reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
sagaa a wiesz co jest najgorsze? że mogłaby być moją matką i z przyzwoitości powinnam jej odpuścić :-D
to odpusc;p
A ja sie zajeboscie wqr**** lekarze sa beznadziejni;/ znowu co innego wymysllili z kolanem mojego meza i znowu kupa kasy do apteki a jak tego nie wyleczy bedzie sie ciaglo do poki nie trafi na stol i tego nie usna, a on musi chodzic do pracy i w dodatku jest kierowca porazka ;/
wyslalam esa do Ewy jakby co i czekam;-)

Ostatnia edycja:
cos o jakiejs torebca na kolanie ze wystraczy sie lekko puknac i to sie rozwala jak sie tego nie wyleczy trzeba to zooperowac sama nie wiem nie znam sie powtarzam tylko co maz przez fona mi powiedzial....
wiadomosc od ewy na info:D

Ostatnia edycja:
sagaa, jak ja odpuszczę to ona mnie zmaltretuje i będę mogła dołączyć do jej wojska jako szeregowy :-D.
Niestety z lekarzami tak jest, że zanim ktoś postawi diagnozę (trafną) to idzie się osikać. Może poszukaj w necie jakiegoś naprawdę dobrego specjalistę? No i domyślam się że lekarze + leki to zabija.

Saga, pewnie chodzi o torebke stawowa, to jest raczej powazna sprawa i jesli jest plyn w kolanie to trzeba go sciagac.
Mucha, Ty juz przestan na mnie narzekac :cool2: Moja armia i tak juz duzo ludzi sfiksowanych liczy :-D

Ale u EwaK pomylili się z wagą, co? Mówili już ponad 4kg jakiś czas temu a tu ledwo 3,8. Dobrze, że cała i zdrowa. No i lekko wyprzedziła gabiczka ;-).

Bishopka, co jak co, ale do Twojej armii to ja nigdy nie dołączę! :-D

Saga, pewnie chodzi o torebke stawowa, to jest raczej powazna sprawa i jesli jest plyn w kolanie to trzeba go sciagac.
Mucha, Ty juz przestan na mnie narzekac :cool2: Moja armia i tak juz duzo ludzi sfiksowanych liczy :-D
no cos takiego i powiedzial ze jak nie przjdzie i bedzie sie sbierac ropa pojdzie do ortopedy ktory mu to rozetnie i wylyzeczkuje fujjjjjjjj;/
Mucha ale pozniej mozesz awansowac na Kaprala albo cos :D

Mucha, nie to nie, raz dwa trzy foch..... :-D
Takie miarodajne jest właśnie USG, az sie boje jakie bedzie moje skoro w 36 TC mial 2750, moze to mialo byc 4750 ? :-D bo u mnie zazwyczaj w druga strone idzie

reklama
no cos takiego i powiedzial ze jak nie przjdzie i bedzie sie sbierac ropa pojdzie do ortopedy ktory mu to rozetnie i wylyzeczkuje fujjjjjjjj;/
Mucha ale pozniej mozesz awansowac na Kaprala albo cos :D
Tak to jest i uwierz, że jest to bardzo bolesne :-( Co do kaprala, to jedynie w gre wchodzi starszy szeregowy :-D ale juz za pozno, bo zarzuciłam focha :-D

Do góry