reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

fuck nawet mezowi o tym nie mowie ....;/
nie ma co sie stresowac waga Bishopka i niepotrzebnie nakrecac;-)
Kolezanka co urodzila miala taki maly brzuch ze zastanawialam sie gdzie ma dziecko co sie okazuje maly mial ponad 4kg a ja :szok:

reklama
Sagaa współczuję mężowi, bo wychodzi na to, że to nie taki pryszcz, a tu praca nowa i trzeba się sprężać i wykazać. Jak się wali to się wali, ale to znaczy, że z porodem Ci pójdzie jak po maśle - nie może być wciąż pod górkę

Gratki dla kuzynki!

Właśnie mi mężuś piękną różę wręczył...ale ja się mam z nim dobrze :-D
Zmykam kobietki z forum, bo prawie cały dzień mi tu zszedł. Nie rodzić mi tu do jutra, żebym mogła być na bieżąco ;-)

Ale mi sierpniówki!!! Wow, kolejna dwójka na świecie!!!Kiedy ja tego doczekam?Czasem mi się wydaje, że już zawsze będę w ciąży...:baffled:
Jeśli chodzi o wagę i USG to koleżanka była na USG w szpitalu i tam w 37tc było 2900, a poszła do naszego speca od USG dzień później i ten mówił 4000 - mała różnica... nie mylił się - 3 dni po USG przez cc 4100:happy2: Dużo zależy na pewno od sprzętu i kwalifikacji lekarza. jak ze wszystkim zresztą. To co dziewczyny - obstawiamy która jutro? Ja niestety mam daleko do terminu, więc się nie wychylam;-)

hejka
gabieczek- gratulacje, jednak lekarka sie nie mylila, chetnie pojde do niej na wizyte- ciekawe co by powiedizala hihi;-)
e-miliana witaj !, oby wyniki byly dobre
oli.B jejku to dopiero nazywa sie twardy sen!!!!
malgoo ja mialabym juz ze 3 razy w ciazy opryszczke ale jak tylko czulam ze cos sie zaczyna od razu smarowalam hascovir ( 2 razy) i udalo mi sie tego pozbyc zanim sie wyklulo cokolwiek
wiara.nadzieja.milosc matko ze az taka znieczulica panuje na swiecie to nie sadzilam, masakra
mucha nie wytrzymalabym z ta baba i kazala jej sie chyba wynosic, co to za babsztyl jeden!
tonya ja tez bym chaiala dostac od mezusia kwiatka- tak dawno nie bylo.... chociaz gdybym mogla wybierac to chyba wolalabym zeby zgodzil sie na seksik niz kwiatka hihii:-D

mnie dzis strasznie bolalo"spojenie lonowe" a musialam troszke polazic, wiec nie bylo z milo, czasami mam wrazenie ze juz calkiem niedlugo sie rozsypie...
i nogi zaczely mi puchnac, coraz czesciej mi slabo... zaczynam sie bac...
w czwartek mam wizyte u gina, ale co z tego, moje wizyty to nie takie wizyty jak u gabiczek!
a i udalo mi sie dzis znalezc stanik do karmienia, ktory ladnie lezy na mnie, co prawda bialy ale juz nie bede wybrzydzac cena 59zł, sprawdzialam w necie - taniej nie bedzie, w czwartek go kupie, jutro zadzwonie zeby pani mi go odlozyla- oby jeszcze byl ;-) jak nie to ok 2 tyg poczekam na nowy towar...

Pies jutro idzie do psiego hotelu i wraca po mojej cc :cool2: parę dni bez stresu
yahoo.gif
i w czystości
wow,co za postęp!!!
sagaa a wiesz co jest najgorsze? że mogłaby być moją matką i z przyzwoitości powinnam jej odpuścić :-D
bezczelna:-D

i więcej nie pamiętam....

reklama
czesc Dziewczyneczki!!!:-):-):-)
czy Wy tez macie taka paskudna zgage???:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mnie meczy dzien i noc...czy jem ,czy nie jem...juz nie daje rady:no::no:
Mam nadzieje,ze to ja jutro urodze,bo juz tylko narzekam:-D:sorry2:

Do góry