kolorowy drineczek,albo mojito...albo lampeczke porta...albo po prostu browara:happy2::happy2:
hmmmm Białe winko
champagne10.gif

Igasia otóż to- też bym się nie rzuciła na czystą, bo ona nie smakuje:-D ale winko ze sprite, dobry drink czy desperados albo reds mile widziane!
A nie wiem czy piłyście, ale dziś wzięłam na język Soplicę- orzech laskowy- słodziutkie to toto, pychotka- takie do cycania:tak:

Oli ja doleje jeszcze sprite do tego Twojego winka:-p Ja bym zamówiła wizytę domową (weta) i niech płaci. Będziesz miała przynajmniej spokojną głowę, a nie wychwytywanie kleszczy- jakbyś i tak mało robiła...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja to jestem w takim stanie psychicznym, że raczej wydudliłabym takiego wina aż do upadku :cool2: , a nie tylko tyci. Ale cóż jeszcze dłuuuuugo, dłuuuuugo nie :-p. A może to i dobrze bo potem kac prze okrutny :happy2:

Karolaola
tylko ja tego kundla już nie tykam i powiedziałam, że nic koło niego i dla niego nie zrobię ;-).
Jutro zapytam tego człowieka z hotelu psiego (bo przyjadą po niego) czy nie mogą go gdzieś zgubić :-D

Do góry