reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Igasia ja tez caly czas narzekam moj maz powiedzial ze mam juz poryte na punkcie porodu wiec go podsumowalam ze zaluje ze facet nigdy nie zajdzie w ciaze i nie poczuje sie choc prez chwile tak jak ja teraz....
tak tez mam ta cholerna zgage pije zimne mleko tylko to mi lagodzi...

reklama
Kurcze nastepne dzieciaczki na swiecie, super!

Ja dzisiaj w pracy mialam oficjalne pozegnanie, dostaalam prezent, kartke i przemowe od dyrektora a jeszcze mam 3 dni w pracy.:-D Chyba juz chca sie mnie pozbyc :-D Kazdy sie mnie codziennie pyta, co ja tam jeszcze robie.

Potem dopadla mnie migrena i dopiero teraz dochodze do siebie. Ehh jeszcze 3 tygodnie...

sagaa, jak samopoczucie?

TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEREFEREEEE KUKUUUUUUUU!!!!

Mam nową opiekunkę. Moja dawna b. dobra przyjaciółka mnie wesprze przez ten ostatni miesiąc. JUTRO JUTRRROOO to jest ten dzień. MMÓÓÓÓÓÓÓJ DZIEŃ!!!!!!!:-D

Zobaczycie jak złagodnieję :-D:-D:-D
Tomek mówi, że nawet po seksie się tak nie cieszyłam nigdy jak teraz:-D

maggie, a Ty nie bądź hop do przodu bo sama milsza nie jesteś :-D

saga ja jem migdaly,biore gaviscon,...ale mleka nie probowalam...ide po szklaneczke :-D:-D Dzieki:-):-):-)

Ciagle za mna chodzi alkohol i fajki,szok:szok::szok:,papieroski mi normalnie pachna:no::no:,a przeciez popalalm tylko okazjonalnie przed ciaza,naprawde minimalnie:baffled::baffled::baffled:

reklama
karolap, relacja na żywo będzie :-D. Tylko muszę mieć jeszcze 100% pewność, że Gosia może od czwartku i ... daje opiekunce siano i wypppaaad :-D

Do góry