reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

fuck nawet mezowi o tym nie mowie ....;/
nie ma co sie stresowac waga Bishopka i niepotrzebnie nakrecac;-)
Kolezanka co urodzila miala taki maly brzuch ze zastanawialam sie gdzie ma dziecko co sie okazuje maly mial ponad 4kg a ja :szok:

reklama
Sagaa współczuję mężowi, bo wychodzi na to, że to nie taki pryszcz, a tu praca nowa i trzeba się sprężać i wykazać. Jak się wali to się wali, ale to znaczy, że z porodem Ci pójdzie jak po maśle - nie może być wciąż pod górkę

Gratki dla kuzynki!

Właśnie mi mężuś piękną różę wręczył...ale ja się mam z nim dobrze :-D
Zmykam kobietki z forum, bo prawie cały dzień mi tu zszedł. Nie rodzić mi tu do jutra, żebym mogła być na bieżąco ;-)

Ale mi sierpniówki!!! Wow, kolejna dwójka na świecie!!!Kiedy ja tego doczekam?Czasem mi się wydaje, że już zawsze będę w ciąży...:baffled:
Jeśli chodzi o wagę i USG to koleżanka była na USG w szpitalu i tam w 37tc było 2900, a poszła do naszego speca od USG dzień później i ten mówił 4000 - mała różnica... nie mylił się - 3 dni po USG przez cc 4100:happy2: Dużo zależy na pewno od sprzętu i kwalifikacji lekarza. jak ze wszystkim zresztą. To co dziewczyny - obstawiamy która jutro? Ja niestety mam daleko do terminu, więc się nie wychylam;-)

hejka
gabieczek- gratulacje, jednak lekarka sie nie mylila, chetnie pojde do niej na wizyte- ciekawe co by powiedizala hihi;-)
e-miliana witaj !, oby wyniki byly dobre
oli.B jejku to dopiero nazywa sie twardy sen!!!!
malgoo ja mialabym juz ze 3 razy w ciazy opryszczke ale jak tylko czulam ze cos sie zaczyna od razu smarowalam hascovir ( 2 razy) i udalo mi sie tego pozbyc zanim sie wyklulo cokolwiek
wiara.nadzieja.milosc matko ze az taka znieczulica panuje na swiecie to nie sadzilam, masakra
mucha nie wytrzymalabym z ta baba i kazala jej sie chyba wynosic, co to za babsztyl jeden!
tonya ja tez bym chaiala dostac od mezusia kwiatka- tak dawno nie bylo.... chociaz gdybym mogla wybierac to chyba wolalabym zeby zgodzil sie na seksik niz kwiatka hihii:-D

mnie dzis strasznie bolalo"spojenie lonowe" a musialam troszke polazic, wiec nie bylo z milo, czasami mam wrazenie ze juz calkiem niedlugo sie rozsypie...
i nogi zaczely mi puchnac, coraz czesciej mi slabo... zaczynam sie bac...
w czwartek mam wizyte u gina, ale co z tego, moje wizyty to nie takie wizyty jak u gabiczek!
a i udalo mi sie dzis znalezc stanik do karmienia, ktory ladnie lezy na mnie, co prawda bialy ale juz nie bede wybrzydzac cena 59zł, sprawdzialam w necie - taniej nie bedzie, w czwartek go kupie, jutro zadzwonie zeby pani mi go odlozyla- oby jeszcze byl ;-) jak nie to ok 2 tyg poczekam na nowy towar...

Pies jutro idzie do psiego hotelu i wraca po mojej cc :cool2: parę dni bez stresu
yahoo.gif
i w czystości
wow,co za postęp!!!
sagaa a wiesz co jest najgorsze? że mogłaby być moją matką i z przyzwoitości powinnam jej odpuścić :-D
bezczelna:-D

i więcej nie pamiętam....

reklama
czesc Dziewczyneczki!!!:-):-):-)
czy Wy tez macie taka paskudna zgage???:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mnie meczy dzien i noc...czy jem ,czy nie jem...juz nie daje rady:no::no:
Mam nadzieje,ze to ja jutro urodze,bo juz tylko narzekam:-D:sorry2:

Do góry