reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

jak przeczytalam o tym przekrecaniu malej Ani to az mnie ciary przeszly. Dzielna Nasza NATT :) niech dzieci rosną zdrowo :)

reklama
Wybaczam dziewczęta (Bishopka, Megmarion) ale nie zapomnę !:dry: :-D
Megmarion, a ja tam wiem.. napierdziela mnie tak podbrzusze i plecy że skurcze z tego wszystkiego byłyby najmilsze :-D. Z Li naprawdę zorientowałam się że mam skurcze na porodówce jak kazali mi się wsłuchać w swój organizm, bo olewałam jakieś napinania i pobolewania :-D.

JJ, ale wymiar macierzyńskiego to 20+2 lub 20+4 ten dodatkowy chyba nie jest dzielony- nie można sobie go dobierać po 2 tygodnie(czy po 1 tygodniu, tak samo jak ojcowskiego), dlatego należy urodzić jednak nie wcześniej niż 15. Tonya nawet podawała linka do kalkulatora - i jak byk to się potwierdza. Kalkulator urlopu macierzyńskiego - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl - wychodzi że od 15 sierpnia jest na zasadach 2012, do 14 włącznie na zasadach 2011.

maggie, póki co pustynia. Chociaż czuję się dziwnie. W pośpiechu pojechałam na ten cały posiew żeby mieć w razie W (najwyżej powtórzę ok 37-8 tyg, jak nie urodzę), ale okazało się że brałam luteinę rano więc nie mogę. Więc się przejechałam 60km.

taycia, wszystkiego najlepszego!

natt gratuluję dzielna jesteś!! :-D

Byłam w rossmanie nabyć te mini kosmetyki. Co za cholerstwo drogie - najpierw sobie myślę e tam, tu 3 złote, tam 3 złote i jak się nazbierało przy kasie to myślałam że mnie trafi. No ale jak nawet lakier potrzebuję mini to co się dziwię :-D

Witam wpadłam na chwileczkę i widzę ze znowu dwa maleństwa przybyły...;)

NAtt kochana wielkie gratulacje ...zdrówka dla maleństw i dla ciebie!!! Imiona śliczne wybraliscie.

Taycia Wszystkiego Najlepszego , spełnienia najskrytszych marzeń .... szczęśliwego rozwiązania i pociechy z maleństwa...!!!!

Hej!

Dziękuję Wam za troskę. Nie urodziłam na szczęście :-)

To nie były skurcze, a ruchy jelit. Mała mnie trochę nagniotła no i jedzenie mi zaszkodziło.

Dziś jest ok. Ale do ust kalafiora nie wezmę :tak:

Natt, urodziła? Gartulacje!

STO LAT DLA CIEBIE TAYCIA!!! DUŻO ZDRÓWKA DLA CIEBIE I SZCZĘŚCIA ZA RÓWNO Z MĘŻUSIA ;-) JAK I Z MALEŃSTWA!!! :tak:

NATT : GRATULACJE!!! I RÓWNIEŻ ZDRÓWKA DLA MALUSZKÓW :tak:

Asiacur dobrze, że się odezwałaś, bo nam niezłego stracha napędziłaś :-)

Taycia wszystkiego o czym marzysz i czego potrzebujesz niech się spełnia, no i ślicznego zdrowego maleństwa szybko i łatwo urodzonego!!!! :tak:

Natt gratuluję kochana!!!! Ale dzielna z Ciebie kobietka!!!

Dziękuję ogromnie za życzenia :-)

Wzruszyłam się tą notką o Natt... w ogóle dziewczyny zaczynam się bać... :-D

Asiacur - ufff....dobrze,że jesteś!!!

reklama
Do góry