mam nadzieje, że nie gadalas tej nocy z moim starym, bo on tez twierdzi, ze jestem nie do zajechaniasagaa a wiesz co jest najgorsze? że mogłaby być moją matką i z przyzwoitości powinnam jej odpuścić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam nadzieje, że nie gadalas tej nocy z moim starym, bo on tez twierdzi, ze jestem nie do zajechaniasagaa a wiesz co jest najgorsze? że mogłaby być moją matką i z przyzwoitości powinnam jej odpuścić
to odpusc;psagaa a wiesz co jest najgorsze? że mogłaby być moją matką i z przyzwoitości powinnam jej odpuścić
no cos takiego i powiedzial ze jak nie przjdzie i bedzie sie sbierac ropa pojdzie do ortopedy ktory mu to rozetnie i wylyzeczkuje fujjjjjjjj;/Saga, pewnie chodzi o torebke stawowa, to jest raczej powazna sprawa i jesli jest plyn w kolanie to trzeba go sciagac.
Mucha, Ty juz przestan na mnie narzekac Moja armia i tak juz duzo ludzi sfiksowanych liczy
Tak to jest i uwierz, że jest to bardzo bolesne :-( Co do kaprala, to jedynie w gre wchodzi starszy szeregowy ale juz za pozno, bo zarzuciłam fochano cos takiego i powiedzial ze jak nie przjdzie i bedzie sie sbierac ropa pojdzie do ortopedy ktory mu to rozetnie i wylyzeczkuje fujjjjjjjj;/
Mucha ale pozniej mozesz awansowac na Kaprala albo cos