reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
DZIEWCZYNY UMYLBYM ZEBY JUZ URODZIC NAJGORSZA JEST TA BEZSILNOSC jaka mnie dzis ogarnela, czuje napiety brzuch od rana zobaczymy nie ma o sie spinac co ma byc to bedzie;p a ja lubie myc auta wiec jak dojde do siebie wpadam wam umyc wszystkie:-)
Mucha to moje daty w jakich moge urodzic do jutra pozniej 23 pozniej 25 do 28. a jak nie to pozniej w sierpniu na pczatku obojente 1 ide do szpitala...:p;-)
Gabiczek super ze Partyk juz na swiecie:D:D:D:D
Beti uwazaj na siebie;-)
ma ktos wiesci od Ewy???

Oj się dzieje, dzieje :-D super wiadomości

Pies jutro idzie do psiego hotelu i wraca po mojej cc :cool2: parę dni bez stresu
yahoo.gif
i w czystości

Gdzie Marcelina??

reklama
Hej!

Saaga, bidulo, czekasz czekasz a tu nic. Może odpuść sobie, a skurcze przyjdą same.
Mucha, mam wrażenie, że to opiekunka Ciebie zatrudnia a nie odwrotnie. Myślę, że powinnaś wytyczyć jasne zasady - zrób listę, a nie działać na zasadzie wypominania. Wdawanie się w udowadnianie to droga donikąd, bo z tego, co czytam, to NIANIA czuje, że mam nad Tobą przewagę i robi co chce. Ty płacisz, TY wymagasz.

I nie wiem co jeszcze. Nadrabiam, nadrabiam, ale przy takiej ilości info to chyba muszę sobie jakieś fiszki robić :-D

Do góry