reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
sagaa a wiesz co jest najgorsze? że mogłaby być moją matką i z przyzwoitości powinnam jej odpuścić :-D
to odpusc;p
A ja sie zajeboscie wqr**** lekarze sa beznadziejni;/ znowu co innego wymysllili z kolanem mojego meza i znowu kupa kasy do apteki a jak tego nie wyleczy bedzie sie ciaglo do poki nie trafi na stol i tego nie usna, a on musi chodzic do pracy i w dodatku jest kierowca porazka ;/
wyslalam esa do Ewy jakby co i czekam;-)

Ostatnia edycja:
cos o jakiejs torebca na kolanie ze wystraczy sie lekko puknac i to sie rozwala jak sie tego nie wyleczy trzeba to zooperowac sama nie wiem nie znam sie powtarzam tylko co maz przez fona mi powiedzial....
wiadomosc od ewy na info:D

Ostatnia edycja:
sagaa, jak ja odpuszczę to ona mnie zmaltretuje i będę mogła dołączyć do jej wojska jako szeregowy :-D.
Niestety z lekarzami tak jest, że zanim ktoś postawi diagnozę (trafną) to idzie się osikać. Może poszukaj w necie jakiegoś naprawdę dobrego specjalistę? No i domyślam się że lekarze + leki to zabija.

Saga, pewnie chodzi o torebke stawowa, to jest raczej powazna sprawa i jesli jest plyn w kolanie to trzeba go sciagac.
Mucha, Ty juz przestan na mnie narzekac :cool2: Moja armia i tak juz duzo ludzi sfiksowanych liczy :-D

Ale u EwaK pomylili się z wagą, co? Mówili już ponad 4kg jakiś czas temu a tu ledwo 3,8. Dobrze, że cała i zdrowa. No i lekko wyprzedziła gabiczka ;-).

Bishopka, co jak co, ale do Twojej armii to ja nigdy nie dołączę! :-D

Saga, pewnie chodzi o torebke stawowa, to jest raczej powazna sprawa i jesli jest plyn w kolanie to trzeba go sciagac.
Mucha, Ty juz przestan na mnie narzekac :cool2: Moja armia i tak juz duzo ludzi sfiksowanych liczy :-D
no cos takiego i powiedzial ze jak nie przjdzie i bedzie sie sbierac ropa pojdzie do ortopedy ktory mu to rozetnie i wylyzeczkuje fujjjjjjjj;/
Mucha ale pozniej mozesz awansowac na Kaprala albo cos :D

Mucha, nie to nie, raz dwa trzy foch..... :-D
Takie miarodajne jest właśnie USG, az sie boje jakie bedzie moje skoro w 36 TC mial 2750, moze to mialo byc 4750 ? :-D bo u mnie zazwyczaj w druga strone idzie

reklama
no cos takiego i powiedzial ze jak nie przjdzie i bedzie sie sbierac ropa pojdzie do ortopedy ktory mu to rozetnie i wylyzeczkuje fujjjjjjjj;/
Mucha ale pozniej mozesz awansowac na Kaprala albo cos :D
Tak to jest i uwierz, że jest to bardzo bolesne :-( Co do kaprala, to jedynie w gre wchodzi starszy szeregowy :-D ale juz za pozno, bo zarzuciłam focha :-D

Do góry